OSRAM LEDriving cserelámpák

Tökéletes megújítás

OSRAM LEDriving cserelámpák

Frissítse az autóját

A LED utólag beépíthető lámpák széles választékával

Szeretné a legmodernebb LED technológiával felszerelni autóját?
Az OSRAM-mal most elérhető az innovatív LED technológia. A kitűnő LED retrofitek széles portfóliója a legtöbb alkalmazást lefedi, közöttük a távolsági- és tompított fényt, ködlámpát, jelzőfényeket és beltéri világítást.

Fedezze fel az OSRAM LEDriving lámpák előnyeit és élvezze a járművilágítás új dimenzióját!

A teljes portfólió előnyei

  • OSRAM LEDriving HL lámpa, távolsági- és tompított fény
  • OSRAM LEDriving FL lámpa ködfényszóróba
  • OSRAM LEDriving PREMIUM SL/SL lámpa első és hátsó irányjelzőbe
  • OSRAM LEDriving PREMIUM SL/SL lámpa beltéri világításra

Melyik autó típusokba használható LEDriving HL lámpa

LEDriving HL lámpakereső

Látni és látszani

OSRAM LEDriving HL távolsági- és tompított fénnyel

Lenyűgöző kialakítású és teljesítményű OSRAM LEDriving HL lámpa távolsági- és tompított fényével ideális az innováció iránt elkötelezett vezetők számára, akiknek a biztonság és a stílus is fontos. Jobb láthatóság a kitűnő fényerő által és dinamikus megjelenés.

OSRAM LEDriving HL (alul) és hagyományos halogénlámpa

OSRAM LEDriving HL (alul) és hagyományos halogénlámpa

Csúcsteljesítmény

Jobb látás, gyorsabb reakció

OSRAM LEDriving lámpákkal ragyogó teljesítményt érhet el. Az OSRAM LEDriving lámpák kivételes fényereje biztosítja az optimális láthatóságot, segít a jelzések, akadályok és veszélyek korábbi felismerésében, a hagyományos lámpákhoz képest. Az optimalizált fényeloszlás következtében az OSRAM LEDriving HL lámpákat csökkentett tükröződés jellemzi.

Tovább a LEDriving HL lámpákhoz

Nappali fény hatás sötétben

Az innováció és a stílus kombinációja

A nappali fényhez hasonló 6000 K színhőmérséklettel az OSRAM LEDriving HL a legnagyobb kontrasztot biztosítja a tökéletes láthatóság mellett. A magas színhőmérséklet egy megkülönböztető hideg fehér fényt hoz létre. Ezen felül az OSRAM LEDriving HL lámpatest hosszú élettartammal, alacsony energiafelhasználással és kiterjesztett 5 év garanciával kerül forgalomba. (részletes feltételek a garancia menüpontban)

Tovább a LEDriving HL lámpákhoz
OSRAM LEDriving HL (jobb) és hagyományos halogén lámpa

OSRAM LEDriving HL (jobb) és hagyományos halogén lámpa

OSRAM LEDriving HL (jobb) és hagyományos halogénlámpa

OSRAM LEDriving HL (jobb) és hagyományos halogénlámpa

Helyezze autóját új dimenzióba

Váltson innovatív megoldásra

Az OSRAM HL cserelámpa beépített adapterrel könnyen installálható. A csúcstechnológiájú LED lámpa tartós komponensek felhasználásával készül, melyek biztosítják a maximális rezgés- és ütésállóságot. Kompakt méretei által számos autótípusba beszerelhető.

Találja meg, melyik modellekhez megfelelő a LEDriving HL lámpa

Minden részletében tökéletes autó: LEDriving cserelámpa portfólió

Első a járművilágításban, így az OSRAM az első állomás az innovatív LED cserelámpákhoz. A távolsági- és tompított fényszóróktól a ködlámpákig, a jelzőfényektől a beltéri világításig, mindig megfelelő megoldást kínálunk a megújításra, hideg fehér LED fénnyel, lenyűgöző kialakítással és teljesítménnyel.

A termékek ECE engedéllyel nem rendelkeznek Magyarországon kizárólag a nem közúti forgalomban való részvételre tervezett járművekhez szánt felhasználásra engedélyezett. Közúton történő használat jogi következményeket vonhat maga után. Néhány országban a termékek nem forgalmazhatóak. Részletes információkért forduljon kollégáinkhoz.

A LEDriving CANBUS CONTROL UNIT segítségével elkerülhető, hogy a fedélzeti komputer hibaüzenetet küldjön, amennyiben LED 5 W, 21 W vagy 50 W-os megoldást használ.

OSRAM LED csúcstechnológia