LED-es vészjelző lámpák

Még több láthatóság a LEDguardian termékekkel

Elakadásjelző háromszög, és autó az útpadkán (leállósávban)

Az OSRAM LEDguardian figyelmeztető lámpák azoknak a vezetőknek ideális LED-es kiegészítők, akik mindenre készen szeretnek útra kelni. Nagy teljesítményű, fehér LED-es lámpájuknak köszönhetően ezek a termékek munkalámpaként használhatóak, megfelelő fényt biztosítva az autó vizsgálatához, ill. annak karbantartásához. A nagy teljesítményű, színezett figyelmeztető fény, amit a LEDguardian lámpák bocsátanak ki, biztosítja a láthatóságot veszélyes helyszíneken, magára vonva a többi közlekedő figyelmét.

Fedezze fel az OSRAM LED-es figyelmeztető lámpacsalád választékát: A nagy teljesítményű és strapabíró LEDguardian Road Flare vészhelyzeti elektromos keresőfényt, ill. a többfunkciós LEDguardian Saver Light Plus zseblámpát. Egy erős LED lámpa az autón végzett kisebb munkákhoz, a gyakorlatias munkához, ha alá kell másznia, valamint figyelmeztető lámpa a veszélyes helyzetekhez - két olyan lámpa, ami nélkül soha nem szabadna útnak indulnia.

LEDguardian ROAD FLARE

LEDguardian ROAD FLARE - ez a kompakt kivitelű és robosztus LED-es figyelmeztető lámpa három különböző üzemmóddal rendelkezik: villogó, állandó fény vagy keresőfény funkcióval. 16 hosszú élettartamú LED-del felszerelve távolról észrevehető, és meghatározó információt tud szolgáltatni veszély esetén az adott veszélyforrásról.

A termék és további információ hamarosan elérhető lesz.

Termékkatalógus: LEDguardian ROAD FLARE

LEDguardian SAVER LIGHT PLUS

A LEDguardian SAVER LIGHT PLUS egy hasznos mindenes. Egy zseblámpa, munkalámpa és figyelmeztető lámpa egyetlen termékben! Nagy teljesítményű LED-es lámpájával, ill. olyan tartozékaival, mint a beépített ablaktörő kalapács és biztonságiöv-vágó a LEDguardian SAVER LIGHT PLUS az Ön ideális útitársává válik.

A termék és további információ hamarosan elérhető lesz.

Termékkatalógus: LEDguardian SAVER LIGHT PLUS