Álljon készen a motorozásra éjjel-nappal!

Prémium minőségű világítás, ápolási termékek és felszerelések motorkerékpárokhoz

Útmutató motorosoknak a menetkész állapothoz

A motorkerékpár segítségével szabadon eljuthat bárhová, bármikor anélkül, hogy bárki miatt lassítania kellene. De ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki ebből a szabadságból, fel kell készülnie mindenre, ami az úton Önre vár.

A korlátozottan rendelkezésre álló hely miatt érdemes megfontoltan csomagolni. Ez a motorosok számára a menetkész állapothoz összeállított útmutató a legfontosabb tippjeinket tartalmazza, valamint hasznos felszereléseket és OSRAM termékeinket, amelyeket kifejezetten a kétkerekű kalandozáshoz terveztek.

Álljon készen a javításra!

Alapkészlet motorkerékpár-meghibásodáshoz

A motorkerékpáron nincs pótkerék, ezért a defektjavító készlet és a gumiabroncs-felfújó elengedhetetlen kellékei a motorkerékpár-meghibásodások orvoslására szolgáló készletnek. A kompakt és könnyű TYREinflate 2000  ideális választás.

Ha hosszú motoros túrára indul, egy kis üveg ülés alá rejtett hűtőfolyadékszivárgás-javító folyadék megóvhatja attól, hogy a semmi közepén ragadjon.

A villáskulcsokon és az indítókábeleken kívül érdemes néhány kisebb alkatrészt is magával vinnie. Például gyújtógyertyát, biztosítékot, láncolajat, fék- és tengelykapcsoló kart stb.

Legyen útra kész!

Jármű-átvizsgálás és biztonság

A világítás minősége nagyon fontos biztonsági tényező. Mivel a lámpák élettartamuk során akár 30%-ot is veszítenek fényerejükből, nem szabad addig várni a cserével, amíg a lámpa kiég. Korszerűsítse világítását a COOL BLUE INTENSE NEXT GEN halogén cserelámpával, vagy emelje új szintre fényszóróit a NIGHT BREAKER H4-LED1 legmodernebb LED-technológiája segítségével.

Minden motorosnak rendelkeznie kell szabványos elsősegélycsomaggal. De motorkerékpár-tulajdonosként további kiegészítőkre is szüksége lesz. Fertőzésgátló krémre, valamint csipeszre, amellyel el tudja távolítani a kis kavicsokat és szilánkokat a sebből.

Álljon készen a vad száguldásra!

Tippek motorozáshoz szélsőséges körülmények között

A szélsőségesen hideg időjárás problémát okozhat a motorkerékpár akkumulátorában, különösen akkor, ha egy ideje nem használta a motort. De amíg van Önnél BATTERYcharge 904, valamint kesztyű vagy hőpárna a keze számára, minden rendben lesz.

Ha a terepmotorozás kedvelője, feltétlenül vigyen magával hordozható műholdas hotspot eszközt. Az hiányzik a legkevésbé, hogy elakadás esetén még segítséget se tudjon hívni.

A teljes védőruházat miatt kihívást jelent meleg időben motorozni. Maradjon hidratált, és érdemes elgondolkodni párologtató hűtőmellény és -kendő beszerzésén.

További tippek

  • A motorkerékpárok hangosak. Védje hallását motorozáshoz tervezett füldugókkal.
  • Örökítse meg kalandjait nagy felbontásban sisakra szerelt kamerával.
  • Ahelyett, hogy drága GPS-navigációs rendszert vásárolna, szereljen fel telefontartót a motorkerékpárjára.
  • Ha motorkerékpárja nem rendelkezik USB-csatlakozóval, vásárolhat olyan mobiltelefon-töltőt, amely közvetlenül csatlakozik az akkumulátor kábelkötegéhez.

Fedezze fel a motorkerékpárok számára készült menetkész termékeinket

1 Jóváhagyással rendelkező LED-fényforrás – csak azokra az országokra vonatkozik, ahol létezik jóváhagyás, vagy ahol létezik egyenértékű jóváhagyás, valamint a kompatibilitási listán jelenleg szereplő járműtípusokra és világítási funkciókra. További részletekért lásd: www.osram.com/nb-led