Legyen biztonságban. Legyen látható.

Legyen biztonságban. Legyen látható.

Aktív LED világítás ruházathoz és felszereléshez

LED világítás ruházathoz és kiegészítőkhöz

Annak ellenére, hogy egy high-tech világban élünk, még mindig nehéz észre venni a gyalogosokat, kerékpárosokat, futókat és a szabadtéri dolgozókat rossz látási viszonyok esetén - különösen este vagy éjszaka. Ez komoly kockázatot jelent a személyes biztonságra. A reflektorok, amelyek a felvillanó fényre reagálnak, nem elég hatékonyak, különösen a növekvő népszerűségű intelligens fényszórók miatt, amelyek valójában elhalványulnak, amint érzékelnek egy mozgó tárgyat.

Eljött az idő, hogy a munkavállalók láthatóságának és biztonságának javítására összpontosítsunk. Az OSRAM kifejlesztett egy meghatározó innovációt, hogy megvilágítsa a ruházatot és a kiegészítőket, mint például a sisakokat, hátizsákokat és iskolatáskákat LED lámpák segítségével. Az aktív megvilágítást biztosító OSRAM LED moduljai különböző színekben és konfigurációkban kaphatók, és a ruházattal együtt moshatók*.

Intelligens LED világítás textíliákhoz - tapasztalja meg a korlátlan lehetőségeket

LED világítási megoldások ruházathoz és felszereléshez

Az OSRAM aktív LED rendszerei lehetővé teszik, hogy olyan innovatív termékeket szállítson, amelyek a biztonság növelésével valódi hozzáadott értéket nyújtanak az ügyfelei számára. Az aktív világítási rendszer alkalmas munkaruházatra, sport- és szabadidőruházatra, kültéri felszerelésekre és egyéb digitális megoldásokra.

LED világítás különböző textíliák és termékek számára

 • Egyéni fejlesztés és gyártás a termékébe való zökkenőmentes beillesztés érdekében
 • A világítás és LED szakértő OSRAM minőségi tanúsítványa
 • A fényrendszer és az elektronikus modul biztonságosan mosható és szárítható a ruházattal. A powerbankot (lítium-ion akkumulátor) a mosási folyamat előtt el kell távolítani. *

*Legfeljebb 60°C-on mosható, legfeljebb 90°C-on szárítható

OSRAM LED light module for textile illumination

Aktív világítás: A textíliákhoz való LED fénymodulok műszaki jellemzői

Homogén világítás

 • LED technológia a hosszú élettartamért
 • Rugalmas terméktervezés
 • Alkalmazásvezérlés lehetőségével
 • Energiaellátás egy powerbank segítségével
 • Extra alacsony feszültségű rendszer
 • Tanúsítványok / szabványok
 • CE
  • RoHS – és REACH kompatibilis
  • DIN EN 60598-ra tesztelve
  • ISO 9000/9001 tanúsítvánnyal rendelkezik

* A modul csak vállalati ügyfelek számára érhető el

Világítás szakértelem

Van egy új fogyasztói termék ötlete, amely LED modulokat tartalmaz? Világítással, LED-ekkel és érzékelőkkel kapcsolatos szakértelmünkkel segítünk Önnek abban, hogy zökkenőmentesen illessze be az aktív világítást a termékébe – az út minden lépésnél támogatva Önt.

Alkalmazás szakértelem

Érdekli a LED modulok beépítése egy innovatív termékbe, de nem biztos a legjobb előre vezető útban? Örömmel osztjuk meg tapasztalatainkat és ötleteinket, és dolgozunk Önnel, hogy fejlesszük az aktív világítást tartalmazó termékét.

Szoftverfejlesztés

Van már egyértelmű elképzelése a LED funkciókról, amelyeket szeretne beépíteni a fogyasztási termékeibe? Szoftverfejlesztési szakértelmünket olyan területeken használjuk ki, mint a világításvezérlés és segélyhívási funkciók, hogy az Ön igényeinek megfelelő, tökéletesen személyre szabott megoldást hozzuk létre.

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzsment

Olyan partnert keres, aki szorosan együttműködik Önnel, támogatja az új aktív világító termékének megvalósítását, és biztosítja, hogy sikeres lesz? A projekt időtartama alatt egy elszánt ügyfélkapcsolati menedzsert biztosítunk Önnek.

Ruházathoz és felszereléshez való LED világítással kapcsolatos hírek

Kérjük vegye fel velünk kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van az önvilágító moduljainkról.

osram@osram.hu

Tudjon meg többet projekt partnereinkről:

BOGNER HELD Scout uvex Jack Wolfskin