Kapcsoljon nagyobb biztonságra és teljesítményre

Fokozza vezetési élményét a legújabb LED technológiával

Lámpáinak megújításával közlekedése is biztonságosabbá válik. Nem csak jobban lát majd, hanem Önt is jobban látják. Az OSRAM LEDriving lámpatesteinek minőségét és teljesítményét illetően nincs helye kompromisszumnak.

A lehetőségek teljes választéka

Az OSRAM LEDriving típuscsalád lehetővé teszi, hogy messzebb lásson és gyorsabban reagáljon, a pixelmentes optikának és a legkorszerűbb fényvezető technológiának köszönhetően. Bármely modellt is választja, hogy eredeti fényszóróit megújítsa, akár 200%-kal* is növelheti a láthatóságot, mellyel jelentősen csökkenti az éjszakai vezetés kockázatait.

*Egészen 200%-kal több fény az ECE R112 minimum követelményeihez képest.

Technológiai megoldásaink átszelik a sötétséget

Az OSRAM termékeit Németországban tervezik és gyártják, környezetszimulációs tesztek elvégzése mellett, hogy a legszélsőségesebb körülmények között is biztosítsák a termékek teljesítményét. Büszkék vagyunk arra, hogy a Golf VII fényszóróink elnyerték a 2018-as Német Automechanika díjat és a 2019-es Német Innovációs Díjat.

A törvényi megfelelést már beépítettük

Minden OSRAM termék plug & play módon szerelhető be. Még jobb, hogy előzetesen jóváhagyták közúti használatra, regisztrációjuk nem szükséges (az ECE R6/R10 szerinti ECE minősítés).

Fedezze fel az OSRAM termékeit

Nálunk minden megvan, amire szüksége lehet: széles skálájú innovatív és díjnyertes termékeinket az összes gépjárműipari alkalmazásra alkottuk meg. Teljes portfóliónkat a tervezés és a legmodernebb technológia egyedi kombinációja jellemzi.

Információk