A fény életre kel

OSRAM LEDriving Lámpatestek

A stílus és a teljesítmény életre kel

Bemutatkoznak az OSRAM LEDriving lámpatestek. Most megtapasztalhatja a tökéletes megvilágítást, ahol a legújabb modellek a legerősebb fényt sugározzák, miközben lehetővé teszik a teljesítmény és a stílus ragyogását.

Kapcsolja be a káprázatot

Leheljen új életet egy régi barátba vagy emelje egyedi autóját egy új szintre az OSRAM iparági világítástechnikai megoldásainak segítségével. Hadd világítsuk meg útját díjnyertes fényszóróegységekkel, szemet gyönyörködtető dinamikus visszapillantó-fénnyel és féklámpákkal - mindezt könnyen felszerelhető elemekkel és teljesen legálisan.

Fedezze fel a dizájnt

Kapcsoljon nagyobb biztonságra és teljesítményre

Emelje magasabb szintre járművével kapcsolatos elvárásait az OSRAM prémium LEDriving világítási megoldásaival. Lásson messzebb. Reagáljon gyorsabban. Vezessen magabiztosan.

Fedezze fel a teljesítményt

Lehetőségek széles skálája, az elejétől a végéig

LEDriving fényszóró lámpatest

Fokozza járműve megjelenését napról napra, éjszaka pedig engedje szabadon a prémium minőségű fény teljes erejét. Az OSRAM LED fényszóróinak kínálata egyszerű és legális, nagy teljesítményű megújítási megoldást kínál az autórajongók számára. Ezek a nagy kontrasztú és ragyogóan hideg fehér LED és xenon lámpák lehetővé teszik, hogy távolabbra lásson, és gyorsabban reagáljon, a pixelmentes optikának és a legmodernebb fényvezető technológiának köszönhetően. A járművezetők élvezhetik a lehetőségeket: LEDriving teljesen LED fényszóró lámpatestek (VW Golf VII, VW Amarok és BMW 1 sorozathoz), vagy LEDriving XENARC fényszóró lámpatestek (VW Golf VI és Ford Focus 3 modellekhez).

Fedezze fel

LEDriving dinamikus irányjelző tükörlámpa

Forduljanak a fejek Ön után, miközben befordul a sarkon. Jelezze szándékát az irányjelzők következő nemzedékével. Az autó visszapillantójába integrálva ezek a kifinomult LED-lámpák akár 200%-kal több fényerőt* kínálnak, mint a hagyományos jelzőlámpák.

Élvezze a nagyszerű világítási teljesítményt - ellentétben a hagyományos halogénlámpákkal, amelyek teljes fény teljesítményűket csupán néhány másodpercig érik el.

* Az ECE R6 minimális követelményeivel összehasonlítva

LEDriving hátsó lámpatest

Miért csupán az autója eleje érdemel figyelmet? Az OSRAM teljes LED hátsó lámpatestje járművének hátsó részére is elhozza az precíziós világítástechnológiát. A teljesen integrált egység tartalmaz egy LED helyzetjelzőt, LED féklámpát, LED tolatólámpát és LED jelzőlámpát (típustól függően) egészen 6 000 K-es fényhőmérsékletig.

Kemény körülmények között teszteltük

Az OSRAM terméktől elvárt minőség biztosítása érdekében a LEDriving Fixture készülékeink számos különféle teszten mennek keresztül Environmental Simulation Laboratory

Ezeket és további teszteket végeztünk a LEDriving lámpatesteken:

Információk