Váltson modern LED világításra

Alakítsa ki saját autó világítását, igényei szerint

Több stílus LED-ekkel

A LED-es világítás az autókban üdítő, vonzó, kellemes és tetszetős modern benyomást kelt. Egyedileg Önhöz, mint autóvezetőhöz alakított világítás. A LED technológiának köszönhetően mindenki egyedi hangulatvilágítást alakíthat ki saját autójában – fiatalok és idősebbek, hölgyek és urak egyaránt.

Megihleti Önt is? Emelje ki az autóbelső részleteit. A sötét bőrülések új fényben jelennek meg.

A műszerfal high-tech elemmé válik. A LED-ekkel a lábteret is megvilágíthatja, amilyen fényesen és színesen, ahogy szeretné.

Járműlámpa kínálat – Katalógus 2018/19 (PDF)

LED cserelámpák*

Járműizzók új dimenzióban

Fényszóró világítás

a) LED tompított és távolsági fényszóró

b) LED ködlámpa

c) Halogén és LED összehasonlítás

Jelzőfény

Optimális LED fény járművéhez

LED fények járművéhez. Fényesebb és modernebb mint a gyári megoldások. LED retrofit lámpákkal új hatásokat érhet el. A lámpák 4000 K és 6000 K közötti színhőmérséklettel – a meleg fehértől akár a kékes xenon fényig elérhetőek. A LED retrofit lámpák cserélhetőek például az olvasólámpába vagy a kesztyűtartóban, az utas vagy a csomagtérben.

Lehetőség a dizájn és tuning szerelmeseinek!

*A termék ECE engedéllyel nem rendelkezik. Magyarországon kizárólag a nem közúti forgalomban való részvételre tervezett járművekhez szánt felhasználásra engedélyezett. Közúton történő használat jogi következményeket vonhat maga után. Néhány országban a termékek nem forgalmazhatóak. Részletes információkért forduljon kollégáinkhoz.

Szolgáltatások

Információk termékeinkről