Kapcsolja be a káprázatot

Emelje autója stílusát és formatervezését egy teljesen új szintre, olyan opciókkal, melyek kiemelik a tömegből.

Fejezze ki önmagát a járművére szabott modellekkel

Számos lehetősége van az eredeti gyártói fényszórók felerősítésére, attól függően, hogy melyik modellt vezeti. Például a VW Golf VII modelltulajdonosok akár 200%-kal* is növelhetik a fényerőt, ha teljesen LED lámpákat szerelnek fel az összes világítási funkcióhoz (beleértve a tompított fényt, a távolsági fényt, a nappali fényszórót, a helyzetjelzőket és az irányjelzőket). A VW Golf VI és a Ford Focus 3 modellek vezetői választhatják az erőteljes xenon lámpákat LED nappali menetjelző lámpákkal kombinálva, amelyek akár 70%-kal több fényt nyújtanak.*

*A minimális ECE R112 követelményekhez képest

Korszerű LED-technológia

A rendelkezésére álló opciók széles választéka magában foglalja a teljesen LED fényszóró lámpatesteket, valamint a XENON/LED-lámpatesteket - a használt autó típusától függően. Minden opció hozzáférést biztosít a legújabb technológiához, és növeli járművének fényteljesítményét, egyenletes fényeloszlást biztosítva mind a nagy kontrasztú, mind a ragyogóan hideg fehér LED-ekkel.

Könnyű felszerelni. Nehéz figyelmen kívül hagyni.

Minden fényszórórendszerünk további módosítások nélkül beszerelhető (egyszerűen plug & play). Még jobb, hogy nincs szükség további ráfordításra, hogy automatikus fényszóró-beállítót vagy a fényszórótisztító-rendszert szereljenek fel. Büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan egyedülálló dolgot hoztunk létre, mely éjjel-nappal figyelemreméltó.

Fedezze fel az OSRAM termékeit

Nálunk minden megvan, amire szüksége lehet: széles skálájú innovatív és díjnyertes termékeinket az összes gépjárműipari alkalmazásra alkottuk meg. Teljes portfóliónkat a tervezés és a legmodernebb technológia egyedi kombinációja jellemzi.

Információk