Garanciális eljárás járműlámpák, fényszórók, szerelvények és kiegészítők esetén

Az OSRAM termékek innovatív, technológiailag csúcsminőségű termékek, amelyeket gondosan tesztelnek és ellenőriznek az OSRAM minőségbiztosítási rendszer alapján.

További információkat itt találhat az OSRAM garanciáról.

Garanciális eljárás fényszórókhoz

Az OSRAM LEDriving segítségével a halogén fényszórók könnyen kicserélhetőek LED-es nappali menetfénnyel felszerelt OSRAM xenon és irányjelző lámpákra. Tegye egyedivé autóját új, elegáns megjelenéssel és fehérebb fénnyel, mint a halogénlámpák – teljes mértékben az ECE által engedélyezett termékekkel. A garanciákról itt tudhat meg többet.

Garanciális eljárás fényszórókhoz

Garanciális eljárás tartozékokhoz és a szerelő lámpákhoz

Az OSRAM világítási tartozékcsaládjai mobil, energiahatékony és stílusos világítást kínálnak az autóban vagy teherautóban való vezetés vagy kerékpártúra során. A garanciális feltételekről itt olvashat bővebben.

Garanciális eljárás a LED-es kiegészítőkhöz és a hangulatvilágításhoz

Garanciális eljárásLED-es retrofit lámpák esetén

Az OSRAM modern LED-es retrofit termékeket kínál az autóbeltéri világításához. Teljesen új fényhatással, akár 80%-kal kevesebb áramfogyasztással és akár öt év garanciával.

Garanciális eljárás retrofit LED-es lámpák esetén

Garanciális eljárás a XENARC NIGHT BREAKER LASER (NEXT GEN) fényszórókhoz

A xenon lámpák erősebb fényt, szélesebb kilátást biztosítanak, és időt és pénzt takarítanak meg a vezetőnek a csere és karbantartás során. A végfelhasználók számára az OSRAM négy év garanciát kínál a XENARC NIGHT BREAKER LASER (NEXT GEN) fényszórólámpákra.

Guarantee process for XENARC NIGHT BREAKER LASER (NEXT GEN) headlight lamps

Egyedülálló garancia az ULTRA LIFE fényszórókra

Az ULTRA LIFE termékcsalád kiterjesztett garanciát nyújt a nem kereskedelmi célú felhasználóknak. Az ULTRA LIFE halogénlámpák a 3 év garanciával, mely online regisztrációval 4 év. XENARC ULTRA LIFE xenonlámpákra a végfelhasználóknak egyedülálló 10 éves garanciát kínálunk szintén online regisztrációval.

Garanciális eljárás ULTRA LIFE & XENARC ULTRA LIFE fényszórókhoz

Garanciális eljárás XENARC ORIGINAL fényszórókhoz

A xenonlámpák fényereje nagyobb, jobb láthatóságot biztosít és takarékoskodik mind a vezető idejével, mind a cserére és karbantartásra fordított pénzével. A végfelhasználók részére az OSRAM a XENARC ORIGINAL lámpákra négyéves garanciát kínál. A garancia nem terjed ki az OEM termékekre.

Garanciális eljárás XENARC ORIGINAL fényszórókhoz

Garanciális eljárás autókarbantartási és -felszerelési termékekre

Mint minden OSRAM termék, az autókarbantartási és -felszerelési termékeink is gondosan ellenőrzöttek és kiváló minőségűek. Ezért az OSRAM 2 év garanciát vállal a termékekre.

Garanciális eljárás autókarbantartási és -felszerelési termékekre