Auto Bild xenonlámpa teszt

AUTO BILD xenonlámpa teszt 2015: a legjobb eredményekkel az OSRAM XENARC lámpák szerepeltek.

Az OSRAM XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED tesztgyőztes a 2015-ös AUTO BILD xenonlámpateszten

27.10.2015 | Awards

Az OSRAM XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED a német autós magazin, az AUTO BILD által most lefolytatott xenonlámpa tesztjén elsőként végzett. A többi OSRAM lámpa szintén jó benyomást keltett a zsűriben. Az OSRAM XENARC COOL BLUE INTENSE második lett, a XENARC ORIGINAL pedig a negyedik. Az AUTO BILD teszt következtetése az volt, hogy az olcsóbb lámpák vakítóbb fényt adtak. Az OSRAM lámpák azonban a márkaminőség, hosszú élettartam és a nagy teljesítmény területén magas pontszámot értek el.

Az AUTO BILD tesztfolyamat:

Az AUTO BILD lámpatesztjét 12 különböző DS2 típusú xenonlámpán végezték, 8,50 és 210 euró közötti árban. A vizsgálók a márkás, ill. „No Name” termékeket is megvizsgáltak. A lámpákat az ECE R99, gázkisüléses lámpákra vonatkozó szabályzata szerint tesztelték a Dekra hollandiai Arnheimben található világítástechnikai laboratóriumában. A fényáramot és az úti fényeloszlást Valeo fényszórókkal egy Renault Mégane-on, különböző tesztpontokon vizsgálták.

A folyamat kulcspontja a „75R pont” volt – ez 75 méterre van a jármű előtt, az út jobb oldalán. Minél erősebb a fény ezen a ponton, annál nagyobb biztonságban van a vezető.

Az OSRAM xenonlámpák jó pontszámokat szereztek a kulcsfontosságú tesztkategóriákban.

A XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED a „fényáram”, „hatótávolság”, „fényerősség” és „visszatükröződés” kategóriákban hibátlan, tíz pontos eredményt ért el, és a teszten a „nagyon jó” egységes minősítést kapta. A XENARC COOL BLUE INTENSE és XENARC ORIGINAL lámpák szintén általános „jó” minősítést kaptak a tesztkategóriákban.

AUTO BILD honlap: minden részlet megtalálható a xenon lámpatesztekről (németül). Hírek: Auto Express xenon fényszóróizzó teszt: „Legjobb vétel” díj a XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED részére

A vizsgált OSRAM lámpák rövid áttekintése:

XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED: maximális láthatóság és biztonság

A XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED magas pontszámot kapott, nehéz útviszonyok melletti kiváló láthatóságának köszönhetően. Tekintse meg az OSRAM lámpák összes termékkategóriáját itt:

XENARC COOL BLUE INTENSE – erős kontrasztok és stílusosabb megjelenés

Extra kék és nagy kontrasztú xenonfényével a XENARC COOL BLUE INTENSE ideális olyan vevők számára, akik az elegáns és egyedi kialakítást kívánják a maximális sávmegvilágítással kombinálni. Tudjon meg többet a lámpa előnyeiről termékkatalógusunkban:

XENARC ORIGINAL – Eredeti pótalkatrészek a kipróbált és bizonyított berendezésminőségért

A XENARC ORIGINAL autólámpák diktálják a nívót a modern xenonlámpák között. Akár 4 500 Kelvin színhőmérséklettel jobban megközelítik a természetes nappali fényt a 3 200 Kelvin színhőmérsékletű standard halogénlámpáknál – és így kíméletesebbek az emberi szemmel.