OSRAM LEDriving® driving & working lights

A sötétnek nincs esélye!

Az OSRAM új szintre emeli a jármű képességeit. A többféle teljesítménynek, formának és fénykévének köszönhetően mostantól erős LED-fénnyel áraszthatja el a világ legsötétebb zugait is munkavégzés vagy szabadidős tevékenység közben. Három spotlámpa sorozat is szerepel a kínálatban: multifunkciós, funkciós és vékony. Az OSRAM felszabadítja a fényt – az utakon, terepen, bárhol.

A fény életre kel az utakon és a terepen

LED távolsági fényszórók

Akár egy stílusos fényszóróval szeretné fokozni a jármű megjelenését, akár a prémium minőségű közúti menetfény teljes erejét szeretné kihasználni, az OSRAM LED-es távolsági fényszórók egyértelmű választást jelentenek. Robusztus és kompakt szerkezetük mellett, rendkívül magas optikai hatékonysággal és egyenletes fényeloszlással rendelkeznek.

Az OSRAM LEDriving távolsági fényszórók ECE-kompatibilisek és engedélyezettek a közutakon.

Off-road

LED munkalámpák

Különösen strapabírók - ezek a robusztus és kompakt munkallámpák úgy lettek tervezve, hogy a legnagyobb igénybevételnek is megfeleljenek. Az intenzíven fehér LED-lámpáknak köszönhetően, amelyek rendkívül nagy optikai hatékonysággal és kifinomult hőkezeléssel rendelkeznek, a sötétben sem kell leállni a munkával.

Az OSRAM LEDriving munkalámpáknak nincs ECE jóváhagyása, és nem használhatók közutakon.

Nézze meg termékeinket működés közben

Válassza az OSRAM minőséget - a járművilágítás csúcsát

Az akár 450 méteres, nagy teljesítményű távoli és közeli megvilágítással az OSRAM csúcsteljesítményű megoldásai mutatják az utat.

Az OSRAM különböző tartomány- és stílus kínálatában elérhető, spot-, széles-, illetve kombinált fénykéve bármilyen feladat elvégzéséhez biztosítja a szükséges teljesítményt és rugalmasságot.

A csökkent nappali megvilágítás esetén is biztosított egyenletes fényeloszlásnak és csökkentett káprázásnak köszönhetően az OSRAM LEDriving® spotlámpák növelik az utak biztonságát.

A rendkívül robusztus polikarbonát lencsének és a többfeszültségű védelemnek köszönhetően az OSRAM LEDriving® spotlámpái a legszélsőségesebb körülmények között is megbízhatóan működnek.

Az OSRAM minden OSRAM LEDriving® távolsági fényszóró- és munkalámpa termékre 5 év garanciát biztosít.

Tisztán LED-es teljesítmény

A nagyteljesítményű OSRAM LED technológiát a közvetlen megvilágítás legújabb innovációival ötvöztük. Az OSRAM speciális kialakítású, különleges vonalvezetésű fényvisszaverő felülete a LED-fény káprázást csökkentő kifelé irányításával javítja az optikai hatékonyságot és a láthatóságot.

Kipróbált és tesztelt

Minden OSRAM LEDriving távolsági és munkalámpa különböző teszteken megy keresztül környezetszimulációs laboratóriumunkban. A legszélsőségesebb környezeti körülmények között tesztelve biztosíthatjuk termékeink prémium minőségét.

Tovább