OSRAM intelligens indítóakkumulátorok

Gyorsindítás autójának

OSRAM BATTERYstart

Kompakt és erőteljes indítóakkumulátorok

Szinte minden sofőr tart attól, hogy meghallja az önindító recsegését. A gyenge vagy akár teljesen lemerült akkumulátor nem csak késlelteti az indulást, de nagyon frusztráló is lehet. A tél különösen megviseli az autó akkumulátorát: gyengül a működése vagy gyorsabban lemerül. A bekapcsolva felejtett eszközök, például a rádió vagy az autó belső világítása energiát pazarolnak – különösen automatikus kikapcsolás nélküli régebbi autóknál. Ha nincs elérhető szomszéd, akinek van indítókábele, és kevés az idő, akkor a praktikus és nagyteljesítményű indítóakkumulátorok segíthetnek gyorsan feltölteni a jármű akkumulátorát.

Segítség sürgős helyzetben
Ne legyen mások segítségére utalva: az OSRAM lítium-kobalt technológiájú BATTERYstart akkumulátorával pillanatok alatt ismét úton lehet. Egyszerűen válassza ki a motor lökettérfogatának megfelelő terméket – kompakt felépítésüknek köszönhetően mindhárom indítóakkumulátor könnyen tárolható a jármű kesztyűtartójában, így szükség esetén mindig kéznél vannak.

Kicsi, de erős
Kényelmes méret és – típustól függően – 300–700 grammos tömeg: A BATTERYstart indítóakkumulátorok praktikusak, ugyanakkor nagy teljesítményűek. A legjobb az egészben, hogy USB-csatlakozójuknak köszönhetően powerbankként is működnek, és olyan mobil eszközöket tölthet fel velük, mint okostelefonok, kamerák, táblagépek és még sok más. Ezenkívül a BATTERYstart 300 és a BATTERYstart 400 erős LED fénnyel rendelkezik, amely segíti az akkumulátor csatlakoztatását éjszaka vagy sötét helyen. A beépített biztonsági óvintézkedések megakadályozzák a polaritás megfordulása, a túlmelegedés vagy a rövidzárlat okozta károkat.

Egyetlen gombnyomás és kész
Kérjük, hogy gondosan olvassa el a BATTERYstart termék használati útmutatóját, lehetőleg közvetlenül a vásárlás után. Vészhelyzet esetén így felkészült lesz, és tudni fogja, mit kell tennie. A jármű elindításához csatlakoztassa mindkét indítókábelt az autó akkumulátorának megfelelő pólusaihoz. A helyes csatlakoztatás és szétkapcsolás sorrendjét az útmutató ismerteti. A BATTERYstart termékek egyetlen gombnyomásra akkumulátort beindító impulzust bocsátanak ki – a motor ezután készen áll az újraindítására. Ne felejtse el ezután teljesen feltölteni az indítóakkumulátort, így az újra használatra kész lesz.

Találja meg járművéhez a megfelelő terméket
A BATTERYstart termékcsalád 3–8 literes benzinmotorokhoz vagy 4 literes dízelmotorokhoz használható indítóeszközöket tartalmaz. A megfelelő eszközzel kisebb autókat és motorkerékpárokat, vagy akár SUV-okat, furgonokat és kisteherautókat is beindíthat. A BATTERYstart 400 12 V-os aljzattal is rendelkezik, ezért 12 V-os csatlakozóval ellátott járművön kívüli tartozékokat, például hűtőket, ventilátorokat vagy hordozható légkompresszorokat is tud tölteni.

A hordozható OSRAM BATTERYstart indító eszközök áttekintése

További információk a katalógusban

Termékjellemzők

BATTERYstart 200

BATTERYstart 300

BATTERYstart 400

Akkumulátor kapacitása6.000 mAh13.000 mAh16.800 mAh
Javasolt benzinmotorméret (maximum)3l6l8l
Javasolt dízelmotorméret (maximum) -3l4l
Indítási áramerősség150A300A400A
Csúcsáram500A1.500A2.000A
Töltési idő2 óra3 óra3 óra
2,1A-es USB aljzatok száma122
12V tápfeszültség-csatlakozó--
Powerbank funkció
LED-zseblámpa funkció
Tároló
OSRAM garancia2 év*2 év*2 év*

Gyorsindító műhelyeknek: BATTERYstart PRO

60 másodpercen belül újratölti magát

Fedezze fel további járműkarbantartási termékeinket: