LEDinspect LED szerelőlámpák

Modern, praktikus és fényes:
Két termékcsalád: profiknak és barkácsolóknak

LED szerelőlámpák

Tökéletes partner otthoni barkácsoláshoz:
LEDinspect szerelőlámpák

LEDinspect: LED szerelő lámpák otthoni használatra
Az újratölthető vagy normál akkumulátorral működtetett LED-szerelőlámpák ideálisak otthoni használatra. A tartós, nagy teljesítményű LED-ekkel felszerelt szerelőlámpák optimális megvilágítást biztosítanak a legszűkebb helyeken és a nehezen hozzáférhető sarkokban is. Az OSRAM ellenőrző lámpák további előnye robusztus kialakításuk és könnyen megfogható, szennyeződésmentes felületük. Minden LEDinspect szerelőlámpáralámpára 2 év garancia vonatkozik1.

Különösen praktikus
Minden OSRAM LEDinspect szerelőlámpa vezeték nélküli, így különösen egyszerűvé teszi a kezelését. A lámpák nagy része egyszerűen rőgzíthető a megfelelő helyekre a horognak és a mágnesnek köszönhetően. A hosszabb ideig tartó munkafolyamatok sem jelentenek problémát a tartós újratölthető akkumulátorral. Ezek a lámpák ideális eszközök a jármű karbantartásához és javításához.

Az OSRAM LEDinspect termékcsalád áttekintése

További információk a katalógusban

LEDinspect inspection szerelő lámpáink barkácsolók számára:

További információk
LEDinspect PRO szerelő lámpák

Profi partner a műhelye számára:
LEDinspect PRO szerelő lámpák

LED szerelő lámpák napi használatra
Az új LEDinspect PRO szerelő lámpákat kifejezetten a műhelyekben végzett napi karbantartásokhoz és javításokhoz fejlesztettük ki. A LEDinspect PRO erőteljes LED-eknek köszönhetően fokozott láthatóságot és kivételes fényerőt biztosít: intenzív fehér fény, akár 6000 Kelvin színhőmérsékletig. Minden lámpa egyedien tükrözi a professzionális alkalmazásokra való kialakítást, és pontosan ott látja el megfelelő fénnyel, ahol szüksége van rá. Minden LEDinspect PRO szerelő lámpára 3 év garancia vonatkozik1.

A munkát támogató előnyök
Különösen praktikus: szinte az összes lámpa tartós és újratölthető akkumulátorral van felszerelve, ami különösen kényelmes munkát tesz lehetővé. Ezenkívül a LEDinspect PRO termékek felülelti kivitelüknek köszönhetően jó fogást biztosítanak, szennyeződésekkel szemben ellenállóak és vízállóak (a különböző védelmi típusoknak megfelelően). A legtöbb szerelőlámpa olyan funkciókkal van ellátva, mint mágnesek, kapcsok, horgok, fényszórók és hosszabbítók biztosítva, hogy oda irányítsák a fényt, ahol arra szükség van.

Az OSRAM LEDinspect PRO termékcsalád áttekintése

További információk a katalógusban

LEDinspect PRO szerelőlámák szakemberek részére működés közben:

További információk
LEDinspect szerelő lámpák

Kis segítők a jobb látás és láthatóság érdekében:

1 Részletes feltételek a garancia oldalon találhatóak