Eurovíziós Dalfesztivál: Erős érzelmek, nagyszerű fényshow, fénnyel történő szavazás Kijevben.

Eurovíziós Dalfesztivál: Erős érzelmek, nagyszerű fényshow, fénnyel történő szavazás Kijevben.#StagingEmotion #Érzelmek megjelenítése #RE-INVENTING LIGHT #A fény újrafelfedezése

#Érzelmek megjelenítése: látványos világítás, nagyszerű zene és elsöprő érzelmek!

Az Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos világítástechnikai partnereként már kiváló támogatást nyújtottunk a mega showbiznisz 2015-ös bécsi és 2016-os stockholmi rendezvényein. A modern digitális világítástechnológia erőteljes képviselőjeként az OSRAM idén Kijevben folytatta a sikeres együttműködést.

Az ukrán főváros 2005-öt követően immár a második alkalommal rendezte meg a versenyt. A dalfesztivál idei jelmondata a „Celebrate Diversity” (Ünnepeld a sokféleséget!), ami az esemény minden vonatkozásában jelen volt. A tavalyi év „Come Together” (Jöjjünk össze) jelmondatára épített, és a sokféleségre mint az Eurovízió értékrendszerének lényegi elemére összpontosított.

A szervezők idén ismét fontosnak tartották, hogy kiemeljék azokat a dolgokat, amik közösek az összes résztvevő országban, és ezzel egyidejűleg ünnepeljék a fantasztikus zenével azokat a különlegességeket, melyekben eltérnek egymástól. A cél az volt, hogy a show-t a kultúra, a technológia és a kreativitás egyedi kombinációjává tegyük.

A „Staging Emotion” (Érzelmek megjelenítése) jelmondathoz hűen, az OSRAM támogatta a 43 országból érkező résztvevők látványos színpadi produkcióit az elődöntők és a döntő során. A show házigazdája az ukrán trió, Timur Miroshnychenko, Volodymyr Ostapchuk és Oleksandr Skichko volt.

Fantasztikus fényshow-k a színpadon és Kijevben: Nagy parti a zenerajongók számára Európa-szerte

Videó: A kijevi fényszavazás összefoglalója


Egy alkalmazás használatával lehetett vezérelni a Kijev által valaha látott egyik legdíszesebb világítástechnikai látványosságot. Nézze meg a videót arról, hogyan tudták a dalfesztivál rajongói kivilágítani a kijevi önkormányzat épületét és a Tarasz-Sevcsenko nemzeti operaházat.

Csak az alkalmazásra volt szükség

Az Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos szavazása mellett az OSRAM lehetővé tette az otthoni nézők számára is egy másfajta fényszavazásban való részvételt. Miközben a művészek dalaikat adták elő az elődöntők és a döntő során, a rajongók most első alkalommal szavazhattak kedvenceikre a hivatalos Eurovíziós Dalfesztivál alkalmazáson belül található interaktív applikáció segítségével. Az 1 és 12 közé eső összes pontértéknek megfelelt egy adott szín.

A kijevi önkormányzat épülete és a Tarasz-Sevcsenko operaház annak megfelelő színben volt kivilágítva, hogy hány pontot kapott egy adott dal az OSRAM-szavazáson. Az eredmények azonnal láthatóak voltak a városban és webkamerákon keresztül az egész világon.

Élje át az Eurovíziós érzést az autójában!


Érzelmekkel ruházná fel autóját? Merítsen ihletet a LEDambient CONNECT termékekből, és emelje ki autóbelsőjének részleteit markáns színekkel. Az ingyenes OSRAM LEDambient CONNECT alkalmazás segítségével a színeket és üzemmódokat a zene ritmusához igazíthatja.

Érezze az autóját!

„Páratlan fényminőség”

„Nagyon szeretek a Scenius Unico-val dolgozni, mert lehetővé teszi számomra, hogy csodálatos hatásokat hozzak létre páratlan fényminőséggel, és különböző megvilágítási lehetőségeket kínál, mint pl. a szpot, a fénykéve, fénymosás és a profil – mindezt egy termékkel.”

Jerry Appelt, a kijevi Eurovíziós Dalfesztivál fénytervezője

Teljes interjú Jerry Appelttel, a világítástervezővel

Ilyen volt 2016-ban és 2015-ben