Motorkerékpár világítás

Motorkerékpár világítás

A jobb közúti láthatóságért

Az OSRAM motorkerékpár lámpák nagy hatásfokúak és elegáns kialakításúak. A megfelelő világítás fontos szerepet játszik a biztonságban, különösen a motorkerékpárokra és robogókra vonatkozóan. A sötétben a motorkerékpárokat nehezebb észrevenni, mint az autókat, így a motorkerékpárosoknak 100%-osan megbízható világításra van szükségük.

Az OSRAM új lehetőségeket nyit a motorkerékpár lámpák egyedi igényekhez igazításában innovatív fényforrások alkalmazásával, amelyek úttörő fejlesztések a technológia, optika és a biztonság terén.

Az OSRAM motorkerékpár lámpák optimális megvilágítást biztosítanak az úton, meghosszabbítva a reakcióidőt. Halogén motorkerékpár lámpáink rezgésállóságát valós körülmények között teszteljük. Emellett a nagy teljesítményű xenonlámpáinkat szintén motorkerékpárok világítására használják, így megfelelő felkészültséggel mehet a közúti forgalomba.

Letöltés: OSRAM (PDF) motorkerékpár lámpák

Fedezze fel az OSRAM dizájn, minőségi és ORIGINAL választéka motorkerékpár lámpáinak sokféleségét.

Motorkerékpár stílusos fényszórókkal

Stílusos motorkerékpár lámpák

Lámpa a megkülönböztető megjelenéshez

Az OSRAM stílusos motorkerékpár lámpái a motorjának stílusos, összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöznek. Trendi, kékesfehér halogénfényük – akár 4 200 Kelvin színhőmérséklettel – megközelíti a xenonlámpák értékét.

Stílusos motorkerékpár világítás
Erős fényű motorkerékpáron utazó pár

Minőségi motorkerékpár lámpák

Még több fény az úton

A nagy teljesítményű motorkerékpár lámpák jelentősen több fénnyel világítják meg az utat a standard motorkerékpár lámpáknál. Lásson többet, és látszódjon korábban!

Erősebb fényű motorkerékpár lámpák
Sáron áthaladó motorkerékpáros

Videó: OSRAM motorkerékpár lámpák

Motorkerékpár eredeti lámpa pótalkatrészekkel

Eredeti pótalkatrészek

ORIGINAL motorkerékpár lámpák

Akár motorkerékpárok eredeti szériatartozékaként vagy cserealkatrészként használják őket, e lámpák kiváló minőségűek és megbízhatóak. Az ideális cserelámpák motorkerékpárjához vagy mopedjéhez.

ORIGINAL pótlámpák
Robogó világítás

Robogó világítás

Az OSRAM robogólámpái az ideális megoldások a kiemelkedő fényintenzitást, teljesítményt és bizonyos mértékű exkluzivitást keresők számára.

Robogólámpák

E-mail ügyfélszolgálat

Jótállási igények vagy a termékekkel kapcsolatos kérdések esetén forduljon hozzánk!