OSRAM LEDriving® driving & working lights

A sötétnek nincs esélye!

Az OSRAM új szabályokat állít fel arra, hogy mit kell nyújtania egy járműnek. A különböző teljesítményű, formájú és fénykévéjű LED-es lámpák a világ legsötétebb sarkait is intenzív fehér fénybe borítják, legyen szó munkáról vagy szórakozásról. Három spotlight sorozat van a kínálatban: a multifunkcionális, a funkcionális és a vékony kivitel. Az OSRAM-nak köszönhetően a fény felszabadít, közúton, terepen és mindenhol máshol.

A fény életre kel az utakon és a terepen

LED távolsági fényszórók

Akár egy stílusos fényszóróval szeretné fokozni a jármű megjelenését, akár a prémium minőségű közúti menetfény teljes erejét szeretné kihasználni, az OSRAM LED-es távolsági fényszórók egyértelmű választást jelentenek. Robusztus és kompakt szerkezetük mellett, rendkívül magas optikai hatékonysággal és egyenletes fényeloszlással rendelkeznek.

Az OSRAM LEDriving járműlámpák megfelelnek az ECE előírásainak, és engedéllyel rendelkeznek közúti használatra. Nem csak a rendkívüli dizájn, de a kitűnő fénykibocsátás is jellemzi őket.

Off-road

LED munkalámpák

Különösen strapabírók - ezek a robusztus és kompakt munkallámpák úgy lettek tervezve, hogy a legnagyobb igénybevételnek is megfeleljenek. Az intenzíven fehér LED-lámpáknak köszönhetően, amelyek rendkívül nagy optikai hatékonysággal és kifinomult hőkezeléssel rendelkeznek, a sötétben sem kell leállni a munkával.

Az OSRAM LEDriving munkalámpákkal a munkavégzés éjjel is folytatható. Vegye figyelembe: Az OSRAM LEDriving munkalámpák nem rendelkeznek ECE-engedéllyel. Ez azt jelenti, hogy közúton, vezetés közben nem használhatók.

Erősebb fény, hogy még távolabb ellásson

Turn up the heat on your vehicle with white LED light that’s as easy to mount as it is to appreciate. Extend the visible area of the road ahead with even light distribution, edge to edge.

Termékválaszték

Sötétedés után nem csak az éjszaka az úr. Az OSRAM LEDriving jármű- és munkalámpák olyan helyekre is elviszik, ahová az egyszerű fényszórók nem.

Kapcsolj rá a kalandra

Terepen az ember biztos akar lenni abban, hogy a felszerelése nem hagyja cserben. Az OSRAM LEDriving jármű- és munkalámpákat úgy alakították ki, hogy keményebb körülmények között is megállják a helyüket. Akkor is jól látható, hogy mi van a jármű előtt, ha maga mögött hagyja az aszfaltot. Ezek a robusztus és stílusos, X-alakú spotlámpák még a legextrémebb körülmények között is növelik a közeli és távoli területek beláthatóságát.

Termékválaszték

Az OSRAM pontosan tudja, mekkora kihívásokat tartogathat az off-road vezetés. Az OSRAM robusztus LED spotlámpáinak választéka kitűnő fényerővel és magas színhőmérséklettel nyűgöz le bármilyen környezetben.

A teherautó megjelenése éjjel és nappal is új szintre léphet.

Lásson jobban és látszódjon jobban az OSRAM-mal. Napközben a multifunkciós sorozatunk „helyzetjelző” funkciója hívja fel a többi vezető figyelmét a jelenlétére. Éjszaka pedig a kiegészítő távolsági fényszóró funkció növeli a távoli területek beláthatóságát, miközben figyelmezteti a többieket a közeledtéről.

Termékválaszték

Kifinomult LED spotlámpáikkal járművét új szintre léptetheti. Akár a forgalom többi szereplőjének a figyelmét szeretné felhívni vagy rendkívül sötét útszakaszokat szeretne megvilágítani, az OSRAM extrém nagy optikai hatékonysággal rendelkező és homogén LED-es lámpáival növelheti a láthatóságot.

Keményen dolgozik. A felszerelésének is ezt kell tennie.

A nappal és az éjszaka minden órájában teljes láthatóságot biztosítva felügyelheti a munkaterületet, hiszen tartós LEDriving jármű- és munkalámpáink nem tudják, mi az a megállás.

Termékválaszték

Ezeket a robusztus és kompakt lámpákat úgy tervezték, hogy a legkeményebb körülmények között is helyt álljanak.

Tegye könnyűvé a nehéz munkát

Nem ér véget a munka, amikor lemegy a nap? Ne hagyja, hogy ez megállítsa: LEDriving jármű- és munkalámpáink erős fénykévét és a távoli és közeli területek megvilágítását biztosítják. Köszönhetően ezeknek az extrém nagy optikai hatékonyságú és kifinomult hőkezelésű, intenzív fehér fényű LED-es lámpáknak a munka sötétedés után sem áll meg

Termékválaszték

Erős teljesítmény és erős kialakítás – ezek a robusztus és kompakt lámpák a legkeményebb körülmények között vannak a leginkább elemükben. Magabiztos, nonstop munkavégzés éjjel-nappal, hogy minden határidőt teljesíthessen.

Itt áttekintést talál az összes LEDriving jármű és munkalámpáról,
beleértve a a megfelelő hivatkozási számokat.

Nézze meg termékeinket működés közben

Válassza az OSRAM minőséget - a járművilágítás csúcsát

Az akár 450 méteres, nagy teljesítményű távoli és közeli megvilágítással az OSRAM csúcsteljesítményű megoldásai mutatják az utat.

Az OSRAM különböző tartomány- és stílus kínálatában elérhető, spot-, széles-, illetve kombinált fénykéve bármilyen feladat elvégzéséhez biztosítja a szükséges teljesítményt és rugalmasságot.

A csökkent nappali megvilágítás esetén is biztosított egyenletes fényeloszlásnak és csökkentett káprázásnak köszönhetően az OSRAM LEDriving® spotlámpák növelik az utak biztonságát.

  • * Csak az ECE-nek megfelelő járműlámpákra vonatkozik.

A rendkívül robusztus polikarbonát lencsének és a többfeszültségű védelemnek köszönhetően az OSRAM LEDriving® spotlámpái a legszélsőségesebb körülmények között is megbízhatóan működnek.

Az OSRAM összes LEDriving jármű- és munkalámpáját laboratóriumunkban széles körűen teszteltük. Ennek köszönhetően vállalhatunk 5 éves vagy 2 éves garanciát (érték sorozat).

Beépítési utasítások

Tekintse meg a LEDriving jármű- és munkalámpák beszerelési utasításait a videóban. (angolul nyelv)

Tisztán LED-es teljesítmény

A nagyteljesítményű OSRAM LED technológiát a közvetlen megvilágítás legújabb innovációival ötvöztük. Az OSRAM speciális kialakítású, különleges vonalvezetésű fényvisszaverő felülete a LED-fény káprázást csökkentő kifelé irányításával javítja az optikai hatékonyságot és a láthatóságot.

Kipróbált és tesztelt

Minden OSRAM LEDriving távolsági és munkalámpa különböző teszteken megy keresztül környezetszimulációs laboratóriumunkban. A legszélsőségesebb környezeti körülmények között tesztelve biztosíthatjuk termékeink prémium minőségét.

Tovább