Garanciafolyamat ULTRA LIFE és XENARC ULTRA LIFE lámpákra

Mint minden OSRAM termék, az ULTRA LIFE és a XENARC ULTRA LIFE lámpák is gondosan ellenőrzött, kiváló minőségű termékek. Ezért az OSRAM gyártói garanciát vállal.

4 év garancia
  • A XENARC ULTRA LIFE lámpákhoz az OSRAM egyedülálló 10 év garanciát biztosít a végfelhasználóknak.
  • Halogen ULTRA LIFE lámpákhoz az OSRAM 4 év garanciát biztosít nem kereskedelmi célú használat esetén.

Új - nem szükséges az online regisztráció

  • A lámpákat nem kell online regisztrálni a garancia igénybevételéhez. Egyszerűen őrizze meg a nyugtát, és adja le, ha szeretné beváltani a termékgaranciáját.
  • Minden ULTRA LIFE és XENARC ULTRA LIFE fényszóróra vonatkozik a garancia, a vásárlás dátumától kezdődően. Tekintse meg a garanciát vállaló országok listáját alább.

Így működik a garancia

Azokra az OSRAM ULTRA LIFE és XENARC ULTRA LIFE fényszórókra, amelyek több éves, nem kereskedelmi felhasználású termékhiba miatt nem működnek megfelelően, az OSRAM garancia vonatkozik. Kérjük, vegye figyelembe: A garancia csak azokra az országokra vonatkozik, amelyek ügyfélszolgálati címmel rendelkeznek.

Csere átvételéhez kérjük, küldje el a hibás terméket védőcsomagolásban a pénztárbizonylattal és a feladó által kifizetett postaköltséggel az Ön területén található OSRAM elérhetőségére, és ingyenes cserét kap. Egyedi esetekben hasonló terméket vagy jóváírást kap a vételárról. A nem hibás árukra vonatkozó törvényes jogait ez nem érinti.

Garanciális igény a XENARC ULTRA LIFE és ULTRA LIFE fényszórókra

Kérjük, kövesse ezeket az utasításokat, függetlenül attól, hogy lámpáit regisztrálták az interneten, vagy sem.

Letöltés: Lépésről lépésre szóló utasítások és reklamációs űrlap OSRAM szerviz: A garanciális címek listája