Eredeti OSRAM P-VIP vetítőlámpák

Eredeti OSRAM P-VIP vetítőlámpák

Szemet gyönyörködtető minőség

A P-VIP lámpák nagy nyomású higanygőzlámpák videó projektorokhoz, vetítő televíziókhoz, és egyéb vetítési alkalmazásokhoz. A higany kisülési spektrumot módosítják a 200 bar nyomást meghaladó rendkívül nagy üzemi nyomáson, hogy sűrű, több soros spektrumot adjon, amely ideális vetítési célokra.

A P-VIP lámpák nagyon nagy fényteljesítményűek, ami a hatékony vetítőberendezések elengedhetetlen előfeltétele. Ezen túlmenően kiemelkednek hosszú élettartamukkal, és ennek során alacsony fényáram-veszteséggel.

Nagyfokú tapasztalatot kíván ilyen minőségű lámpákat tervezni és gyártani. Az OSRAM P-VIP lámpák mögött innovatív K+F tevékenység és magas színvonalú minőségellenőrzés áll, biztosítva a kiemelkedő fényteljesítményt, hosszabb lámpaélettartamot és egyenletes fényeloszlást. Az OSRAM szakértője e technológiának – és ez látszik is.

A PT-VIP lámpa meghajtó, tökéletesen a lámpákhoz hangolva, nem csak az optimális üzemi feltételeket biztosítja, hanem további, a készülékhez megfelelő funkciókat is. A kifinomult Unishape üzemmódok változtatható színfénnyel működnek, adat-, videó-, vagy egyéb üzemmódokra optimalizáltan.

Fedezze fel előnyeinket:

  • Extra hosszú élettartam
  • A legnagyobb fényeloszlás
  • Szigorú biztonsági szabványok

OSRAM P-VIP Minősített Kereskedői Program

Az OSRAM Minősített Kereskedői Programjával a P-VIP lámpák hatékonyan segítenek csökkenteni a fogyasztók kételyeit az interneten vásárolt termékek eredetiségét illetőleg.

A hamisítás problémája

A rengeteg olcsó, ismeretlen forgalmazó által kínált vetítőlámpa közepette a fogyasztóknak gyakran nehéz meghatározni, vajon eredeti-e egy adott termék, hamisítvány, vagy egy minőségi lámpa olcsó és rosszabb minőségű utánzata. A lámpagyártók szellemi tulajdonjogának megsértése mellett a hamisított vagy utánzat lámpák felépítése is gyakran gyenge minőségű. Az ilyen lámpák használata jelentős kockázatokkal jár, ideértve a rossz képminőséget, ill. a projektor sérülését, akár teljes megsemmisülését is. Így a hamisított P-VIP lámpák valós költségei – és kockázatai az árcéduláikon nem tükröződnek.

A tanúsított termékek kínálta megoldás

Az OSRAM Minősített Kereskedői Programjával a fogyasztók nincsenek kitéve a hamisított P-VIP lámpákban rejlő kockázatoknak, és garanciákat adnak arra, hogy a lámpa kompatibilis a projektorral. Ez a vevői bizalom a kisebb hezitálásban nyilvánul meg a teljes P-VIP egységek vásárlásával kapcsolatban, Igazolt Kereskedői Programunk résztvevői részéről.

Hogy az OSRAM Minősített Kereskedője legyen, a forgalmazóknak meg kellett felelnie bizonyos feltételeknek. Ez az alábbiakat foglalja magában:

  • Állandó lojalitás az OSRAM termékcsaládhoz
  • A márkás termékek, a szellemi tulajdonjog és szerzői jogok tiszteletben tartása, különösen a következők:
  • Csak valós hirdetések és marketinganyagok használata
  • A P-VIP lámpák beszerzése közvetlen az OSRAM-tól, vagy ismert forgalmazótól.

UNISHAPE eszköz

Szoftversorozat eredetialkatrész-gyártók részére az összes PT-VIP és PT-SIRIUS lámpameghajtó konfigurálásához és vezérléséhez a fejlesztési és gyártási folyamat során.

Bővebben

Speciális lámpák

Forgalmazó keresése

Keresse meg a helyi forgalmazót