ONYX COPILOT

Egy rugalmas LED-es olvasólámpa

ONYX COPILOT olvasólámpa

A járműbelsők pontos megvilágítása

Az ONYX COPILOT rugalmas LED-es olvasólámpa kellemesen meleg, ragyogásmentes fénnyel. Nagyfokú rugalmasságával az ONYX COPILOT fénye egy sor opcióval rendelkezik, a jármű belső terének a kívánt részét világítva meg.

Egy lágy, hajlékony, de igen strapabíró, fekete szilikongumi nyakkal van felszerelve, amely tetszőlegesen beállítható. Az ONYX COPILOT rögzíthető, és egy bekapcsoló gomb található rajta, a lámpafejen. Az elegáns lámpa alkalmas mind személygépkocsikhoz (12 V), mind tehergépjárművekhez (24 V).

ONYX COPILOT

Elegáns és dinamikus kialakításával az ONYX COPILOT LED-es olvasólámpa belesimul a járművek belső terébe. Lágy, de pontosan meghatározott alakja a lámpának modern külsőt kölcsönöz anélkül, hogy tolakodó lenne, a matt fekete szilikonfelület pedig tapintásra kellemesen meleg érzetű. A lágy, hajlítható, de igen stabil nyaktag pontosan a kívánt helyzetbe állítható be. Ez maximális rugalmasságot biztosít: Az optimális olvasási környezetet teremti meg, melegfehér LED-es fényével anélkül, hogy a vezetőt vakítaná.

Termékkatalógus: ONYX COPILOT
ONYX COPILOT
ONYX COPILOT
Járműbelső A LED-es lámpával

Több LED-es belső világítás

LED-es retrofitek és dekorfények

LED-es belső világítás járművekhez