Professzionális műhelyfelszerelés

Vállalkozásának támogatása

Profiktól szakembereknek

Fedezze fel az új termékportfóliónkat, és maradjon kapcsolatban, hogy elsőként értesüljön az új termékekről!

A szakembereknek olyan berendezésekre van szükségük, amelyek kibírják a megerőltető napi munkát. Ezért az OSRAM egy speciálisan kifejlesztett szerelő lámpát, valamint akkumulátortöltőt és akkumulátortesztelő berendezést mutat be professzionális műhelyek és műhelyek számára.

Az új OSRAM PRO termékcsaládot műhelyekben és más professzionális környezetben való intenzív, hosszú üzemelésű használatra tervezték. A legújabb technológiát alkalmazva az OSRAM PRO termékcsalád értékes támogatást nyújt mindennapi munkájában.

Szerelő lámpák

Tele praktikus funkciókkal – könnyű, pontosan ott van, ahol szüksége van rá

A LEDinspect PRO termékcsalád áttekintése

Tekintse meg a szerelől lámpák
teljes portfólióját többféle használatra.

Akkumulátorápolás

Biztosítsa a lehető legjobb akkumulátor-karbantartást

Az OSRAM PRO termékcsalád nemcsak az akkumulátorok töltésére képes, hanem az akkumulátor állapotától függően lehetővé teszi azok javítását és akár a generátor diagnosztikai tesztjeit is. Egyes modellek akkumulátortámogató funkciót is kínálnak a jármű elektromos áramköreinek ellenőrzéséhez, valamint diagnosztikai munkák vagy adatfeltöltések végrehajtásához.

A járművek manapság számos elektronikus eszközzel vannak felszerelve, amelyek megterhelést jelenthetnek a jármű akkumulátorára. Ez a technológia folyamatosan fejlődik, de a jármű elektronikájának optimális teljesítményéhez továbbra is elengedhetetlen a lehető legjobb akkumulátor-ellátás és az akkumulátor karbantartása.

Az OSRAM ezért megkezdte a professzionális termékek átfogó kínálatának kifejlesztését, amelyek hosszú akkumulátor-élettartamot biztosítanak 12 V-os és 24 V-os alkalmazásokhoz egyaránt.

A BATTERYtest PRO és a BATTERYstart PRO termékcsalád áttekintése

A BATTERYcharge PRO termékcsalád áttekintése

Nyerjen áttekintést a teljes
autóápolási és -felszerelési portfólióról.