Beépítési leírás

A beépítési filmeken színes és informatív utasítások találhatóak arról, hogy milyen könnyen építhetők be az OSRAM termékek. A kézikönyvek az összeszerelést lépésről lépésre mutatják be, és gyorsan letölthetők, ill. nyomtathatók, ha szükséges. Az érdekes termékvideók az OSRAM lámpáit és szerelvényeit impozáns módon mutatják be.

Örömmel biztosítjuk továbbá az OSRAM termék és beépítő filmeket is az értékesítési ponton elhelyezett televízióhoz, az OSRAM média-adatbázisból. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az OSRAM-mal a partner felhasználónév beállításához.

Ideális az Ön vevői számára: A teljes járműlámpa-kínálat tömör áttekintése. Az OSRAM járműlámpák termékismertetője dióhéjban összefoglalva termékinformációt és műszaki adatokat tartalmaz.

Letöltés: LEDriving PX-5 (LEDDRL301) (PDF) Letöltés: LEDriving PX-5 CL 15 (LEDDRL301 CL15) (PDF) Letöltés: LEDriving PX-4 (LEDDRL401) (PDF) Letöltés: LEDriving FOG (LEDFOG101) (PDF) Letöltés: LEDriving FOG tartóelemek Toyota modellekhez (LEDFOG101-TY-M) (PDF)

Beépíthető a nappali menetfény az Ön ügyfele autójába? Ez a kérdés könnyen megválaszolható az alkalmazáslistákkal, amelyek a jelen részben olvashatóak, ill. tölthetőek le.

Letöltés: LEDriving CANBUS vezérlőegység 4W/5W (PDF) Letöltés: LEDriving CANBUS vezérlőegység 50W (PDF) Letöltés: LEDambient ajtóküszöb-világítás és szerelőszett (PDF) Letöltés: ONYX COPILOT (PDF)