OSRAM első LED cserelámpája, elérhető H1, H4, H7 és W5W típusokhoz.

Magyarországon off-road használatra!

Úttörő innováció, amire felfigyelnek

NIGHT BREAKER LED

Fényt viszünk az életbe

Ragyogó forradalom a technológiában és tervezésben: az OSRAM első közúti forgalomban engedélyezett LED-fényszórója1 élen jár az innovációban. A német Közúti Közlekedési Engedélyezési Szabályzattal (StVZO) összhangban a NIGHT BREAKER LED-család a halogén alapú fényszórókba való legális utólagos cserelámpákként lett jóváhagyva. A gépjárműipari világítástechnológiában élen járó OSRAM a NIGHT BREAKER LED-lámpát az alapoktól fejlesztette ki és a TÜV-Süd szervezettel együttműködésben kísérte végig annak kialakítását. A NIGHT BREAKER LED-lámpát a német Szövetségi Közúti Közlekedési Hatóság (KBA) a fényszórók és járműtípusok széles körére engedélyezte, így a NIGHT BREAKER LED-lámpával Ön is megtapasztalhatja járművében a legkorszerűbb világítástechnológia kiváló teljesítményét. Éjjel-nappal vadonatúj vezetési élmény.

NIGHT BREAKER H7-LED GEN 2

Váltson egyszerűen halogénről LED-lámpára

LED technológia mindenkinek

Élvezze a jobb láthatóságot és látási viszonyokat, és ezzel egyidejűleg csökkentve a többi közúti forgalomban részt vevők vakítását. Ez a nappali fényhez hasonló színhőmérséklettel rendelkező erős LED-lámpa 230%-kal erősebb fényerőt2 biztosít az utakon. Az Ön járművének felszereltségét pedig magasabb szintre emeli! Ezen kívül, a normál halogénlámpákhoz képest a NIGHT BREAKER LED még tovább emeli a lécet a rezgésállósággal és az 5x hosszabb élettartammal, így Ön még hosszabb ideig élvezheti annak előnyeit. Az OSRAM-tól elvárható minőség. Korszerűsítse most halogénlámpáit egyszerűen és költséghatékonyan a legmodernebb LED technológiával!

Országáttekintés Korszerűsítés módja – Útmutató lépésről lépésre Beszerelési információk

a NIGHT BREAKER LED kompatibilitási listája

A jelenlegi lista érvényes Islandra és további országokra . országlista áttekintés w

Használata csak azokban az országokban engedélyezett, amelyekben van egyenértékű jóváhagyás, valamint a járműmodellek és világítási funkciók szerepelnek az alábbi megfelelőségi listán

Töltse le a kompatibilitási listát autókhoz, lakókocsikhoz és speciális járművekhez

Töltse le a motorkerékpárok kompatibilitási listáját

Az OSRAM első engedélyezett, utólagoson beszerelhető LED fényszórója

NIGHT BREAKER LED

Láss távolabbra. Reagálj hamarabb.

Hosszabb élettartam. Kevesebb idő a műhelyben.

Komoly garanciák.

Az Ön gépjárműve vagy a bejegyzése szerinti ország nem szerepel a listán?

Folyamatosan dolgozunk a kiterjesztéseken. Kövessen minket és értesüljön a legfrissebb hírekről közösségi média csatornáinkon!

Facebook Instagram YouTube

Letölthető további információk:

Akár 5 év OSRAM garancia

Az összes NIGHT BREAKER LED-lámpa 4 év OSRAM garanciára jogosult a vásárlás napjától. A szakszervizben vásárolt és beszerelt NIGHT BREAKER LED-lámpákra egy további év garancia érvényes, így az 5 éves OSRAM garanciát eredményez. Tudjon meg többet a NIGHT BREAKER LED garancianyújtási folyamatról

Halogén ki, LED be – ez így működik

Kérjük, itt ellenőrizze, hogy a NIGHT BREAKER LED-lámpákat engedélyezik-e az Ön országában és a járművéhez, továbbá, hogy szükség van-e a LEDriving ADAPTER és/vagy LEDriving SMART CANBUS egységekre a beszereléshez. A beszerelés előtt tekintse át a használati útmutatót:

H1-LED (PDF) letöltése
H4-LED (PDF) letöltése
H7-LED (PDF) letöltése

Csupán kis szakértelemmel Ön is beszerelheti a legtöbb járműben a lámpákat. A videóink lépésről lépésre bemutatják a beszerelés folyamatát.

Beszerelési videó - NIGHT BREAKER H7-LED a VW Polo-hoz
Beszerelési videó - NIGHT BREAKER H7-LED a BMW 2-es szériához
Beszerelési videó - NIGHT BREAKER H7-LED a VW Golf 7-hez

Az Ön helyi szervize átfogó, problémamentes csomagot kínál a lámpák szakszerű beszerelésére.

A volán mögött a különbség minden alkalommal látható

Váltson most halogénről LED-lámpára!

Halogén vagy NIGHT BREAKER LED?

A válasz egyértelmű!

Használati tájékoztató:
A fényszóró jégmentesítési viselkedése és a fényszóró jégmentesítése változhat a halogénlámpáról LED-lámpára való váltás miatt.

1 Jóváhagyott LED fényforrás - használata csak azokban az országokban engedélyezett, amelyekben van egyenértékű jóváhagyás, valamint a járműmodellek és világítási funkciók szerepelnek a megfelelőségi listán. További részletek itt találhatók.
2 Összehasonlítva minimum az ECE R112 rendelet követelményeivel. Ezenfelül a tükröződés akár 40%-kal (H1-LED) vagy 50%-kal (H4-LED/H7-LED) a megengedett értékek alatt van.
3 A hagyományos halogén lámpákhoz képest.
4 A konkrét feltételekre vonatkozóan látogasson el a következő oldalra: osram.com/am-guarantee
5 Ahol a kiegészítők - LEDriving ADAPTER, LEDriving SMART CANBUS és LEDriving CAP - használata javasolt, ott csak az OSRAM NIGHT BREAKER LED lámpák és a hivatalos OSRAM tartozékok kombinációjára vonatkozik a jóváhagyásri engedély.
6 A jármű konfigurációjától függően hibaüzenet esetén Canbus terhelési ellenállást szükséges beépíteni.
7 “Speciális célú gépjármű lakóautó és egyéb osztályok / karosszériatípusok", amelyek fokozatos engedélyt kaptak, és amelyek fényszórói a megfelelő fényszóró-jóváhagyási számmal rendelkeznek. A szintengedély az Adria, Bürstner gyártók lakóautóira vonatkozik., Pössl, Carthargo, Dethleffs, Hymer, Knaus, LMC, Carado, Laika, Eura Mobil, Frankia és még sok más, a kritériumoknak megfelelő modell.
8 Szerelje fel a fényszóró fedelét a gyártó kézikönyve szerint.
9 A gyártás végéig
10 Nem alkalmas 6V/24V fedélzeti feszültségű járművekhez