Legyen felkészülve mindenre!

Prémium minőségű világítás, autóápolási termékek és felszerelések személyautókhoz

Útmutató a menetkész állapothoz

Lehet kezdő autós vagy tapasztalt vezető, soha nem tudhatja, mi vár Önre a következő kanyarban. Ezért jó minden alkalommal mindenre felkészülni, mielőtt beül a kormány mögé.

Ez a hasznos útmutató a legfontosabb közúti biztonságra vonatkozó tippjeinket tartalmazza, valamint olyan személyautókhoz való, prémium minőségű világítási és autóápolási termékeket, illetve felszereléseket, amelyek nélkülözhetetlen kiegészítői egy közúti túlélőkészletnek.

Álljon készen a javításra!

Alapkészlet autómeghibásodáshoz

Ha az autója még mindig pótkerékkel van felszerelve, mindig legyen Önnél emelő és csavarkulcs. Ugyanakkor segíteni tud, ha kéznél van egy javítókészlet is, különösen egy második defekt esetén.

Az TYREseal Kitsegítségével, amely egy üveg gyorstömítőt, gumiabroncs-kompresszort és tárolótáskát tartalmaz, akár 200 km-t is megtehet, mielőtt lecserélné vagy szakemberrel megjavíttatná a gumiabroncsot.

Egyetlen autós túlélőkészlet sem teljes akkumulátorindító nélkül. A BATTERYstart 400 rendelkezik külső akkumulátorral az elektronikus eszközök töltéséhez, valamint erős fényű LED-es munkalámpával.

Álljon készen az éjszakára!

Biztonsági tippek éjszakai vezetéshez

A fáradtság lassítja a reakcióidőt. Hosszú éjszakai vezetés során tartson rendszeresen szünetet és igyon valamilyen koffeintartalmú italt.

A fényszórói által okozott kápráztatás ronthatja a látási viszonyokat a többi vezető számára. Győződjön meg róla, hogy sötétedés előtt bekapcsolta a lámpákat, és soha ne világítsa távolsági fényszóróit a szembejövő forgalomra.

Ha éjszaka kell lehúzódnia az útról, a LEDguardian ROAD FLARE Signal V161 segít abban, hogy ezt biztonságosan tehesse meg. 360 fokos sárga-narancssárga figyelmeztetőlámpa-funkciója messziről látható, és folyamatos villogással hívja fel a forgalom többi résztvevőjének figyelmét.

Legyen útra kész!

Járműátvizsgálás utazás előtt

A kiégett lámpák keresése az utazás előtti ellenőrzés szokásos része. A fényszórók azonban idővel elhalványulnak, ezért fontos utazás előtt tesztelni a fényerejüket és a gyengén világító lámpákat is kicserélni.

Ha egy teljes készletnyi tartalék lámpát tart az autóban, ezzel megspórolhat egy utat a szervizbe. Fényszórócserekor az egyenletes fényeloszlás érdekében mindig cserélje ki mindkét lámpát, és lehetőség szerint korszerűsítsen nagyobb fényerejű lámpára.

Akár rutinellenőrzést végez, akár az út szélén kell javítást elvégeznie éjszaka, a sokoldalú LEDinspect POCKET 200 és a LEDguardian SAVER LIGHT PLUS lehetővé teszi, hogy a nehezen elérhető helyeket is tisztán lássa.

Kiegészítő tippek

  • Kisgyerekekkel utazik az autóban? Kösse le őket úti játékokkal, hogy ne vonják el a figyelmét az útról.
  • A vényköteles gyógyszereiből adjon hozzá néhány adagot az elsősegély-készlethez.
  • Védje magát és utasait a légszennyezéstől és az allergénektől hordozható légtisztítóval.
  • Az utángyártott aszférikus tükrök számos autótípushoz elérhetőek. Csökkentik a holtteret, illetve segítenek elkerülni a kerékpárosokat és gyalogosokat.

Fedezze fel menetkész túlélőkészletünket

1 A Németországon kívüli országokban kérjük, vegye figyelembe a kiegészítő figyelmeztetőlámpák közúti forgalomban történő használatára és működésére vonatkozó különleges előírásokat és törvényeket.