OSRAM többszinű garancia

Az OSRAM többszintű garanciája

Rendszer és minőség egy kézből - ez az OSRAM koncepciója. Önnek, mint ügyfelünknek, előnye származik ebből a szenvedélyünkből. Megbízhat az előtétekre, LED fényforrásokra (fénygenerátorokra és LED-modulokra) és egyes fényforrásokra kidolgozott az OSRAM többszintű garanciális rendszerünkben. Ez már több mint kilenc éve van így.
A világítási rendszer és minőség felépítésétől függűen az OSRAM akár nyolc évig terjedő garanciát ad a magas színvonalú technológiára. Ez azt jelenti, hogy szerviz ügyben csak egyetlen személlyel kell kapcsolatot tartani.
Meghibásodás esetén az OSRAM térítésmentesen kicseréli vagy jóváírja a szóbanforgó előtétet, LED-es vagy más fényforrást , amely bizonyíthatóan anyag- vagy gyártási hiba miatt, az érintett garanciális időszakon belül hibásodik meg.

A többszintű garancia áttekintése

Az OSRAM garanciának két szintje van:

1. szintű garancia

Az 1. szintű garancia 3 éves teljes garanciát jelent egyes elektronikus előtétekre és LED fényforrásokra. A garancia a megfelelő OSRAM elektronikus előtétek és/vagy LED fényforrások lámpatestbe való beszerelésének időpontjától indul.

>Regisztráció nem szükséges.

2. szintű garancia

A 2. szintű garancia 5 éves teljes garanciát jelent egyes OSRAM elektronikus előtétekre, OSRAM fényforrásokra, és OSRAM LMS alkatrészekre. A garancia a megfelelő OSRAM elektronikus előtétek, OSRAM fényforrások, és OSRAM LMS alkatrészek lámpatestbe való beszerelésének időpontjától indul.

Regisztráció nem szükséges.

Egyedülálló garancia az ULTRA LIFE fényszórókra

Az ULTRA LIFE termékcsalád nem kereskedelmi célú felhasználóknak kiterjesztett garanciát kínál még több biztonsággal. Az ULTRA LIFE halogénlámpákra 3 év, online regisztrációval 4 év garancia van. XENARC ULTRA LIFE xenonlámpákra a végfelhasználóknak egyedülálló 10 éves garanciát kínálunk szintén online regisztrációval.

OSRAM xenon lámpák

Eredeti OSRAM az Ön lámpája?