Mindig útra készen

Mindig útra készen

Új termékeink a megszokott minőségben

Több mint 110 éve, az iparág vezető autóvilágítási termékei segítik az autósokat a váratlan helyzetekben. Új termékportfóliónk további segítséget nyújt, hogy felkészült legyen az utazásra. Az UV légtisztítótól az abroncsápoló és akkumulátorkarbantartó termékeken keresztül a fedélzeti kamerákon át - az új autókarbantartási termékeinkkel mindig útra készen.

Legyen szó lelkes autórajongóról, aki szereti bepiszkítani a kezét, vagy csak karbantartani szeretné járművét, megtalálja, amire szüksége van portfóliónkban. Az egyszerű mindennapi használatra készült eszközöktől a professzionális használatra tervezett eszközökig, minden termék az OSRAM-tól elvárt minőségben készült.
Bárhol is van, vagy bárhová indul - Legyen mindig útra készen.

Az 5 új termékcsaládunknak köszönhetően mindig útra készen lesz:

Abroncsápolás

Az abroncs nyomásának kezelése

Akár barátokkal utazik, akár családi vakációt tölt, vagy egyszerűen el szeretne jutni A pontból B-be, a megfelelő gumiabroncs-gondozás segíthet biztonságosabbá tenni az utat. Túl sok autós figyelmen kívül hagyja a rosszul felfújt gumiabroncsokkal való vezetés kockázatát. A valóság az, hogy az alacsony légnyomás miatt a futófelület gyorsabban kopik és túlmelegszik, míg a túl sok levegő csökkenti a tapadást. Mindkét esetben a defekt esélye lényegesen nagyobb.

Ne hagyja, hogy a lapos gumiabroncs elrontsa a kedvét. Az új prémium minőségű abroncsápoló termékeinkkel optimális teljesítményt kap gumiabroncsaitól még nehéz körülmények között is. Ellenőrizze, fújja fel és tömítse a gumiabroncsokat, bárhol és bármikor szükség szerint. Élvezze az optimális kezelhetőséget, az üzemanyag-takarékosságot és a futófelület hosszabb élettartamát a légkompresszorok és defektjavító készletek széles választékával. Mindig legyen útra készen.

Légtisztító

Egy leheletnyi friss levegő

A Mindig útra készen azt is jelenti, hogy felkészülve minden kihívásra, még olyanra is, ami szabad szemmel nem látható. Bár a levegő minősége nem az első dolog, ami a közlekedésbiztonságról eszünkbe jut, mindenképpen érdemes rá odafigyelni. A baktériumok, vírusok és allergének állandó veszélyt jelentenek, különösen vezetés közben. A betegségeket okozó baktériumok a légkondicionáló rendszereken keresztül jutnak be és gyorsan terjednek. Egy vírus, például a SARS-CoV-2 (koronavírus) emberről emberre történő továbbadásának kockázata sokkal nagyobb a zárt terekben. Mostantól élvezheti a folyamatos szűrést és a tisztítást menet közben.

Az új AirZing Mini légtisztítóval védje magát és utasait a láthatatlan veszélyektől. Ez az erőteljes és stílusos eszköz megszünteti a levegőben lévő vírusok és baktériumok 99,9% -át1, ugyanakkor eltávolítja az allergéneket és a szennyező anyagokat is - tökéletes a füst vagy kellemetlen szagok megszüntetésére háziállatok szállításakor. Kifinomult szűrőrendszere ötvözi a fejlett UVA LED-fényt egy erős TiO2-szűrővel a frissebb, higiénikusabb vezetési környezet érdekében.

Szerelőlámpák

Kiváló fény mindenki számára

Ne engedje, hogy a rossz látási viszonyok visszatartsák. Akár kereket cserél, akár feltölti az olajat és a vizet, vagy egyszerűen csak rutinvizsgálatot hajt végre - új LED szerelőlámpák kínálata készen áll arra, hogy sötétben is végezhesse munkáját. A nagy teljesítményű, hosszú élettartamú LED-ek akár 6000 Kelvin erőteljes hideg-fehér fényt produkálnak, intenzív fényt biztosítva a legsötétebb sarkokban is.

