Több mint 110 éve, az iparág vezető autóvilágítási termékei segítik az autósokat a váratlan helyzetekben. Új termékportfóliónk további segítséget nyújt, hogy felkészült legyen az utazásra. Az abroncsápoló és akkumulátorkarbantartó termékeken keresztül a fedélzeti kamerákon át - az új autókarbantartási termékeinkkel mindig útra készen.

Legyen szó lelkes autórajongóról, aki szereti bepiszkítani a kezét, vagy csak karbantartani szeretné járművét, megtalálja, amire szüksége van portfóliónkban. Az egyszerű mindennapi használatra készült eszközöktől a professzionális használatra tervezett eszközökig, minden termék az OSRAM-tól elvárt minőségben készült.
Bárhol is van, vagy bárhová indul - Legyen mindig útra készen.

Professzionális felszerelés a járműkarbantartáshoz
Műhelyszerszámok autószerelők számára

A négy termékcsaládunknak köszönhetően mindig útra készen lesz:

Abroncsápolás

Az abroncs nyomásának kezelése

Akár barátokkal utazik, akár családi vakációt tölt, vagy egyszerűen el szeretne jutni A pontból B-be, a megfelelő gumiabroncs-gondozás segíthet biztonságosabbá tenni az utat. Túl sok autós figyelmen kívül hagyja a rosszul felfújt gumiabroncsokkal való vezetés kockázatát. A valóság az, hogy az alacsony légnyomás miatt a futófelület gyorsabban kopik és túlmelegszik, míg a túl sok levegő csökkenti a tapadást. Mindkét esetben a defekt esélye lényegesen nagyobb.

Ne hagyja, hogy a lapos gumiabroncs elrontsa a kedvét. Az új prémium minőségű abroncsápoló termékeinkkel optimális teljesítményt kap gumiabroncsaitól még nehéz körülmények között is. Ellenőrizze, fújja fel és tömítse a gumiabroncsokat, bárhol és bármikor szükség szerint. Élvezze az optimális kezelhetőséget, az üzemanyag-takarékosságot és a futófelület hosszabb élettartamát a légkompresszorok és defektjavító készletek széles választékával. Mindig legyen útra készen.

Szerelőlámpák

Kiváló fény mindenki számára

Ne engedje, hogy a rossz látási viszonyok visszatartsák. Akár kereket cserél, akár feltölti az olajat és a vizet, vagy egyszerűen csak rutinvizsgálatot hajt végre - új LED szerelőlámpák kínálata készen áll arra, hogy sötétben is végezhesse munkáját. A nagy teljesítményű, hosszú élettartamú LED-ek akár 6000 Kelvin erőteljes hideg-fehér fényt produkálnak, intenzív fényt biztosítva a legsötétebb sarkokban is.

Különböző méretben és stílusban kapható prémium minőségű szerelőlámpáinkat az autóipari szakemberek világszerte használják. Mostantól, lehet olyan felszereltsége, akárcsak a profiknak. Bármit is hoz az éjszaka, termékeinkkel fényesebbé válik minden helyzet.

Akkumulátortöltők és gyorsindítók

Energia minden helyzet kezelésére

Hideg van, késik, és az autó nem indul – a legtöbb sofőr számára ez túlságosan ismerős helyzet. Legyen szó hidegről, huzamosabb ideig tartó parkolásról vagy a lámpák égve hagyásáról, a lemerült akkumulátor mindig frusztrációt okoz. Ne hagyja, hogy a lemerült akkumulátor elrontsa a napját. Új, prémium minőségű akkumulátor-ápoló termékeink az Ön kezébe adják a megoldást, így elkerülheti, hogy véletlenül és felkészületlenül érjék.
Gyors indítók: Ezek a nagy teljesítményű és hordozható indítók minden javítókészletben nélkülözhetetlenek. Gyors módot kínálnak arra, hogy visszatérjen az útra – külső segítség nélkül!
Indítókábelek: Van második autója, vagy van segítség a helyszínen? Gyorsan indítsa újra az autó akkumulátorát a különféle indítókábelek választékával.

Akkumulátortöltők: Az autóakkumulátorok rendszeres karbantartást igényelnek. Ez különösen igaz azokra az autókra, amelyeket nem vezetnek naponta, vagy hosszabb ideig parkolnak, mivel használaton kívül az áram folyamatosan lemerül – különösen a hideg téli hónapokban. Ha legalább havonta egyszer rutinellenőrzést hajt végre, akkor maximalizálhatja az élettartamot, és biztosíthatja, hogy mindig készen álljon az útra. Tartsa az akkumulátort optimális szinten feltöltve új, prémium minőségű intelligens akkumulátortöltő- és -karbantartó eszközeinkkel.
Töltőkábelek elektromos járművekhez: Az OSRAM töltőkábelek plug-in hibridekhez és teljesen elektromos autókhoz is használhatók. Könnyű töltés szinte minden töltőállomáson: útközben, munkahelyen, vásárlás közben és otthon a megfelelő fali töltőről vagy akár hagyományos konnektorról!"

Jármű-elektronika

Tiszta szinuszhullámos és módosított szinuszhullámos inverterei

Az élet tele van meglepetésekkel. A közúti baleseteket nem lehet előre megjósolni, de fel lehet rájuk készülni. A műszerfali kamerákat és invertereket tartalmazó termékcsaládjaink számtalan helyzetben nyújthatnak segítséget.

Új, prémium minőségű fedélzeti kameráink kristálytiszta látásmódban rögzítik a váratlan részleteket, így lazíthat és élvezheti a vezetést, bárhová is tart. A nagy felbontású és nagylátószögű lencsék a látómezőn kívüli tevékenységeket is rögzítik, lehetővé téve, hogy az útra koncentráljon. Intelligens G-Shock érzékelők mozgás észlelésekor elindítják a felvételt - még akkor is, ha járműve parkol.

A nagy kontrasztú fekete-fehér éjszakai látásmóddal2 nem fog lemaradni semmiről, még sötétben sem. Élvezze a nagyobb nyugalmat, tudván, hogy bármi is történik az úton, bizonyítékokkal rendelkezik ennek bemutatására Figyelje és értékelje vezetését, rendezze a vitás helyzeteket3, és rögzítse a varázslatos úti emlékeket teljes HD minőségben. Készüljön fel a kiszámíthatatlan helyzetekre, legyen mindig útra készen.

1 Független laboratóriumi vizsgálatokkal igazolt a GB / T 18801-2015 szabvány szerint
2 A termékválaszték bizonyos termékeire érvényes
3 Magyaroszágon fedélzeti kamera használható, azonban az elkészült felvételeket nem szabad nyilvánosságra hozni a személyes adatok felismerhetetlenné tétele nélkül (például az internetre feltöltéssel vagy bárki részére továbbítással), valamint azokat – további felhasználás hiányában – öt munkanap elteltével törölni kell.