Abroncsápolás

Abroncsápolás

OSRAM légkompresszor

Hordozható kompresszorok otthoni használatra és útközben

Sok járműtulajdonosnak valószínűleg évente csak kétszer jut eszébe a gumiabroncs. A váltás a nyári gumiról a téli gumira és fordítva sok tulajdonos számára alapvető dolog. De mi történik a cserék között? Az optimális gumiabroncsnyomás számos előnnyel jár autója számára, és növeli a közúti biztonságot. Az OSRAM új, praktikus légkompresszor családjának köszönhetően az autó gumiabroncsainak karbantartása minden eddiginél könnyebb lesz. Tegye rutinná az abroncsok nyomásának mérését minden utazás előtt, és miután autója hosszabb ideig állt. A kellemes érzés, hogy ideálisan felkészítette autóját a következő utazásra, kitartó társa lesz.

Előnyök
A gumiabroncsok nyomásának rendszeres fenntartása segíti a jármű iránytartását az úton. Az optimális gumiabroncs-nyomás ezenkívül megakadályozza a fokozott kopást, és ezáltal ritkábban kell cserélni az abroncsokat. Ezzel pénzt takarít meg, mivel a megfelelő abroncsnyomás az üzemanyag fogyasztást is csökkenti. Ugyanakkor csökken a jármű szén-dioxid-kibocsátása. Az OSRAM új TYREinflate készletével most gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti gumiabroncsainak nyomását, és szükség esetén beállíthatja azt.

Rugalmas használat
Akár otthon a garázsában, az út menti parkolóban, nyaraláskor vagy a következő üzleti útján: a TYREinflate termékcsalád hordozható kompresszorai praktikusak, könnyűek és kompakt méretüknek köszönhetően könnyen tárolhatók. Végre nem kell a különféle gumiabroncs-pumpákkal foglalkoznia a benzinkutaknál. Takarítson meg időt és frusztrációt: az OSRAM automatikus kompresszorainak köszönhetően minden gumiabroncs-nyomáspróba gyerekjátékká válik.

Könnyű kezelés
Minden TYREinflate gumiabroncs-pumpa 12 V-os csatlakozással rendelkezik. Így a hordozható kompresszorokat kényelmesen rákötheti a jármű szivargyújtó csatlakozójára. A TYREinflate450 és a TYREinflate1000 modellek háttérvilágítású digitális kijelzőikkel nagyon gyorsan működnek, és a nagy gombok révén könnyen kezelhetők. Automatikus leállítási funkcióval is rendelkeznek, amely a kívánt gumiabroncs nyomás elérésekor aktiválódik. A gumiabroncs nyomását elmentheti a következő ellenőrzéshez.

Széles körű alkalmazási területek
Természetesen az OSRAM automatikus gumiabroncs-pumpáit nemcsak autója abroncsaihoz használhatja, hanem például motorkerékpár, kerékpár-utánfutó, sőt a babakocsi kerekeihez is, ha azok gumiabroncsokkal vannak felszerelve. Megfelelő adapterek és egy szeleptű is része a csomagnak, így gond nélkül elvégezhető velük a sporteszközök, felfújható csónakok, labdák, gumimatracok, vízi játékok stb. felfújása.

Az OSRAM TYREinflate termékcsalád áttekintése

További információk a katalógusban

A termék jellemzői

TYREinflate 200

TYREinflate 450

TYREinflate 1000

Kijelző AnalógDigitálisNagy digitális
Felfújási idő4,5 perc3,5 perc2,5 perc
Automatikus leállítás funkcióX
Kijelző megvilágításXLEDLED
Feltekerhető 12V-os kábel
TáskaXX
Kesztyűk és pót szelepsapkákXX
OSRAM garancia2 év22 év22 év2
Tekintse meg a termékről készült részletes ismertető videóinkat Termékvideó Termékvideó Termékvideó
OSRAM TYREseal Kit

Pár perc múlva újra úton!

Egy defekt – úticéltól függetlenül – mindig bosszantó tud lenni. Az innovatív gumiabroncs tömítőanyag azonban megváltoztatja a játékszabályokat. A tömítőanyag használatával már nincs szükség a gyakori gumicserére. Az OSRAM TYREseal 450 gélszerű részecskéi képesek akár egy 6 mm szélességű lyukat3 is betömni kocsiemelő vagy bármilyen más szerszám használata nélkül. Ezek után a kompresszor segítségével egyszerűen levegőt pumpál a defektet szenvedett abroncsba, így 10 perc után már folytathatja is útját. Rendelkezik már OSRAM TYREinflate kompresszorral? A TYREseal 450 tömítőt külön is megveheti. A TYREseal defektjavító készlet a tömítőanyagot és a kompresszort is tartalmazza, mindezt egy praktikus táskában.

TYREseal Kit

TYREseal Kit

Kettő együtt

Könnyű kezelhetőség, hatékony használat. Szerezze be a teljes készletet, amelyben megtalálható az apróbb sérülésekhez (maximum 6 mm) ³ szánt tömítőanyag, valamint a légkompresszor. Pár perc múlva folytathatja is útját! A TYREseal defektjavító készlethez egy praktikus táska is jár, amelyben biztonságosan tárolhatja a termékeket, továbbá 2 éves OSRAM garanciát biztosítunk a készletre.2

További információk a termékről: TYREseal Kit

OSRAM TYREseal 450

TYREseal 450

Tartalék tárolópalack autója eredeti gumiabroncs tömítőanyagához

Sok új autót csak egy gumiabroncs tömítőanyaggal szállítanak. Miután a tömítőanyag palackja kiürült, a TYREseal 450 tökéletes választás az anyag pótlására. Az OSRAM tömítőanyag, más OSRAM TYREinflate termékekhez hasonlóan, régebbi gyártású autók esetén is használható pótkerék helyett. A TYREseal 450 tömítőanyagra kétéves OSRAM garanciát biztosítunk.2
Csökkentse autója súlyát, ezáltal a felhasznált benzint és a kibocsátott CO2-t!

További információk a termékről

OSRAM TYREseal Kit

Pár perc múlva újra úton!

TYREseal Kit

TYREseal Kit

OSRAM TYREseal 450

TYREseal 450

1 13” gumiabroncs felfújása laposról 2,41 BAR nyomásig
2 részletes feltételek garancia oldalakon találhatók
3 A gumiabroncs tömítőanyag nem használható a gumiabroncs oldalfalán keletkezett sérülések javítására

Fedezze fel további járműkarbantartási termékeinket: