Autóipar
 

LEDriving XENARC: Golf VI generáció

Három stílus, ami fényt hoz az életébe!

LEDriving XENARC

GTi Edition

LEDriving XENARC

Black Edition

LEDriving XENARC

Chrome Edition

A LEDriving XENARC fényszórók a Golf VI autóknak megkülönböztető külsőt kölcsönöznek, lehetővé téve a halogén fényszórók xenonra cserélését LED-es nappali menetfénnyel és LED-es irányjelző lámpákkal. E két prémium világítási technológia kombinációja innovatív termékeket eredményez, kiemelkedő dizájnnal, három elérhető változatban.

Akár a Black Edition-ről, a Chrome Editon-ről vagy a GTi Edition-ről van szó: A LEDriving XENARC fényszórók jelentősen magasabb szintű megvilágítást biztosítanak, a standard halogén fényszórókkal összehasonlítva nagyobb fénytartománnyal és fehérebb fénnyel.

Ezekkel a nagy teljesítményű retrofit xenonfényszórókkal a vezetők képesek a közúti jelzéseket azonosítani, vagy észrevenni az útjukba kerülő potenciális veszélyeket, korábban, mint valaha. Az OSRAM az első olyan gyártók egyike, amely ezt a teljesen legális, halogénről xenonfényre LED-es helyzetjelzőkre és LED-es villogó lámpákra váltó folyamatot kínálja. Például a villogó LED-es lámpa kiválasztható állandó vagy dinamikus, villogó fényként. Első gyártói egyikeként az OSRAM a jogtiszta utólagos korszerűsítések lehetőségét is kínálja - kerülve az olyan költséges átalakításokat, mint a világításvezérlés, vagy a fényszóró tisztítórendszerek átalakítása a jármű elején.

És van még egy meghatározóbb előny is: Nem szükséges semmilyen speciális szaktudás a LEDriving XENARC fényszórók beépítéséhez.

LEDriving fényszórók

Erősebb, messzebb, fehérebb

Legális megoldás a halogénről a xenonfényszórókra a LED-es nappali menetfénnyel

Valósítsa meg a pixelmentes optikát az élvonalbeli fényvezető technológiával, egyszerű Plug and play telepítéssel.

Ez a prémium világítástechnológia jelentősen magasabb szintű megvilágítást biztosít, a standard halogén fényszórókkal összehasonlítva nagyobb fénytartománnyal és fehérebb fénnyel. További regisztrációra nincs szükség (ECE tanúsított)

Lépjen kapcsolatba a szállítási státusz megérdeklődéséhez

Szerviz

Járműipari LED forróvonal (EN/DE)
H - P 09:00 - 18:00
(CET)