Autóipar
 
LED-es járműlámpák az Ön autójához

LED-es járműlámpák az Ön autójához

Lámpák és szerelvények a határozott megjelenésért

Gyönyörű, stílusosan tervezett LED-es járműlámpák összetéveszthetetlen modern külsőt kölcsönöznek autójának. A feltűnő fény valóban szemrevalóvá teszi az Ön járművét, magára vonva a közelben lévők figyelmét, biztosítva, hogy Ön szavak nélkül is kifejezze egyéniségét.

Az autó vonzó teljesítménye és a LED-es fényjáték varázsa jól kiegészítik egymást.

Egy autó kialakítását csak a megfelelő lámpa egészíti ki tökéletesen. Hagyja, hogy az OSRAM LED-es termékei elkápráztassák!

Letöltés: Járműlámpa kínálat – Katalógus 2016/17 (PDF)

Legyen feltűnő: Stílusos külső világítás

ECE által engedélyezett, vagy csak off-road használatra A LED-es külső világítástól autója ragyogni fog!

LED-es cserelámpák

Retrofit LED-es lámpák

LEDriving cserelámpák:

A retrofit LED-es termékeknél is fontos a termék kinézete és az esztétikája. Az OSRAM LEDriving termékek hűtőbordáit úgy tervezték, hogy illeszkedjenek a termék tetszetős és modern megjelenéséhez, kiviteléhez. Élvonalbeli kialakításuknak köszönhetően az OSRAM LEDriving termékek javítják az Ön autója stílusát.

LED-es ködlámpák

LED-es ködlámpák

LEDriving ködlámpák

Az OSRAM LEDriving ködlámpa sorozata segítségével az új LED-es ködlámpákra történő átváltás könnyebb, mint valaha. Egy sor kiegészítő rögzítő elemmel kiszerelve a ködlámpák szinte minden autóra konfigurálhatóak. Az összes LEDriving ködlámpa nagy teljesítményű termék: a modern LED technológiát kínálják az elegánsabb megjelenésért, ill. nagyobb fényerősséget és hosszú élettartamot a jobb teljesítmény érdekében.

.

LED-es ködlámpák
Alkalmazásalapú LED-es külső világítás

LEDriving XENARC:
Golf VI generáció

Három stílus, ami fényt hoz az életébe!

A LEDriving XENARC fényszórók a Golf VI autóknak megkülönböztető külsőt kölcsönöznek, lehetővé téve a halogén fényszórók xenonra cserélését LED-es nappali menetfénnyel és LED-es irányjelző lámpákkal.

E két prémium világítási technológia kombinációja innovatív termékeket eredményez, kiemelkedő dizájnnal, három elérhető változatban.

LEDriving XENARC
Alkalmazásalapú LED-es külső világítás

LEDambient CONNECT termékcsalád

Alkalmazásalapú díszítőfények

Tegye egyedivé járműve megjelenését a LEDambient CONNECT termékek segítségével. A Bluetooth technológiát használó innovatív LED-es termékek könnyen telepíthetőek.

Az ingyenes LEDambient CONNECT alkalmazással párosítva szinkronizálhatja zenéit akár 10 LEDambient CONNECT rendszerre, hogy azonos ütemre szólaljanak meg. Szín-előbeállításokat installálhat számos választható színnel, mindezt egy eszközön keresztül vezérelve.

Alkalmazásalapú külső világítás

Egyedi autóbelső kialakítás fénnyel

Modern kiemelő világítás az Ön igényei szerint

LED-es dizájn belső világítás

LED-es belső világítás

LED-es cserelámpák

LED-ek utólagos felszerelésével teljesen új fényhatást érhet el az autó belsejében. 4 000 - 6 800 Kelvin színhőmérsékletű lámpák közül választhat – az intenzív melegtől a xenon kékesfehér fényéig a modern megjelenéshez.

A dizájnra és tuningra adó gépjárművezetők első számú választása!

Retrofit LED-es lámpák
LED-es dizájn belső világítás

LED-es belső világítás

LED-es dekorfények

A LED-es világítás az autókban üdítő, vonzó, kellemes és tetszetős modern benyomást kelt.

Egyedileg Önhöz, mint autóvezetőhöz alakított világítás. Tegye egyedivé autóját a LEDambient CONNECT termékcsalád alkalmazásvezérelt fénycsíkjaival: a LED technológiának köszönhetően mindenki egyedi hangulatvilágítást alakíthat ki saját autójában.

LED-es dekorfények

LED-es kiegészítők minden helyzetre:
LED-es szerelőlámpák, olvasólámpák és biztonsági lámpák

Erős fényű mobil segédeszközök

LED-es tartozékok

LED-es tartozékok

Járműlámpa kiegészítők: Hasznos világítóeszközök

Az OSRAM LED-es tartozékai izgalmas termékek alkotta választék, amelyeket arra terveztek, hogy lenyűgözzék, aki megpillantja őket. Ezek a rendkívül praktikus, mobil, energiatakarékos fényforrások strapabíró LED technológiát alkalmaznak, amelyet a kézre álló, ergonomikus - mi több: elegáns - kialakítás egészít ki, professzionális, ill. magáncélú használatra egyaránt. A LED-es olvasólámpák az autóval tett utazást kellemesebbé teszik, míg a LED-es figyelmeztető lámpák növelik a biztonságot, ill. rendkívül hasznos segítséget nyújtanak, világítást biztosítva a rutinszerű feladatokhoz.

LED-es tartozékok
Különféle autók különféle fényszórókkal

Mi illik Önhöz tökéletesen?

Még nagyobb fényerő az utcán, stílusos elegancia vagy hosszabb lámpaélettartam

Az OSRAM autólámpái számos követelménynek megfelelnek. Mire van Önnek szüksége egy járműlámpában? Keresse meg az Önnek és az autójának megfelelőt.

Nézzen utána

Szerviz

Járműipari LED forróvonal (EN/DE)
H - P 09:00 - 18:00
(CET)