Bemutatóautók és sztárok valódi fényükben

Bemutatóautók és sztárok valódi fényükben

Autók és sztárok rivaldafényben

Az autókiállítások az innováció és az ipar látványosságai, ahol hatalmas tömegek előtt leplezik le az autógyártók új modelljeiket. Amikor a függöny lehull, a debütáló autónak olyan fényben kell látszania, ami tükrözi körvonalait, színét, megjelenésének lényegét. A mesterien elrendezett fénynek ezután legalább tizennégy óráig egyenletes eloszlásúnak és színhőmérsékletűnek kell maradnia az autó felületén. Divatbemutatókon, ill. egyéb sztárrendezvényeken a nappali fénnyel azonos fényforrások nagy teljesítménye ideális a modellek és sztárok rivaldafénybe állításához.

Kiemelt termékek

HMI esemény

Egy fémhalogén gázkisülő lámpát, a HMI EVENT-et kifejezetten autóipari és egyéb nagyobb rendezvényekhez, pl. divatbemutatókhoz, sajtóeseményekhez tervezték, ahol a márkaépítés, a bemutatás és az élethű színek rendkívüli fontosságú szempontok. A HMI EVENT egyenletes fényt ad, csökkent szín-, és fényerősség-eltolódásokkal. Stabil, nappali fénynek megfelelő színhőmérsékletű fénnyel világítja meg az autókat, tökéletesen kiemelve kialakításukat és színüket, akár élőben, akár lencsén át tekintik meg.

A bemutató területen, bárhol, ahol gépeket - a motorcsónakoktól a motorkerékpárokig mindent - mutatnak be, a világítástervezők a HMI EVENT lámpákba helyezik bizalmukat, hogy kiváló teljesítményt biztosítsanak, és a bemutatott termék mindvégig a figyelem középpontjában maradjon.

HMI esemény

Kapcsolat

Professzionális ipari alkalmazások (EN/DE)
H - P 09:00 - 18:00
(CET)