Különböző méretben és stílusban kapható prémium minőségű szerelőlámpáinkat az autóipari szakemberek világszerte használják. Mostantól, lehet olyan felszereltsége, akárcsak a profiknak. Bármit is hoz az éjszaka, termékeinkkel fényesebbé válik minden helyzet.

Akkumulátortöltők és gyorsindítók

Energia minden helyzet kezelésére

Akkumulátor gyorsindítók: Hideg van, késésben van, és az autója nem indul el - a legtöbb sofőr számára ez elég ismerős helyzet. Akár fagyos hőmérséklet, hosszabb ideig tartó parkolás vagy a világítás bekapcsolása okozta, a lemerült akkumulátor mindig frusztrációt okoz. Ne hagyja, hogy egy lemerült akkumulátor rontsa el a napját. Új, prémium minőségű akkumulátorkarbantartási termékeink segítségével a kezében marad az irányítás. Ezek az erőteljes és hordozható gyorsindítók elengedhetetlenül szükségesek minden javítókészlethez, és tökéletes kellékek, a gyors és zökkenőmentes induláshoz.

Akkumulátortöltők: Az autóipari akkumulátorok rendszeres karbantartást igényelnek. Különösen igaz ez azokra az autókra, amelyek nem naponta közlekednek, vagy hosszú ideig állnak parkolóhelyeken. Az olyan elektromos eszközök, mint a légkondicionáló, ablaktörlők, fényszórók, belső lámpák és az autóba szerelt szórakoztató elektronikai eszközök, különösen a hideg téli hónapokon, további megterhelést jelenthetnek az akkumulátor számára. Ha havonta legalább egyszer elvégez egy rutinszerű ellenőrzést, az maximalizálja az élettartamot, és biztosíthatja, hogy mindig készen útra készen álljon. Ne hagyja, hogy a hideg tél akadályozza. Tartsa akkumulátorát az optimális szinten új prémium minőségű intelligens akkumulátortöltő és -karbantartó készülékeinkkel

Fedélzeti kamerák

Rögzítsen mindent, amire szüksége lehet

Az élet tele van meglepetésekkel. Nem tudja megjósolni, hogy mikor fordulhatnak elő közúti balesetek, de készen állhat, amikor megtörténnek. Új, prémium minőségű fedélzeti kameráink kristálytiszta látásmódban rögzítik a váratlan részleteket, így lazíthat és élvezheti a vezetést, bárhová is tart. A nagy felbontású és nagylátószögű lencsék a látómezőn kívüli tevékenységeket is rögzítik, lehetővé téve, hogy az útra koncentráljon. Intelligens G-Shock érzékelők mozgás észlelésekor elindítják a felvételt - még akkor is, ha járműve parkol.

A nagy kontrasztú fekete-fehér éjszakai látásmóddal2 nem fog lemaradni semmiről, még sötétben sem. Élvezze a nagyobb nyugalmat, tudván, hogy bármi is történik az úton, bizonyítékokkal rendelkezik ennek bemutatására Figyelje és értékelje vezetését, rendezze a vitás helyzeteket3, és rögzítse a varázslatos úti emlékeket teljes HD minőségben. Készüljön fel a kiszámíthatatlan helyzetekre, legyen mindig útra készen.

1 Független laboratóriumi vizsgálatokkal igazolt a GB / T 18801-2015 szabvány szerint
2 A termékválaszték bizonyos termékeire érvényes
3 Magyaroszágon fedélzeti kamera használható, azonban az elkészült felvételeket nem szabad nyilvánosságra hozni a személyes adatok felismerhetetlenné tétele nélkül (például az internetre feltöltéssel vagy bárki részére továbbítással), valamint azokat – további felhasználás hiányában – öt munkanap elteltével törölni kell.