OSRAM ROADsight

Nagyfelbontású fedélzeti és hátsó kamera

Közlekedéskor kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy minden nagyon gyorsan történik, a baleset pedig elkerülhetetlen. A baleset után azonban csupán a történtek részleteire emlékszünk. Annak érdekében, hogy nyugodtan vezethessen, nagy felbontású, széles látószögű kamerákkal rögzítheti a holttérben történteket. Probléma esetén a készülékben található G-szenzor gondoskodik a felvétel elindításáról, még akkor is, ha az autó éppen álló helyzetben van. A fedélzeti kamera bztosítja, hogy a balesetről készült, esetlegesen fontos képanyagok rögzítésre kerüljenek, melyek szükség esetén felhasználhatók későbbi elemzésre.1 A ROADsight 50 fedélzeti kamerával éles kontrasztú, fekete-fehér felvételeket is készíthet, így a legsötétebb körülmények között is fény derülhet minden fontos részletre.

OSRAM ROADsight kamerák áttekintése

További információk a katalógusban

A termék jellemzői

ROADsight 20 | Vásárlás most

ROADsight 30 | Vásárlás most

ROADsight 50 | Vásárlás most

ROADsight REAR 10 | Vásárlás most

Videófelbontás @ 30fps1080p1080p1440p1080p
Látószög120°130°140°130°
Képernyő2''2''XX
GPS nyomkövetésXXX
WifiXX
Parkoló üzemmódXX
Tárolókapacitás3 Legfeljebb 32 GB Legfeljebb 32 GB Legfeljebb 128 GBX
Hátsó kamera csatlakozásXX-
OSRAMconnectXX
OSRAM garancia42 év2 év2 év2 év
MegjegyzésCsak a ROADsight 50 elülső kamerával együtt működik

Az OSRAM ROADsight fedélzeti kamerák működés közben:

A láthatatlan társ
Az OSRAM ROADsight fedélzeti kamerák diszkrét sötétszürke színben kaphatók. Az eszközök kis méretüknek köszönhetően képesek észrevétlenül beleolvadni az autó belsejébe, így kívülről szinte láthatatlanok. A visszapillantó tükör mögé helyezve a kamerák szinte észrevehetetlenek, így teljes mértékben a közlekedésre koncentrálhat.

Hozzáférés alkalmazáson keresztül
Az Apple App Store-ból vagy a Google PlayStore-ból letölthető OSRAMconnect alkalmazás összeköti Önt autójával.2 Pillanatok alatt elküldheti a ROADsight 30 vagy ROADsight 50 (adott esetben ROADsight REAR 10) fedélzeti kamerák felvételeit telefonjára, ahová le is mentheti őket.1

Egyszerű beszerelés
Minden ROADsight fedélzeti kamerához tartozik szerszámkészlet, amely segítségével a kábelek beépíthetők a jármű belső burkolata mögé, így az USB csatlakozóval ellátott tápkábelt és a 12 V-os csatlakozót szinte láthatatlanul beszerelheti autójába. Rögzítse a szélvédőhöz a tartóegységet, amelyhez a kamera mágnesesen csíptethető. Ezek után beállíthatja a kamera kívánt helyzetét a felvételkészítéshez.

Kamera szélesebb visszapillantással
A hátsó szélvédőre szerelve a ROADsight REAR 10 visszapillantó kamera vagy az autó belsejét, vagy a jármű mögötti utat képes venni. Mindkét esetben a visszapillantó kamerát csatlakoztatnia kell egy ROADsight 50 fedélzeti kamerához.

OSRAMconnect –
összekapcsolja autójával

Könnyű hozzáférés felvételeihez

Az OSRAMconnect alkalmazás összeköti az OSRAM ROADsight 30 vagy a ROADsight 50 fedélzeti kamerával, így könnyedén hozzáférhet felvételeihez. Tekintse meg a kamera által készített képeket és videókat, és mentse le őket közvetlenül telefonjára, így gyorsan elérhetővé válnak például baleset során készült felvételek, amelyeket szükség esetén bizonyítékként is felhasználhat.1

Az OSRAMconnect alkalmazáson keresztül, telefonja segítségével módosíthatja a fedélzeti kamera beállításait.2

Töltse le az OSRAMconnect alkalmazást itt:

Google PlayStore

Apple App Store

1 Fontos: Vegye figyelembe az egyes országok vonatkozó jogszabályait, különösen a felvételek hosszára, valamint az adatok használatára és átvitelére vonatkozó szabályozásokat. Kérjük, tájékozódjon országa adatvédelmi törvényeiről, és tartsa be azokat! Továbbá tájékozódjon országa fedélzeti kamerák használatára és birtoklására vonatkozó szabályairól és előírásairól, és tartsa be azokat!
2 A ROADsight fedélzeti kamerák firmware-e 11 nyelven elérhető: CZ, DE, EN, ES, FR, IT, NL, PL, RO, RU, SE.
Az OSRAMconnect App 7 nyelven elérhető: DE, EN, ES, FR, IT, NL, PL.
3 A micro-SD kártya helye. A kártya nincs benne a csomagban.
4 A részletes feltételek a garanciaoldalon találhatók.

Fedezze fel további járműkarbantartási termékeinket: