Járműlámpa: műszaki követelmények, pénzügyi vonatkozások és jogi nyilatkozat

Műszaki követelmények

1. Melyik mobil platformokat támogatja a „Vehicle light” (Járműlámpa) alkalmazás?

Apple készülékek: A „Vehicle light” (Járműlámpa) alkalmazás legjobban legalább 3G iPhone-on működik, legalább OS 4.0 operációs rendszerű platform verzióval. Az alkalmazást minimálisan OS 3.2 operációs rendszerre, és az iPadTM, iPod® és iPhone aktuális alkalmazás változataihoz állították össze. A Járműlámpa Alkalmazás az említett eszközök és operációsrendszer-verziók esetében teljes körűen funkcionális - a teljesítménykorlátozások csak az animáció gördülékenységében okozhatnak kisebb fennakadásokat.

Android eszközök: A Járműlámpa Alkalmazás elérhető minden, legalább 2.1 verziójú Android készülékkel, a legjobb eredményekkel.

A Járműlámpa Alkalmazás teljes funkcionalitását kínálja minden okostelefonhoz, amely legalább Android OS 2.1 operációs rendszerrel működik. Alacsonyabb verziószámú operációs rendszerek esetén a Járműlámpa Alkalmazás nem támogatott. Egyéb mobilplatformok és az ezekhez tartozó okostelefonok, így az Android kézi mobileszközök nem támogatottak.

2. Szükséges további konfiguráció az alkalmazáshoz?

A naprakész és érvényes adatokhoz az alkalmazás tartalmait az aktuális gépjárműmodellek, ill. az OSRAM termékek és funkciók tekintetében egy online adattárat használ. A Járműlámpa Alkalmazáshoz ezért internetkapcsolat szükséges és értesíti a felhasználót, ha a kapcsolat megszakad.

Pénzügyi vonatkozások

Milyen költségekkel jár a Járműlámpa Alkalmazás használata?

Jelenleg a Járműlámpa Alkalmazás az App Store-ból vagy az Android Marketről történő letöltése ingyenes. Az alkalmazáshoz azonban internetkapcsolat szükséges, hogy a legfrissebb információt gyűjthesse egy online adattárból, ezért ha az alkalmazást vezeték nélküli hálózaton kívül futtatják, az internetkapcsolatra az érintett mobilszolgáltató tarifái vonatkoznak.

Google play: A Járműlámpa Alkalmazás letöltése App StoreSM: A Járműlámpa Alkalmazás letöltése

Az Apple, az Apple logó, iPhone, iPod touch, és iTunes az Apple Inc. az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban regisztrált védjegyei. Az iPad az Apple Inc. védjegye. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye.