OSRAM LEDriving® driving & working lights

A sötétnek nincs esélye!

Az OSRAM új szintre emeli a jármű képességeit. A többféle teljesítménynek, formának és fénykévének köszönhetően mostantól erős LED-fénnyel áraszthatja el a világ legsötétebb zugait is munkavégzés vagy szabadidős tevékenység közben. Három spotlámpa sorozat is szerepel a kínálatban: multifunkciós, funkciós és vékony. Az OSRAM felszabadítja a fényt – az utakon, terepen, bárhol.

A fény életre kel az utakon és a terepen

On-road

LEDriving® driving lights

Akár a jármű nappali megjelenését szeretné stílusos hangulatfényekkel vonzóbbá tenni, akár az éjszakai országutat prémium minőségű járművilágítással elárasztani, az OSRAM LED világítás tökéletes választás. Robusztus és kompakt tulajdonságaiknak köszönhetően egyesítik magukban a rendkívül magas optikai hatékonyságot és az egyenletes fényeloszlást, és nem kápráztatnak.

OSRAM LEDriving® kiegészítő távolsági fényszórók ECE jóváhagyással rendelkeznek, használatuk közúton engedélyezett.

Off-road

LEDriving® working lights

Teherbíró és kopásálló kialakításuknak köszönhetően ezeket a robusztus és kompakt világításokat a legnagyobb igénybevételre tervezték. Ezeknek a rendkívül magas optikai hatékonyságú és kifinomult hőkezelést biztosító erősen fehér fényű LED-eknek köszönhetően a munka az éjszaka beálltával sem szünetel. A nagy teljesítményű és nagy hatótávolságú fénykéve, illetve az átható távoli és közeli megvilágítás megkönnyíti a nehéz munkát.

OSRAM LEDriving® munkalámpák ECE engedéllyel nem rendelkeznek, használatuk közúton tilos.

Válassza az OSRAM minőséget - a járművilágítás csúcsát

Az akár 450 méteres, nagy teljesítményű távoli és közeli megvilágítással az OSRAM csúcsteljesítményű megoldásai mutatják az utat.

Az OSRAM különböző tartomány- és stílus kínálatában elérhető, spot-, széles-, illetve kombinált fénykéve bármilyen feladat elvégzéséhez biztosítja a szükséges teljesítményt és rugalmasságot.

A csökkent nappali megvilágítás esetén is biztosított egyenletes fényeloszlásnak és csökkentett káprázásnak köszönhetően az OSRAM LEDriving® spotlámpák növelik az utak biztonságát.

A rendkívül robusztus polikarbonát lencsének és a többfeszültségű védelemnek köszönhetően az OSRAM LEDriving® spotlámpái a legszélsőségesebb körülmények között is megbízhatóan működnek.

Az OSRAM minden OSRAM LEDriving® távolsági fényszóró- és munkalámpa termékre 5 év garanciát biztosít.

Tisztán LED-es teljesítmény

A nagyteljesítményű OSRAM LED technológiát a közvetlen megvilágítás legújabb innovációival ötvöztük. Az OSRAM speciális kialakítású, különleges vonalvezetésű fényvisszaverő felülete a LED-fény káprázást csökkentő kifelé irányításával javítja az optikai hatékonyságot és a láthatóságot.