Teherautó világítás

Teherautó világítás

Robusztus és megbízható teherautólámpák professzionális használatra

A tehergépjármű világításnak óriási igénybevételt kell elbírnia, rendkívül megbízhatónak kell lennie, tökéletes világítást biztosítva minden egyes út legvégéig. A napi professzionális használat a teherautók és a haszongépjárművek lámpáit teljesítőképességük határáig igénybe veszi. A nagy teljesítményű megoldások a rendkívül hosszú élettartammal biztosítják az útfelület tökéletes megvilágítását. Ez jobb és biztonságosabb vezetési élményt biztosít - csökkentve az állásidőt és a flottaköltséget.

Az OSRAM a teherautósofőröknek és flottakezelőknek a nagy teljesítményű teherautólámpák széles választékát kínálja. Ennek során valamennyi világítási megoldás nem csak a haszongépjármű-gyártók legmagasabb minőségi követelményeinek felel meg, eredetialkatrész-gyártói minőséget kínálva, hanem az Európai szabványok szintjét is meghaladja.

Letöltés: Járműlámpa kínálat – Katalógus 2016/17 (PDF)

Halogén fényszórók teherautókhoz

Teherautó TRUCKSTAR PRO lámpákkal

Impozáns fényerő és hosszabb élettartam

TRUCKSTAR PRO

Próbálja ki a nagy teljesítményű teherautó halogénlámpákat akár 100%-kal több fénnyel, és a standard lámpákkal összehasonlítva több, mint kétszeres élettartammal. A TRUCKSTAR PRO lámpák megfelelőek a nehéz munkára, köszönhetően a rendkívül nagy rezgésállóságuknak.

Termékkatalógus: TRUCKSTAR PRO
Poros úton haladó teherautó ORIGINAL lámpákkal

Eredeti pótalkatrészek

ORIGINAL LINE

Az eredeti alkatrészekkel megegyező minőségű teherautó lámpákra számíthat. Ezek az eredeti pótalkatrészek kiváló ár-érték aránnyal bírnak.

Termékkatalógus: ORIGINAL LINE

Xenon fényszórók teherautókhoz

Teherautó bekapcsolt fényszórókkal és XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED lámpákkal

Nagyobb fényerősségű xenonlámpa

XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED

Lényegesen nagyobb fényerő a XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED lámpákkal. Ezek a xenon fényszórók akár 70%-kal több fényt adnak, 20 méterrel hosszabb fénykúppal, mint standard xenonlámpák.

Termékkatalógus: XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED
Úton haladó teherautó XENARC COOL BLUE INTENSE fényszóró világítással

Stílusos xenonlámpák teherautókhoz

XENARC COOL BLUE INTENSE

Adjon hozzá némi extra kék xenonfényt, akár 5 500 Kelvin színhőmérséklettel. A XENARC COOL BLUE INTENSE lámpák akár 20%-kal több fényt bocsátanak ki, mint a standard xenonlámpák.

Termékkatalógus: XENARC COOL BLUE INTENSE
Teherautó XENARC ULTRA LIFE nagynyomású kisülőlámpákkal

Hosszú élettartamú xenonlámpák

XENARC ULTRA LIFE

A XENARC ULTRA LIFE xenonlámpa az ideális választás, amikor a tartósság szempont. Élettartamuk akár négyszer hosszabb a standard nagynyomású kisülőlámpáknál. Ez hosszabb csereciklusokat jelent az Ön extra kényelméért!

Termékkatalógus: XENARC ULTRA LIFE
ORIGINAL pótalkatrész xenonlámpával közlekedő teherautó

Eredeti pótalkatrészek

XENARC ORIGINAL

Eredeti tartalék xenonlámpák OEM minőségben A XENARC ORIGINAL lámpák és foglalataik higanymentes változatban is kaphatóak.

Termékkatalógus: XENARC ORIGINAL

Jelzőlámpák

Teherautókhoz és haszongépjárművekhez

Az OSRAM haszongépjárművekhez kiegészítő világítások széles választékát kínálja. A fényforrások megfelelnek az OSRAM minőségi követelményeinek, tökéletesen kiegészítve a teherautó világítási berendezéseit.

A haszonjárművek összes jelzőlámpája:

Még több világítási lehetőség teherautókhoz

Ködlámpa, belső megvilágítás és kézre álló pótlámpa dobozok