Xenon fényszóró lámpák személyautókhoz

Xenon fényszóró lámpák személyautókhoz

Lenyűgözően fényes

Az OSRAM xenonlámpák akár 200%-kal több fényt biztosítanak a minimum követelményekhez képest – lenyűgöző színhőmérséklettel, alacsonyabb energiafelhasználással és hosszabb élettartammal, összehasonlítva a halogénizzókkal.

Az OSRAM élvonalbeli xenon világítási koncepciója sokkal több mint, vezetési kényelem, egyéni stílus és környezettudatosság.

Letölthető termékkatalógus (PDF)

Fontos: Idővel a lámpák fénye csökken és ez befolyásolja a láthatóságot. A hatékonyság érdekében a lámpákat mindig párban cserélje, még mielőtt teljesen elhasználódnak. Kerülje a kiegyensúlyozatlan és kiszámíthatatlan fényszórókat!

A lámpák megtekinthetőek 360°-ban

Xenon fényszóró lámpák

Kiemelkedő teljesítmény xenon technológiával

Car with XENARC NIGHT BREAKER LASER lamps

Akár 200%-kal több fény

XENARC NIGHT BREAKER LASER

Fedezze fel az OSRAM xenonlámpák teljesítményét. Ez a nagy teljesítményű lámpa hatékony xenon technológiájával jobb láthatóságot biztosít a közúton, a minimum követelményekhez képest akár 200%-kal nagyobb fényerővel. Akár 250 méter hosszú fénykéve. Több fény, hosszabb látótávolság gyorsabb reakciót eredményezhet.

Termékkatalógus: XENARC NIGHT BREAKER LASER

Különösen fehér fény a stílusos LED megjelenéshez

Kiváló teljesítmény a xenon technológiának köszönhetően

Autó XENARC COOL BLUE INTENSE lámpákkal

Akár 6200 K színhőmérséklet 1,3

XENARC COOL BLUE INTENSE

XENARC COOL BLUE INTENSE - fedezze fel a modern, erőteljes megjelenést! Ha az elegáns és egyedi dizájn tökéletes kombinációját keresi, amely akár 150 % -kal több fénykibocsátással4 párosul, akkor ezek a nagy kontrasztú xenon fényű járműlámpák a megfelelő választás. A csúcstechnológiájú, akár 6200 K1,3 színhőmérsékletű xenon lámpa lenyűgözi a rendkívül hatékony technológiával és a kompromisszumok nélküli dizájnnal. Egy speciális töltőrendszer, amelyet a hagyományos technológia helyett használunk, lehetővé teszi, hogy a lámpa különösen fehér fényt bocsásson ki.

Termékkatalógus: XENARC COOL BLUE INTENSE

Az OSRAM hosszú élettartamú járműlámpái

Kiemelkedő teljesítmény xenon technológiával

Car with XENARC ULTRA LIFE lamps

Xenon fényszóró lámpák hosszú élettartammal

XENARC ULTRA LIFE

A XENARC ULTRA LIFE xenonlámpákat hosszú élettartamra fejlesztették. Várható élettartama akár 4x hosszabb a hagyományos xenonlámpákkal összehasonlítva. Az OSRAM online regisztrációval, 10 év garanciát nyújt a termékre. Hosszabb idő után kell cserélni, így komfortosabb.

Termékkatalógus: XENARC ULTRA LIFE

A megfelelő járműlámpa

Kiemelkedő teljesítmény xenon technológiával

Car with XENARC ULTRA LIFE lamps

OSRAM eredeti alkatrész

XENARC ORIGINAL

XENARC ORIGINAL termékek a modern xenon járművilágításhoz. Akár 4500 Kelvin színhőmérsékletével a természetes napfényhez hasonló világítást nyújt, mely előny a halogén világításhoz képest, (3200 Kelvin), ezáltal kényelmesebb a szemnek. Az OSRAM széles választékot kínál az eredeti alkatrészekből, OEM minőségben, mely milliószor bizonyított a neves autógyárak által gyártott új autókban. Ezeknél a standard típusoknál is megtalálja az innovációt: az OSRAM az egyetlen gyártó a világban, aki 100%-ban higanymentes D8S típust gyárt, mindössze 25W energiafogyasztással.

Termékkatalógus: XENARC ORIGINAL
Different cars with different headlight lamps

Melyik a megfelelő?

Még nagyobb fényerő az utcán, stílusos elegancia vagy hosszabb lámpa élettartam.

Az OSRAM autólámpái számos követelménynek megfelelnek. Mire van szüksége egy járműlámpában? Keresse meg az Önnek és autójának megfelelőt.

Nézzen utána

Automotive Service

(EN/DE)
Mo. - Fr. from 8am - 4pm
(CET)