OSRAM – világszerte az 1. helyen

Precizitás, minőség és innováció az autóipari világítástechnika minden területén

Útvilágítás

Több mint 110 év alatt az OSRAM a járműlámpák globális piacvezetőjévé nőtte ki magát. Ügyfeleink nagyra tartott és megbízható partnere vagyunk, melyek között megtalálhatóak a világ élvonalbeli autógyártói is. Tény, hogy a világon gyártott személyszállító járművek felében OSRAM lámpák vannak.

Termékeinket folyamatosan fejlesztjük. Eredetialkatrész-gyártóként (OEM) szigorú minőségellenőrzési programot működtetünk, hogy a megfelelő termék mindig ügyfeleink rendelkezésére álljon, évről évre. A Münchenben, Németországban székelő OSRAM globális szereplő, számos országban jelen van - bárhol is legyenek ügyfeleink, igényeikhez készséggel nyújtunk segítséget.

 

Alapelveink

Minőségi világítás

Eredetialkatrész-gyártó teljes körű minőségirányítással

„Made in Germany”

Jelenleg az OSRAM a legjobb technikusokat és mérnököket foglalkoztatja, kutatva és fejlesztve az új világítási technológiákat számos németországi telephelyen. Tanúsított minőségirányításunk lehetővé teszi az intelligens világítási megoldások és a megalkuvás nélküli termékminőség megvalósítását. Ez az oka, hogy az OSRAM minden vezető fényszórógyártó fejlesztési partnere.

Az eredeti alkatrészek minősége a pótalkatrészek piacán

Az OSRAM aftermarketi járműlámpa-termékei ugyanolyan minőségirányítási folyamaton esnek át, és ugyanazokról a gyártósorokról kerülnek le.

Közel az ügyfélhez

Az OSRAM termékei túlteljesítik az összes ECE minőségi minimumkövetelményt. Ehelyett az autógyártók szigorú követelményeit tekintjük szabványnak. Törekszünk ügyfeleink igényeinek teljesítésére és szem előtt tartjuk közúti biztonságukat. Ezért az OSRAM-nál a fókuszban mindig a járműlámpák folyamatos fejlesztése áll, hogy a gépjárművezetők jobban láthassák az utat, és a többi közlekedő jobban észrevehesse a járművet.

A műhelyek és a végfelhasználók saját maguk is megtekinthetik az OSRAM termékeket szakvásárokon és az autórajongóknak szervezett rendezvényeken. Innovatív termékmegoldásaink első kézből megtapasztalhatóak standjainkon, ahol bemutató autókat vagy motorkerékpárokat állítunk ki. Akár új autóról, akár aftermarketi használatról van szó, az OSRAM minden termékét a lehető legmagasabb színvonalon állítja elő.

OSRAM járműlámpák különféle rendezvényeken

Bizalom a monitorozáson keresztül

Az OSRAM jól ismert, megbízható márka, prémium minőségű termékválasztékkal. Sajnos ez felkeltette azoknak a gyártóknak is a figyelmét, akik hamis termékekkel árasztják el a piacot. Az OSRAM termékek és csomagolás hamisítása nem pusztán kereskedelmi probléma, hanem biztonsági kockázat is ügyfeleink részére.

Leggyakrabban az OSRAM xenon termékeit hamisítják. A hamisított termékek mennyiségének csökkentésére kifejlesztettük az OSRAM Trust Programot. Most ügyfeleink maguk is gyorsan ellenőrizhetik online, hogy eredeti OSRAM xenonlámpát vásároltak-e.

Az OSRAM Trust Program

Alapelveiben is fenntartható

A környezetvédelem az OSRAM-nál tovább megy a törvény betartásánál: termelésünk erőforráshatékony kialakítású, energiatakarékosságot célzó, és a csomagolóanyag-felhasználás csökkentésére irányul.

Ezt az ISO 14001 szerint tanúsított környezetirányítási rendszerünk garantálja, konzisztensen és folyamatosan.


Motorkerékpár világítás

Ahol az innovatív autóvilágítás kezdődik

Az OSRAM Herbrechtingenben, Németországban

Videó: Osram Herbrechtingen

Innovatív autóvilágítási megoldások gyártása