LED/OLED hátsólámpa bemutatóeszköz a Light + Building 2016 szakvásáron

Auto Express xenon fényszóróizzó teszt: „Legjobb vétel” díj a XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED részére

OSRAM XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED: Az Auto Express „Best Buy” (Legjobb vétel) díja

11.12.2015 | Awards

Az AUTO EXPRESS brit autós magazin legelső xenon fényszóró tesztje győztesének az OSRAM XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED xenonlámpát hirdette ki. Ez a továbbfejlesztett lámpa kapta az áhított „Legjobb vétel” címkét, és a vizsgált lámpák közül az egyetlen volt, amelyik öt csillagot kapott. „Egy kiváló izzó, ami megéri az extra pénzt” - írták róla a szakértők a 2015 novemberi számban. A negyedik helyen végzett OSRAM ORIGINAL XENARC lámpa szintén elismerésben részesült.

Az Auto Express tesztfolyamata:

Az Auto Express összesen nyolc lámpát tesztelt, mind D1S típusút. Ezt a típust különösen a viszonylag új modellekbe építik. A tesztelésre Berlinben, az OSRAM xenonlámpa központjának fényalagútjában került sor.

Az Auto Express a tesztfolyamatról a következőket írta: „Ugyanazt a formulát használtuk, mint a halogénlámpák minősítéséhez, kombinálva az 50 és 75 méterre a jármű előtt a tompított fényszórón mért teljesítményt a fénykéve minősítéséhez. Ezek a D1S izzó saját beépített gyújtóval rendelkeznek, és négy percig égették őket, hogy stabil teljesítményt adjanak. A minősítést két izzó átlaga képezte.”

Hírek: XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED - Az AUTO BILD 2015-ös xenonlámpa tesztjének győztese

XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED: „Egy kiváló izzó, ami megéri az extra pénzt”

A XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED magas pontszámot kapott kiváló előnyeinek köszönhetően. „A Night Breaker fénykévéje nemcsak láthatóan fényesebb volt, majdnem teljesen eltüntetve az út közepén, a horizonton található sötét foltot, de egyenletes és szimmetrikus is volt egyben. [...] Láthattuk a színváltozást is, ami kékes árnyalatot kölcsönzött a fénykévének. „Egy kiváló izzó, ami megéri az extra pénzt” - Ez volt az Auto Express végszava.

Az Auto Express „Legjobb vétel” díja 2015-ben más a második díj, amelyet a XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED nyert. Az OSRAM lámpa a német autós magazin, az AUTO BILD által a 4/2015 számában lefolytatott xenonlámpa tesztjén is elsőként végzett. Ebben az esetben a D2S típust tesztelték.