LEDinspect PRO szerelőlámpák

Az Ön műhelyének professzionális partnerei

LED-es szerelőlámpák napi használatra

Az új LEDinspect PRO szerelőlámpák kifejezetten a szervizekben minden nap végzett komplex karbantartási és javítási feladatokhoz készültek. A LEDinspect PRO javítja a láthatóságot, korszerű LED-ekkel, amelyek kiemelkedő fényerősségűek: intenzív fehér fénnyel világítanak, akár 6 000 Kelvin színhőmérsékleten. Mindegyik egyedi lámpa dizájn a professzionális alkalmazások megértését tükrözi, pontosan oda juttatva a fényt, ahol Önnek szüksége van rá.

Az Ön munkáját támogató előnyök

Különösen praktikus: a lámpák majdnem mindegyike tartós, tölthető akkumulátorral működik, ami kifejezetten kellemes munkát tesz lehetővé. Ezenkívül a LEDinspect PRO termékek könnyen markolhatók, piszokálló felülettel rendelkeznek és vízállóak (a különböző védettségtípusok szerint). Több lámpa speciális funkciókkal van ellátva, pl. mágnesekkel, csíptetőkkel, horgokkal, keresőfényekkel, fényirányító toldalékokkal, és szabad kezet biztosít a munkához.

Letöltés: LEDinspect termékismertető (pdf)

LEDinspect PRO SLIMLINE 500

A PRO SLIMLINE 500 szerelőlámpa 15 erős OSRAM LED-del, két világítási megoldással akár 500 lumen fényárammal egy LED szerelőlámpa, mely erőteljes fény biztosít a professzionális szerelésekhez. Robosztus aluminum kivitel, tartósság és egy 150 fokban hajlítható, mágnessel rögzíthető nyél segíti a munkát. Elemek nem szükségesek, mert a LEDinspect PRO SLIMLINE 500 USB és DC porton keresztül könnyen feltölthető. Egy feltöltéssel akár 4,5 órán keresztül használható.

Termékkatalógus: LEDinspect PRO SLIMLINE 500

LEDinspect PRO SLIMLINE 280

A LEDinspect PRO SLIMLINE 280 segít jobban látni, amikor az autóján munkát végez. Ez a tölthető és hajlékony szerelőlámpa egy feltöltéssel akár négy órán át is működik. Nagy teljesítmény, a hosszú élettartamú LED-ek erős fényt állítanak elő a garázsában. A nagy teljesítményű fő fény (280 Lumen) mellett ez a tartós eszköz keresőfény funkcióval (70 Lumen) is rendelkezik. Beépített akkumulátorral és dokkoló állomással van felszerelve.

Termékkatalógus: LEDinspect PRO SLIMLINE 280

LEDinspect PRO BONNET 1400

A LEDinspect PRO BONNET 1400 nagy teljesítményű LED-es fényforrás, akár 1 400 lumen fényárammal. Ultravékony és strapabíró kialakításával és állítható, teleszkópos felfogatásával ez a szerelőlámpa a munkaterületén minden motort vagy belső alkatrészt képes megvilágítani. Homogén megvilágítással támogatja az Ön munkáját 1,80 m hosszon, opcionálisan kihúzható tartóval. A töltés az 5 méteres kábellel nagyon egyszerű.

Termékkatalógus: LEDinspect PRO BONNET 1400

LEDinspect PRO PENLIGHT 150

A LEDinspect PRO PENLIGHT 150 a 150 Lumen az egyik legerősebb fényű toll lámpa, karcsú kialakításban. Intenzív fehér fényt ad, akár 6 000 Kelvin színhőmérséklettel.

A szerelőlámpa a mágnes és a csíptető segítségével rugalmasan felszerelhető - így a kéz szabadon maradhat. Akkumulátororra nincs szükség - feltölthető USB porton, számítógépről és az AC csatlakozásról is.

Termékkatalógus: LEDinspect PRO PENLIGHT 150

LEDinspect PRO PENLIGHT 150 UV-A

A LEDinspect PRO PENLIGHT 150 UV-A ott világít, ahol szüksége van rá, főleg, amikor az autóján végez munkát. A hosszú élettartamú, nagy intenzitású LED-eknek köszönhetően ez a szerelőlámpa kiváló megvilágítást ad. Ezenkívül a fénykibocsátó diódáit az ultraibolya fényre optimalizálták, ami például a légkondicionálón végzett munkáknál hasznos. Ezzel a toll lámpával még a legkisebb szivárgások is felfedezhetőek.

Termékkatalógus: LEDinspect PRO PENLIGHT 150 UV-A

LEDinspect PRO POCKET 280

A LEDinspect PRO POCKET 280 egy tölthető, magas minőségű LED-es szerelőlámpa, ultravékony, zsebben hordható méretben. Ez a kompakt kivitelű, nagy teljesítményű munkalámpa, keresőfény funkcióval kiegészítve, sokféle módon használható. Kézre álló kialakítása és erős fénye lehetővé teszik a kényelmes és precíz munkát. Miközben Ön az autóját javítja a lámpa a csipesszel kombinált mágnessel könnyen felfogatható.

Termékkatalógus: LEDinspect PRO POCKET 280

Szolgáltatások

Információk termékeinkről