NIGHT BREAKER: A fény, ami túlmutat az elvárásokon

Stresszmentes vezetés - minden nap

Egy alapvető fontosságú ahhoz, hogy sötétben stresszmentesen és biztonságosan vezethessen - a kiváló fényt adó fényforrás. Az OSRAM tudatosan ezért fejlesztette ki és tökéletesítette nagy teljesítményű izzóit, azzal a céllal, hogy minden idők három legnagyobb teljesítményű NIGHT BREAKER termékcsaládját hozza létre.

Több fény, jobb látási viszonyok, gyorsabb reakció. Ez fontos a farkasvakságban szenvedő sofőrök, illetve azok számára, akik általánosságban véve rosszul látnak éjszaka - különösképpen olyan helyzetekben, amikor minden másodperc számít.

Az Autó - Az Első Számú Közlekedési Eszköz a Családok Számára

Németországban a kikapcsolódás céljából történő utazás során leggyakrabban használt közlekedési eszköz1 a gépjármű, melyet a repülőgép, majd a vonat követ. A késői és korai órák egyre nagyobb forgalma, az úttesten feltűnő, nem várt tárgyak, illetve a korlátozott látási viszonyok miatt számos sofőr nem érzi magát biztonságban, amikor sötétben vezet.

A másik gyakori probléma a fáradtság. Amikor a sofőrök fáradtak, reakcióik lelassulnak; így nem meglepő módon a balesetek nagyrésze éjszaka történik, még akkor is, ha a forgalom kisebb, mint napközben.

1Háztartások 14 éven aluli gyermekekkel, Forrás: Statista

Az Első Számú Közlekedési Eszköz a Családok Számára
porr lighting

Majdnem minden 13. gépjármű nem megfelelő világítással rendelkezik

Az éjszakai vezetés mindig nehéz: farkasvakság, gyengén megvilágított városi utcák és akadályok, melyeket nehéz időben észrevenni. Így nem meglepő módon a balesetek 70%-a éjszaka történik. Emiatt egy dolog a stresszmentes és biztonságos vezetés érdekében mindennél fontosabb: a kiváló fényt adó fényforrás.

Hátsó lámpák, olajszivárgás és első lámpák; Forrás: TÜV Süd

A fény, ami túlmutat az elvárásokon

Váltson most a NIGHT BREAKER-re

Nem számít, hogy halogén vagy xenon izzót választ, minden esetben támaszkodhat a NIGHT BREAKER nagy teljesítményű izzók nyújtotta óriási előnyökre. Érdeklődjön az Önhöz legközelebb eső autószervizben vagy szaküzletben arról, hogy milyen izzó szükséges az Ön járművébe. Világítási szakértőink mindig azt tanácsolják, hogy az autó mindkét oldali izzóját egyidejűleg kell cserélni. Ezért is kaphatók párosával a NIGHT BREAKER izzók a duobox kényelmes kiszerelésben.

Az OSRAM legújabb termékválasztéka a NIGHT BREAKER izzókat kínálja, melyek majdnem minden gépjármű számára kompatibilisek, így az OSRAM szinte mindig az első választás lehet - függetlenül attól, hogy halogén vagy xenon lámpát kíván cserélni.

NIGHT BREAKER család

NIGHT BREAKER család

Akár 200%-kal több fény*

A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓ MEGÉRKEZETT!

* Xenon (200%): Összehasonlítva az ECE R98 minimum követelményekkel

Tudjon meg többet