Álljon készen a nyári kalandokra!

Prémium minőségű világítás, autóápolási termékek és felszerelések lakókocsikhoz

Útmutató lakókocsisoknak a menetkész állapothoz

A kempingezéshez soha nem lehet túlzásba vinni a felkészülést. Minden tapasztalt kempingező tudja, hogy az út folyamán mindig előfordulnak váratlan események. De ha felkészülünk arra, ami ránk várhat, megmenthetjük a helyzetet. Ezért összeállítottunk egy speciális termékválasztékot, amely segít felkészülni Önnek a következő kalandra.

A lakókocsik számára összeállított menetkész alapkészlet az alábbiakat tartalmazza: NIGHT BREAKER LED cserelámpák1, LEDriving Lightbar SX500-CB, TYREinflate 6000, PowerInvert PRO OEINVPAR10 az összes készüléke működtetéséhez, valamint ellenőrző, biztonsági és olvasólámpák és BATTERYstart 400.

Álljon készen a javításra!

Alapkészlet autómeghibásodáshoz

Mindig előfordulnak defektek. De ha kétszer is defektet kap az út során, örülni fog, hogy kéznél van a TYREinflate 6000 és egy defektjavító készlet.

Ne hagyja, hogy a lemerült akkumulátor miatt kudarcba fulladjon a nyaralás. Feltétlenül vigye magával a BATTERYstart 400-at és az indítókábeleket.

Előfordulhat, hogy után kell töltenie az olajat és a vizet, vagy meg kell javítania egy szivárgást. Ha ezeket éjszaka kell elvégeznie, akkor feltétlenül szüksége lesz a LEDinspect UTILITY1000-re és a LEDguardian ROAD FLARE Signal TA20-ra.

Álljon készen a hosszú utakra!

Maradjon kényelemben és garantálja a szórakozást

A nassolnivalóból soha nincs elég. Sokat segít, ha indulás előtt gondot fordít az ételek előkészítésére.

A könyvek nagyszerűen segítenek eltölteni az időt a hosszú utak során, különösen a gyerekek számára. Az ONYX COPILOT M+7-tel a szórakozás naplemente után sem áll meg.

Minden utazáshoz kell valami jó háttérzene. Ha külföldre utazik, készíthet lejátszási listákat olyan zenékből, amelyek a felkeresett helyekről származnak. Vagy hangoskönyvek és podcastek segítségével megismerkedhet a helyi történelemmel és kultúrával vezetés közben.

Álljon készen az éjszakára!

Kempingalapkellékek

Mindig jó ötlet előre lefoglalni a kempinget. De ha szereti a spontaneitást és szeret sodródni az eseményekkel, vannak bizonyos eszközök, amelyek segítenek menetközben kempinget és parkolóhelyet találni Európában.

Olyan helyen kempingezne, ahol nincs áramellátás? A POWERInvert PRO OEINVPAR10 segítségével ezt kényelemben is megteheti, mert minden készülékét képes lesz működtetni vele.

Álljon készen az indulásra!

Gépjármű-átvizsgálás és csomagolás

A világítás minőségét azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni.

A fényszórók idővel elhalványulnak, ezért utazás előtt mindig tesztelje a fényerőt. Ha csak az egyik lámpa nem működik, akkor is cserélje ki mindkettőt. És ha teheti, korszerűsítse a világítást. A közúti forgalomban legálisan használható1 NIGHT BREAKER LED termékcsaládunk képes nappali fényerőt biztosítani.

Terepen kell haladnia éjszaka? A LEDriving Lightbar SX500-CB segítségével biztonságban lesz.

Most, hogy mindent szükséges dolgot beszerzett, ideje csomagolni. Használjon ellenőrzőlista-alkalmazást, hogy ne felejtsen el semmit.

További tippek

  • Külföldre utazik? Győződjön meg róla, hogy a biztosítása érvényes azokban az országokban, amelyeket szeretne felkeresni.
  • Válassza a szép kilátást biztosító, hosszabb útvonalat, hogy elkerülje az útdíjköteles utakat és pénzt takarítson meg.
  • Tartson plusz fényvédőt a kesztyűtartóban kizárólag a vezetéshez.
  • Írja fel járműve méreteit, hogy képes legyen megállapítani, hogy el tud-e haladni az úton előforduló akadályok mellett.

Fedezze fel a lakókocsik számára készült menetkész termékeinket

1 Jóváhagyással rendelkező LED-fényforrás – csak azokra az országokra vonatkozik, ahol létezik jóváhagyás, vagy ahol létezik egyenértékű jóváhagyás, valamint a kompatibilitási listán jelenleg szereplő járműtípusokra és világítási funkciókra. További részletekért lásd: www.osram.com/nb-led.
2 A Németországon kívüli országokban kérjük, vegye figyelembe a kiegészítő figyelmeztetőlámpák közúti forgalomban történő használatára és működésére vonatkozó különleges előírásokat és törvényeket.