No.1 a járművilágításban

Válassza az OSRAM-ot - No.1 a járművilágításban

Az OSRAM több mint 110 éve támogatja a vezetést éjszaka. Az OSRAM termékei, korábbi technológiai újításai és új lehetőségeket nyújtó innovációi a jövőben is biztosítékot jelentenek a megfelelő teljesítményre.

Bizonyított minőség és megbízhatóság

Az OSRAM termékei nem csak megfelelnek az ECE követelményeknek, hanem meghaladják azokat. A folyamatos innováció iránti elkötelezettségünk olyan minőségi járműipari megoldások fejlesztésére összpontosít, melyek a közlekedés szereplőinek láthatóságát, ezáltal biztonságát növelik.

Németországban tervezik és gyártják

Az OSRAM technikusai és mérnökei elkötelezettek az új világítási technológiák kutatása és fejlesztése iránt. Minősített minőségirányítási rendszerünk biztosítja az intelligens minőségbiztosítási megoldásokat és termékminőséget kompromisszumok nélkül. Így az OSRAM az összes vezető fényszóró-gyártó fejlesztő partnere.

Díjnyertes innovációk

Az OSRAM az iparágat meghatározó fejlesztésekre törekszik. A legmagasabb színvonalon megtervezett, nemzetközileg elismert termékeink csúcstechnológiájú megoldásokat kínálnak, így korlátlan lehetőséget biztosítanak az éjszakai vezetésben.

Járművilágítás a jövőben

A legszélesebb körű világítási megoldások az iparágban

A meghatározó járművilágítások folyamatosan fejlődő portfóliójában megtalálhatóak a LED, Xenon és halogén termékek. Bízhat az OSRAM szakértelmében, a lehető legszélesebb körű kipróbált járműipari megoldásokat ajánlja, melyek a választott úton viszik.

Fedezze fel az OSRAM portfóliót