A LEDinspect MINI 125 nyerte a Best Buy (Legjobb vétel) díjat

A LEDinspect MINI 125 nyerte a 2016-os BEST BUY (Legjobb vétel) díjat

Az Auto Express tesztelte a vezeték nélküli LED-es szerelőlámpákat

21.10.2016 | Awards

Az OSRAM LEDinspect MINI 125 megnyerte 2016-ban az angol autós magazin, az Auto Express „Legjobb vétel” díját a vezeték nélküli LED-es szerelőlámpák kategóriájában. Termékcsoport-tesztjében az Auto Express szeptemberi kiadása tíz különféle vezeték nélküli LED-es szerelőlámpát tesztelt, különböző gyártók termékeit.

A mini szerelőlámpák, vagy az úgynevezett zseb-, és toll lámpák népszerűek lettek az autórajongók és a professzionális műhelyek körében. A kis, akkumulátorral működő modern, vezeték nélküli LED-es szerelőlámpák megvilágítást biztosítanak a legszűkebb, legnehezebben hozzáférhető helyeken is. Tesztjéhez az „Auto Express” a teljes fényerősséget és a fénykéve mintázatát vizsgálta. A fény teljesítményszintjét, a méretet, a kiegészítő funkciókat, pl. keresőfény-funkciót, a csomagolt elemeket és a javasolt kiskereskedelmi árat online forrásokból szintén figyelembe vették.

A magazin az OSRAM LEDinspect MINI 125-öt az első helyre tette. A tesztelőket a többi termékhez képest főleg a kiemelkedő fényteljesítmény győzte meg. Így a LEDinspect MINI 125 az egyetlen zseblámpa, amely 5 csillagos minősítést kapott.

LED-es szerelőlámpák – mobil segítőtársak erős fénnyel

Az OSRAM LED-es tartozékai strapabíró LED technológiát alkalmazó, rendkívül praktikus, mobil és energiatakarékos fényforrások. A kialakítás jobb markolattal és kézre álló, ergonomikus formával készül. Az OSRAM LEDinspect professzionális és barkácscélra egy elengedhetetlen szerszám, a barkácsládában úgy, mint a műhelyekben.

Nézze meg közelebbről az OSRAM LED-es szerelőlámpáit:

LED-es szerelőlámpák profiknak LED-es szerelőlámpák barkácsoláshoz