Járműlámpa kiegészítők

Hordozható, praktikus és stílusos lámpák

Erős fényű mobil segédeszközök

Benézzünk gyorsan a motorháztető alá? Vagy olvasni szeretne éjjel, amikor Ön az utas? Vagy szeretné, hogy barkácsoláshoz mindig a pont megfelelő lámpa álljon rendelkezésre? Az OSRAM LED-es kiegészítőinek széles választéka mindezt lehetővé teszi. A tartozékok az autóval tett utazást kellemesebbé teszik, ill. rendkívül hasznos segítséget nyújtanak, világítást biztosítva a rutinszerű feladatokhoz. Élvezze, milyen egyszerű fényt teremteni: a garázsban, otthon, vagy akár útközben.

A hasznos lehet egyben tetszetős is, segítőkész fényét mindenhol biztosítva

Az OSRAM LED-es tartozékai izgalmas termékek alkotta választék, amelyeket arra terveztek, hogy lenyűgözzék, aki megpillantja őket. Ezek a rendkívül praktikus, mobil, energiatakarékos fényforrások strapabíró LED technológiát alkalmaznak, amelyet a kézre álló, ergonomikus - mi több: elegáns - kialakítás egészít ki.

LED-es szerelőlámpák profiknak és barkácsoláshoz

Különféle követelményeknek megfelelő termékválasztékok

LED-es szerelőlámpák profiknak

A LEDinspect PRO prémium minőségű szerelőlámpák sorozata, kifejezetten napi, professzionális, szakműhelyi használatra fejlesztve.

Fedezze fel a teljes LEDinspect PRO típuscsaládot professzionális használatra

LED-es szerelőlámpák barkácsoláshoz

A személyes használatra készült LEDinspect szerelőlámpák minden barkácsoló szerszámosládájának elengedhetetlen tartozékai. A különböző funkciókkal rendelkező rögzítő elemek megkönnyítik az autón végzett munkát.

Tudjon meg többet a LEDinspect típuscsaládról

LED-es vészjelző lámpák

Készüljön fel a komoly helyzetekre

LEDguardian ROAD FLARE & SAVER LIGHT PLUS

Az OSRAM LEDguardian figyelmeztető lámpák azoknak a vezetőknek ideális LED-es kiegészítők, akik mindenre készen szeretnek útra kelni. Nagy teljesítményű, fehér LED-es lámpájuknak köszönhetően ezek a termékek munkalámpaként használhatóak, megfelelő fényt biztosítva az autó vizsgálatához, ill. annak karbantartásához.

Minden a LED-es figyelmeztető lámpákról

LED-es olvasólámpa

Egy jó lámpa hosszú útra

ONYX COPILOT

Elegáns és dinamikus kialakításával az ONYX COPILOT LED-es olvasólámpa belesimul a járművek belső terébe. Lágy, kellemesen meleg, ragyogásmentes fénnyel világít.

További tudnivalók a LED-es olvasólámpáról