LED-es járműlámpák az Ön autójához

LED-es járműlámpák az Ön autójához

Lámpák és eszközök a határozott megjelenésért

Stílusos - dizájnnal készülő LED járműlámpák félreismerhetetlen modern külsőt adnak autójának. Feltűnő megjelenés és vonzó dizájn, szavak nélkül is meggyőző.

Az autó attraktív megjelenése és a LED fény varázsának összhangja.

A fény nem csupán az autó dizájn kiegészítése, kiteljesedik a jármű karaktere. Az OSRAM LED termékek igazi meglepetést okoznak.

Járműlámpa kínálat – Katalógus 2018/19 (PDF)

Megjelenés: dizájn világítás kívül és belül

ECE jóváhagyott vagy csak off-road használatra engedélyezett: LED külső autóvilágítás és ragyog az autó

LEDriving cserelámpák

LED retrofitek

LEDriving cserelámpák

Alapvetően stílusos megjelenést és esztétikát várunk a LED retrofitektől, Az OSRAM LED termékek hűtőbordáit a modern és vonzó megjelenés figyelembevételével tervezték. Az élvonalbeli tervezésnek köszönhetően az OSRAM LEDriving termékek az autó stílusát erősítik.

LED távolsági- és tompított fényszóró lámpák személy- és teherautókhoz LED ködlámpák személyautókhoz
LED prémium segédizzók személyautókhoz LED prémium segédizzók teherautókhoz
LED és nem LED lámpák összehasonlítása
LED ködlámpák

LED ködlámpák

LEDriving ködlámpák

Az OSRAM LEDriving ködlámpa modellekkel minden korábbinál egyszerűbb LED ködlámpára váltani: beszerelő keretek segítik az installálást, így szinte minden autótípusra felszerelhető. Minden LEDriving ködlámpa nagy teljesítményű: a modern LED technológia által stílust, nagyobb fényerőt és sugárzást, hosszabb élettartamot nyújtanak.

.

LED ködlámpák
App-based LED exterior lighting

LEDriving:
Golf VII modellekhez

Három stílus, ami jobb fénybe helyez

LEDriving fényszóró lámpatestek megkülönböztető megjelenést adnak a Golf VI, Golf VII és Ford Focus 3 típusú autóknak. A fényszóró lámpatestek, melyeket az OSRAM speciálisan az autós háttériparnak fejlesztett, lehetőséget nyújtanak a járművek modernizálására a halogén technológiáról a csúcsminőségű új megoldásokra.

Az OSRAM LEDriving fényszóró lámpatest VW Golf VII termék elnyerte az Automechanika Innovációs Díjat. A legújabb LED technológiával felszerelt tompított- és távolsági fény, nappali menetfény, helyzetjelző és irányjelző különleges dizájnt biztosít.

LEDriving Xenarc Golf VII videó és beszerelési útmútató

LEDriving Xenarc Ford Focus 3 videó

LEDriving
LED replacement lights

Világítás különböző alkalmazásokhoz

LEDriving munkalámpák & távolsági fényszórók

Az OSRAM LED munkalámpák és távolsági fényszórók kifinomult LED technológiával és elektromos tervezéssel készülnek. A termékek 3 kategóriában (funkcionális, multifunkcionális és vékony)elérhetőek, különböző teljesítmény, forma és sugárzási szöggel, spot vagy kombinált megvilágítási profillal. 12 vagy 24 V kivitelben.

LEDriving munkalámpák & távolsági fényszórók
App-based LED exterior lighting

LEDambient CONNECT family

App alapú belső világítás

Alakítsa egyedivé autója belső terét a LEDambient CONNECT termékekkel. A LED termékek Bluetooth technológiával működnek és egyszerűen beszerelhetőek, használhatóak.

Először párosítsa az ingyenes LEDambient CONNECT alkalmazással és szinkronizálja a zenét akár 10 különféle LEDambient CONNECT rendszerrel, ami a zene ritmusára pulzál. Különböző színekből válogathat és irányíthatja egy eszközön keresztül.

App alapú belső világítás

Személyre szabott stílus az jármű belsejében

Modern fényhatás igényei szerint

LED design interior lighting

LED beltéri világítás

LED stílusos fény

A LED fénnyel az autó felfrissül, vonzó és kellemes hellyé változik.

Személyre szabott fény az autóban, igényei szerint. Speciális alkalmazással irányított szalagokkal kiegészíthető a LEDambient CONNECT termékcsalád nyújtotta lehetőségekkel. LED mindenhol, stílusos kialakítás, kellemes hangulat.

Stílusos LED fények

LED kiegészítők minden helyzetben:
LED szerelőlámpák, olvasólámpák és biztonsági fények

Mobil segítők bárhol

LED accessories

LED kiegészítők

Autóipari kiegészítők - csak egy kéznyújtásra

Az OSRAM LED kiegészítők széles választéka lenyűgöző. Ezek a különösen hasznos, mobil és energiahatékony fényforrások olyan LED technológián alapuló eszközök, melyek ergonómiája és dizájnja a professzionális és privát felhasználásra lettek tervezve. A LED olvasólámpák kellemessé teszik az utazást, a LED biztonsági fények pedig különösen hasznos segítséget nyújtanak veszély esetén vagy a mindennapokban.

LED kiegészítők
Different cars with different headlight lamps

Mi illik Önhöz tökéletesen?

Még nagyobb fényerő az utcán, stílusos elegancia vagy hosszabb lámpaélettartam

Az OSRAM autólámpái számos követelménynek megfelelnek. Mire van Önnek szüksége egy járműlámpában? Keresse meg az Önnek és az autójának megfelelőt.

Nézzen utána

Szolgáltatások

Információk termékeinkről