Garanciális eljárás XENARC ORIGINAL fényszórókhoz

Az OSRAM elkötelezett a XENARC ORIGINAL magas minősége iránt. Ezért az OSRAM ezekre a fényszórókra négy év garanciát vállal.

A strapabíró kialakítású, széles körű hő-, ütés-, rezgés-, ill. vízállósági vizsgálatokon átesett nagynyomású kisülőlámpákat hosszú élettartamra tervezték, hogy a sofőrök számára karbantartási, csereidőt és költséget takarítsanak meg.

4 év garancia
  • XENARC ORIGINAL lámpák

A garancia érvényesítése

A sokéves időszakban az OSRAM garancia azokra az OSRAM XENARC ORIGINAL fényszórókra terjed ki, amelyek magánhasználatban termékhiba miatt nem működnek megfelelően. Figyelem! A garancia csak a kiskereskedelmi forgalomban vásárolt csereizzókra érvényes, és csak azokban az országokban, amelyekhez az országok listájában tartozik ügyfélszolgálati cím.

Letöltés: A reklamációs folyamat, postai címke és a jótállási igénylőlap Jótállási igények: A folyamat lépésről-lépésre OSRAM szerviz: Országlista a garanciához

Csere igényléséhez kérjük, küldje el a hibás terméket védőcsomagolásban a fizetést igazoló blokk másolatával együtt, a feladó postaköltségén az Ön területén illetékes OSRAM kapcsolattartási címre. Az Ön törvényben előírt, hibátlan árukra vonatkozó jogai nem változnak.