BATTERYstart - intelligens akkumulátortöltő

Akkumulátorkarbantartás

OSRAM akkumulátortöltő

Intelligens akkumulátortöltő és -karbantartó eszközök járművekhez 6 és 24 V között

Különösen akkor elengedhetetlen az akkumulátorok karbantartása, ha az autót nem vezetik nap mint nap, hanem jórészt egy helyben áll. Vezetés közben a generátor szinte mindig teljesen feltöltött akkumulátort biztosít, de hosszabb várakozás alatt a jármű akkumulátora folyamatosan kisül. Nem számít, hogy ez a második autója, egy klasszikus, vagy az éppen hibernált kabriója – ahhoz, hogy a hosszú leállás után garantáltan legyen gyújtás, a jármű akkumulátorán rendszeres karbantartást kell végezni.

Tartsa karban az akkumulátort úgy, ahogy megérdemli
OSRAM BATTERYcharge termékválasztékunk ideális feltételeket kínál járműve akkumulátorához. Az intelligens akkumulátorkarbantartó eszközök töltik, védik és helyreállítják járműve akkumulátorát. Az akkumulátora még hűvös időben is védve lesz és automatikusan karban lesz tartva a teljes feltöltés után – amíg újra el nem megy autójával egy körre. Az OSRAM akkumulátortöltő készülékek megakadályozzák az akkumulátor teljes lemerülését, ezáltal meghosszabbítva annak élettartamát.

Telis-tele fantasztikus funkciókkal
A BATTERYcharge minden bizonnyal le fogja nyűgözni rengeteg hasznos funkciójával: Mindhárom akkumulátortöltő eszköz kompatibilis a start/stop automatikájú járművekkel, és a téli üzemmódban védi autójának akkumulátorát a teljes lemerüléstől. A lítiumion-akkumulátorokat 7 lépéses, míg a leggyakoribb ólom-savas/AGM akkumulátorokat egy biztonságos 9 lépéses töltési ciklus tölti. Mivel megbízunk termékeinkben, 2 éves OSRAM garanciát* adunk az összes BATTERYcharge töltőeszközre.

Könnyű kezelhetőség, független karbantartás
Az összes BATTERYcharge termék intelligens és nagyon könnyen kezelhető. Gombnyomásra megkezdik többlépcsős töltési ciklusukat, és automatikusan karbantartási üzemmódba kapcsolnak, amint az akkumulátor teljesen feltöltődött. A nagy, háttérvilágításos LCD kijelzők kedvezőtlen fényviszonyok mellett is könnyen leolvashatók. Mivel minden egység fordított polaritással és túlfeszültség-védelemmel van ellátva, a BATTERYcharge töltő csatlakoztatása után már nyugodtan koncentrálhat másra.

Sokféle járműtípushoz
Járműflotta korlátok nélkül: míg a BATTERYcharge 904 és BATTERYcharge 906 modellek 6V-tól 12V-ig, a BATTERYcharge 908 töltő akár 24V-ig is képes ellátni a járműveket. A terméktől függően ez magában foglalja a motorkerékpárokat, a legtöbb autót, kisteherautót, és a BATTERYcharge 908 esetében még az áruszállító furgonokat és a kisebb teherautókat is.

OSRAM akkumulátortöltő eszközök áttekintése

További információk a katalógusban

Termékjellemzők

BATTERYcharge 904

BATTERcharge 906

BATTERYcharge 908

Töltési sebesség (legfeljebb)4 Amps6 Amps8 Amps
Karbantartási töltés (legfeljebb)2 Amps3 Amps4 Amps
Maximális akkumulátorméret 12 V-os járművek töltéséhez90Ah110Ah150Ah
Maximális akkumulátorméret 12 V-os járművek töltéséhez----70Ah
Ajánlott használatMotorkerékpár, autóMotorkerékpár, autó, SUV, furgonMotorkerékpár, autó, SUV, furgon, kisteherautó
Start/Stop kompatibilis
Az ólom-savas, AGM, EFB akkumulátorok töltési szakaszainak száma999
A lítiumion-akkumulátorok töltési szakaszainak száma777
OSRAM garancia2 év*2 év*2 év*

Fedezze fel további járműkarbantartási termékeinket: