Címke és kód a csomagoláson

Erre a hivatkozásra kattintva megtudhatja, hogy hol találja meg a lámpa csomagcímkéjét.

Az eredeti OSRAM csomagcímke a következőket tartalmazza:

  • Egy hét számjegyű címkekód
  • A címkekód utolsó 3 számjegye hologram formájában a jobb alsó sarokban
  • Az OSRAM Trust program weboldalának QR kódja
  • Az OSRAM embléma és a www.osram.com/trust URL-cím
  • Egy kisbetűvel írt szöveget tartalmazó biztonsági sáv, amely nagyítóval olvasható.

A biztonsági kód 7 alfanumerikus kódelemet tartalmaz.

Az esetleges beírási hibák kiküszöbölése érdekében kérjük, próbálja újra. Amennyiben az új próbálkozás eredménye ugyanaz, azt jelenti, hogy az Ön kódja valóban ismeretlen. Ilyen esetben azt tanácsoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval.

Az esetleges beírási hibák kiküszöbölése érdekében kérjük, próbálja újra. Amennyiben az új próbálkozás is érvénytelen kódot ad, azt jelenti, hogy az Ön csomagoláskódja nem található meg adatbázisunkban, következésképpen érvénytelen. Ilyen esetben azt tanácsoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval.

Az Ön által beírt kódot már többször is lekérték ezelőtt. Valószínűleg megbízható kereskedelmi partnereink kérték le többször is a kódot. Az is előfordulhat azonban, hogy egy hamisítvány gyártásához próbálták lekérni a kódot.

Ilyen esetben azt tanácsoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot velünk.

Kapcsolat

Lámpáink gyakran több kereskedelmi szinten is átmennek. Ennek következtében előfordulhat, hogy a csomagolás többször is ellenőrizve volt. Kérjük vegye figyelembe, hogy ez nem feltétlenül jelez hamisítványt. Amennyiben szeretné alaposan ellenőriztetni a kódot a bizalmi program csapatával, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolat

Az OSRAM bizalmi rendszert 2015 őszén vezettük be. A lámpák ettől kezdve rendelkeznek a két biztonsági jellemzővel. Előfordulhat azonban, hogy adott forgalmazók rendelkeznek 2015 ősze előtti raktárkészlettel, és ezeken a termékeken nem található meg az új címkézés. Amennyiben kétségei vannak a csomagját illetően, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az OSRAMMMAL.

Kapcsolat

Az OSRAM általában csak csomagban szállítja ki a lámpákat, összehajtogatott és felcímkézett kartondobozban, illetve az alkatrészeket akrildobozban. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval.

Kapcsolat

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval, vagy forduljon hozzánk. Készséggel állunk rendelkezésére!

Kapcsolat

A lámpa adatai

Erre a hivatkozásra kattintva megtudhatja, hogy hol találja meg a lámpa adatait.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval, vagy forduljon hozzánk. Készséggel állunk rendelkezésére!

Kapcsolat

Ellenőrzési folyamat

Kérjük, használja online eszközünket, amely lépésről-lépésre átvezeti az ellenőrzési folyamaton.

Ellenőrizze termékét

Az ellenőrzés a 2015. október 1. után gyártott OSRAM XENARC termékekre futtatható, azaz a következő modellekre: D1S, D1R, D2S, D2R, D3S, D3R, D4S, D4R, D8S

Az OSRAM Trust program pillanatnyilag csak a xenon termékekre terjed ki.

Általános kérdések

Számos hátránya lehet a hamisított lámpáknak, többek között a rövid élettartam, a fény változó színe vagy a vakító hatás a többi járművezetővel szemben. Alapjában véve, a hamisított lámpák használata életveszélyes.

Az autójavító műhelyek általában megmutatják Önnek a lámpát, illetve annak csomagolását, a csere előtt. Következő alkalommal kérje meg őket előzetesen erre. A csomagoláson található QR-kód segítségével már a helyszínen ellenőrizheti a lámpa eredetiségét.