AirZing Mini

Tisztítja az autó belső légterét

OSRAM AirZing Mini

Megtisztítja az autó belső légterét, így biztonságossá teszi az utazást.

A baktériumok, vírusok és allergének mindig jelen vannak környezetünkben. A betegséget okozó baktériumok a légkondicionálón keresztül jutnak be a gépjárműbe, amelynek belsejében könnyen terjednek, különösen az olyan kis és zárt terekben, mint például az utastér. Így sokkal nagyobb az utasok közötti fertőzés veszélye.

A higiéniai előírások betartása kimondottan fontossá vált a koronavírus (Covid-19) világméretű járvánnyá válása óta. Továbbá az autóban történő dohányzás, vagy a kisállatok szállítása kellemetlen szagokat okozhat a gépjárműben, ezzel nehézzé és sűrűvé téve a levegőt.

Az OSRAM sokoldalú légtisztító készüléke

Kicsi és csendes – AirZing Mini

  • Elpusztítja a baktérium és bizonyos vírusok 99%*-át
  • Könnyű használat mágneses tartóval és USB-kábellel
  • Nincs szükség szűrőcserére, a szűrő egyszerűen, tiszta vízzel tisztítható
  • Csendes működés, mindössze 25 decibeles zajkibocsátás
További információért tekintse meg online katalógusunkat
OSRAM AirZing Mini

OSRAM AirZing Mini

OSRAM AirZing Mini működése

Hogyan működik az AirZing Mini

Az OSRAM Air Zing Mini éppen akkora, mint egy alma. A karcsú, fekete burkolatának köszönhetően megbízható, diszkrét társként könnyen beolvad járműve belsejébe. Egy csiptetővel ellátott mágneses adapter segítségével az Air Zing Minit könnyen rögzítheti autója szellőzőrácsaira. Az eszköz áramellátása USB-csatlakozón keresztül biztosított. Halkan, mindössze 25 decibeles zajkibocsátással működik folyamatosan tisztítva a kocsi levegőjét, amelyet egy UV-A fénykibocsátó diódák által besugárzott titán-dioxid szűrőn vezet át. Ennek során a káros vírusok és baktériumok akár 99%*-át is eltávolíthatja a gépjármű légteréből, majd a burkolat tetején keresztül visszaáramoltatja a tisztított, ionizált levegőt. Emellett a formaldehid, TVOC (összes illékony szerves vegyület) és a szagok akár 90%*-át is megszüntetheti.

Gyermek az autós ülésben

Friss, tiszta levegő az autójában

Lényegtelen, hogy magán- vagy üzleti célokra használja-e járművét, az Air Zing Mini segítségével proaktívan gondoskodhat a jobb higiéniáról autójában, és csökkenthetii a levegőben lévő vírusok és baktériumok számát. Az eszköz 30 perc alatt átszűri és megtisztítja az utastér levegőjét. Az Air Zing Mini képes megszünteti a szagokat és a füstöt is.

Az OSRAM AirZing Mini felszerelése

Könnyű kezelhetőség

Kompakt kialakításának, egyszerű telepítésének és USB-csatlakozón keresztüli üzemeltetésének köszönhetően (a szállítási csomag tartalmazza) az Air Zing Mini az autó különböző pontjaira telepíthető. Amint kigyullad a készülék tetején található kék dióda, az eszköz megkezdi a levegő tisztítását. A HEPA vagy szénszűrővel ellátott légtisztítóktól eltérően az Air Zing Mini titán-dioxid szűrőjét nem kell lecserélni az eszköz tisztításához. A szűrőt csupán rendszeres időközönként el kell távolítani, folyó víz alatt leöblíteni, majd megszárítani. Ezzel pénzt takaríthat meg, és nem kell új szűrőket beszereznie, így kevesebb szemetet is termel. A titán-oxid szűrő tisztítása után a légtisztító berendezés ismét használatra kész.

AirZing Mini tartozékai

Nincs többé nehéz levegő

Az OSRAM Air Zing Mini egy rendkívül praktikus eszköz a levegő tisztításához. A fa alakú illatosítókkal vagy hasonló légfrissítőkkel ellentétben nemcsak a szagokat semlegesíti, hanem a környezetében levegőt is hatékonyan tisztítja. A láthatatlan baktériumok és vírusok mennyisége csökken, és a nem terjednek tovább a szellőzőrendszeren keresztül a járműben. A praktikus Air Zing Mini így állandó szellőztetés nélkül, évszaktól függetlenül tisztított levegővel látja el a gépjárművet.

Az AirZing Mini 2 év OSRAM garanciával rendelkezik.**

OSRAM AirZing Mini működése

Hogyan működik az AirZing Mini

Gyermek az autós ülésben

Friss, tiszta levegő az autójában

Az OSRAM AirZing Mini felszerelése

Könnyű kezelhetőség

AirZing Mini tartozékai

Nincs többé nehéz levegő

* Független laboratóriumi vizsgálatokkal igazolták a GB/T 18801-2015 szabvány szerint
** Részletes garanciális feltételek ezen az oldalon találhatók

Fedezze fel további járműkarbantartási termékeinket: