Xenon fényszóró lámpák személyautókhoz

Az OSRAM xenonlámpák akár 200%-kal több fényt biztosítanak a minimum követelményekhez képest – lenyűgöző színhőmérséklettel, alacsonyabb energiafelhasználással és hosszabb élettartammal, összehasonlítva a halogénizzókkal.

Az OSRAM élvonalbeli xenon világítási koncepciója sokkal több mint, vezetési kényelem, egyéni stílus és környezettudatosság.

Letölthető termékkatalógus 2019/2020 (PDF)

Fontos: Idővel a lámpák fénye csökken és ez befolyásolja a láthatóságot. A hatékonyság érdekében a lámpákat mindig párban cserélje, még mielőtt teljesen elhasználódnak. Kerülje a kiegyensúlyozatlan és kiszámíthatatlan fényszórókat!

A lámpák megtekinthetőek 360°-ban

Xenon fényszóró lámpák

Kiemelkedő teljesítmény xenon technológiával

Car with XENARC NIGHT BREAKER LASER lamps

Akár 200%-kal több fény

XENARC NIGHT BREAKER LASER

Fedezze fel az OSRAM xenonlámpák teljesítményét. Ez a nagy teljesítményű lámpa hatékony xenon technológiájával jobb láthatóságot biztosít a közúton, a minimum követelményekhez képest akár 200%-kal nagyobb fényerővel. Akár 250 méter hosszú fénykéve. Több fény, hosszabb látótávolság gyorsabb reakciót eredményezhet.

Termékkatalógus: XENARC NIGHT BREAKER LASER

Extra kék xenon fény

Kiemelkedő teljesítmény xenon technológiával

Car with XENARC COOL BLUE INTENSE lamps

Nagy kontraszt és briliáns kék fény

XENARC COOL BLUE INTENSE

XENARC COOL BLUE INTENSE – fedezze fel a modern megjelenést és a nagy teljesítményt! Extra kék, nagy kontrasztú xenon fényével azoknak a járművezetőknek, akik értékelik a stílusos, egyedi dizájnt és a kivételes útvilágítás tökéletes kombinációját. A csúcstechnológiájú xenon fény akár 6000 Kelvin színhőmérséklettel, rendkívül hatékony technológiával, briliáns hatással, kompromisszumok nélkül. A hagyományos bevonat helyett alkalmazott speciális töltőrendszernek köszönhetően bocsátja ki az izzó az extrakék fényt.

Termékkatalógus: XENARC COOL BLUE INTENSE

Az OSRAM hosszú élettartamú járműlámpái

Kiemelkedő teljesítmény xenon technológiával

Car with XENARC ULTRA LIFE lamps

Xenon fényszóró lámpák hosszú élettartammal

XENARC ULTRA LIFE

A XENARC ULTRA LIFE xenonlámpákat hosszú élettartamra fejlesztették. Várható élettartama akár 4x hosszabb a hagyományos xenonlámpákkal összehasonlítva. Az OSRAM online regisztrációval, 10 év garanciát nyújt a termékre. Hosszabb idő után kell cserélni, így komfortosabb.

Termékkatalógus: XENARC ULTRA LIFE

A megfelelő járműlámpa

Kiemelkedő teljesítmény xenon technológiával

Car with XENARC ULTRA LIFE lamps

OSRAM eredeti alkatrész

XENARC ORIGINAL

XENARC ORIGINAL termékek a modern xenon járművilágításhoz. Akár 4500 Kelvin színhőmérsékletével a természetes napfényhez hasonló világítást nyújt, mely előny a halogén világításhoz képest, (3200 Kelvin), ezáltal kényelmesebb a szemnek. Az OSRAM széles választékot kínál az eredeti alkatrészekből, OEM minőségben, mely milliószor bizonyított a neves autógyárak által gyártott új autókban. Ezeknél a standard típusoknál is megtalálja az innovációt: az OSRAM az egyetlen gyártó a világban, aki 100%-ban higanymentes D8S típust gyárt, mindössze 25W energiafogyasztással.

Termékkatalógus: XENARC ORIGINAL
Different cars with different headlight lamps

What's your perfect match?

Even more light on the street, stylish looks, or fewer lamp changes

Car lamps from OSRAM fulfill many requirements. What do you need in an automotive lamp? Find one that's right for you and your car.

Find out

Automotive Service

(EN/DE)
Mo. - Fr. from 8am - 4pm
(CET)