OSRAM Trust Program

Ne a látszatban bízzon!
Bízzon az OSRAM-ban!

Az OSRAM arra törekszik, hogy mindig a legmagasabb minőségű termékeket nyújtsa Önnek. Ennek érdekében a lehető legnagyobb figyelemmel ellenőrizzük termékeink valamennyi minőségi és teljesítményi jellemzőjét a teljes gyártási és kiszállítási folyamat során. Hiszen a minőség és a teljesítmény teszi az OSRAM terméket valódi OSRAM termékké. Ez a legkevesebb, amit elvár tőlünk, nem igaz?

Az utóbbi években növekszik az olyan termékek száma, amelyeknél nem csak az alkatrészeket, de nevünket, logónkat és csomagolásunkat is másolják. Ennek következtében vásárlóink körében világszerte felmerülnek kételyek termékeink eredetiségét illetően, különösen a xenon lámpák tekintetében.

Valószínűleg már más területen is találkozott hamisított termékekkel. Néhány hamisítványt könnyű felismerni, másokat azonban nem. Ami az OSRAM termékeket illeti, egyes hamisítványok annyira tökéletesek, hogy még egy az Önhöz hasonló profi sem képes észrevenni a különbséget.

Tekintettel arra, hogy olyan helyzetbe kerültünk, amikor már nem hihetünk a szemünknek, szeretnénk megnyugtatni Önt, hogy mindezek ellenére, az OSRAM-ban megbízhat. Éppen ezért hoztuk létre az OSRAM Trust programot és a weboldat.

Az OSRAM Trust program részeként bevezttünk két biztonsági funkciót a gyártási folyamat során, kezdetben az OSRAM xenon lámpáknál. A két biztonsági kód egyszerűen és gyorsan ellenőrizhető, megvizsgálva a következőket.

  • A biztonsági címkén található egyedi kód
  • Az egyedi lámpaadatok a lámpa fején
Ellenőrizze termékét

A két kód

Csupán rá kell kattintania a következő hivatkozásra, és már el is kezdheti termékének hitelesítését:
Amint azt az OSRAM-tól már megszokhatta, azonnali megbízható eredményhez jut.