OSRAM XBO mozilámpák: „Made in Germany”.

OSRAM XBO mozilámpák: „Made in Germany”.

A magas minőségű anyagok automatikus feldolgozása, a szigorú OSRAM minőségellenőrzéssel együtt folyamatosan magas színvonalú lámpákat eredményez.

Filmvetítő lámpák digitális mozihoz

Teljesítmény a saját maga kategóriájában

Az elmúlt 60 évben az OSRAM XBO lámpa világszerte elkápráztatta a nézőket, és az egyszerű mozilátogatást emlékezetes élménnyé változtatta. A digitális mozi kora a vetítéstechnológia részére igen magas követelményeket támasztott, de az XBO mozilámpa egy lépéssel mindig az igények előtt jár, folyamatos javítások és fejlesztések útján.

Az új digitális moziprojektorok és a nagy képernyők nagy fényteljesítményt igényelnek. Az OSRAM XBO mozilámpái veszik az akadályt, olyan fénysűrűséggel, amely garantálja a ragyogóan éles, nagy felbontású képeket. Az XBO mozilámpák eredeti OSRAM termékek: „Made in Germany”. A magas minőségű anyagok automatikus feldolgozása, a szigorú OSRAM minőségellenőrzéssel együtt folyamatosan magas színvonalú lámpákat eredményez.

Az OSRAM egy sor korszerű technológiájú XBO mozilámpát kínál, egyedi kialakítással a BARCO, Christie, NEC és a Sony vetítőihez.

Fedezze fel előnyeinket:

  • Könnyen karbantartható
  • Széles tartományon tompítható
  • Rövid ív a lehető legnagyobb fénysűrűséggel a vászon jobb megvilágításáért

Letöltés:
XBO Brochure

Megfelelő lámpák a következőkhöz:

Az OSRAM XBO lámpa cseréjének menete

Lámpaismeret

Az XBO sztárrá változtat
Több, mint 60 éve…

A mozilátogatás nem pusztán a kasszasiker filmek nézéséről szól ölünkben vödörnyi pattogatott kukoricával, hanem a mindennapokat hátrahagyva egy másik világba menekülésről is.

Tudjon meg többet az XBO-ról

XBO gyártás

60 évnyi tapasztalat, ügyfélszolgálat és szórakoztatás

Kapcsolat

Professzionális ipari alkalmazások (EN/DE)
H - P 09:00 - 18:00
(CET)