Autóipar
 

Garanciális eljárás járműlámpák, fényszórók, szerelvények és tartozékok esetén

Az OSRAM termékek innovatív, technológiailag csúcsminőségű termékek, amelyeket gondosan tesztelnek és ellenőriznek az OSRAM minőségbiztosítási rendszer alapján.

Ha még mindig nem elégedett teljesen a garanciákról további információt az OSRAM-nál találhat.

Garanciális eljárás fényszórókhoz

Az OSRAM LEDriving XENARC segítségével a halogén fényszórók können kicserélhetőek LED-es nappali menetfénnyel felszerelt OSRAM xenon és irányjelző lámpákra. Tegye egyedivé Golf VI autóját új, elegáns megjelenéssel és fehérebb fénnyel, mint a halogénlámpák – teljes mértékben az ECE által engedélyezett termékekkel. A garanciákról itt tudhat meg többet.

Garanciális eljárás a LED-es megoldásokhoz

Akár ködlámpáról van szó, akár nappali menetfényről – az OSRAM számos LED-es megoldást kínál az Ön ízlésének megfelelően, az Önnek megfelelő árszinten. A LED-ek a tartósságnak és rezgésállóságnak köszönhetően alkalmasak külső világításhoz. Emellett rendkívül jó hatásfokkal, nagy fényerősséggel és alacsony áramfogyasztással működnek. A LED-es megoldásokra vonatkozó garancia leírása.

Garanciális eljárás a LED-es kiegészítőkhöz és a hangulatvilágításhoz

Autó- vagy teherautó vezetése, vagy biciklitúra közben az OSRAM LED-es kiegészítői mobil, energiatakarékos és stílusos világítást kínál az útra. Teljesen egyedi belső világítást is kialakíthat az OSRAM modern LED technológiát használó hangulatvilágítási termékeivel.

Garanciális eljárás retrofit LED-es lámpák esetén

Az OSRAM modern LED-es retrofit termékeket kínál az autóbeltéri világításához. Teljesen új fényhatással, akár 80%-kal kevesebb áramfogyasztással és akár öt év garanciával.

Egyedülálló garancia az ULTRA LIFE fényszórókra

Az ULTRA LIFE termékcsalád kiterjesztett garanciát nyújt a nem kereskedelmi célú felhasználóknak. Az ULTRA LIFE halogénlámpák a 3 év garanciával, mely online regisztrációval 4 év. XENARC ULTRA LIFE xenonlámpákra a végfelhasználóknak egyedülálló 10 éves garanciát kínálunk szintén online regisztrációval.

Garanciális eljárás XENARC ORIGINAL fényszórókhoz

A xenonlámpák fényereje nagyobb, jobb láthatóságot biztosít és takarékoskodik mind a vezető idejével, mind a cserére és karbantartásra fordított pénzével. A végfelhasználók részére az OSRAM a XENARC ORIGINAL lámpákra négyéves garanciát kínál. A garancia nem terjed ki az OEM termékekre.