Járműlámpa üzleti ügyfeleink részére

Információk és letöltések rövid áttekintése

Üzleti ügyfeleknek fenntartott terület

A kereskedelmi szektornak nagy forgalmat kell bonyolítania – és a megoldást az OSRAM támogatja. A rendelkezésre álló releváns információkat és a járműlámpákkal kapcsolatos letölthető anyagokat kompakt formában üzleti ügyfeleknek fenntartott területünkön helyeztük el.

A járműlámpák globális piacvezetőjeként az OSRAM több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, kiemelkedve a mezőnyből rendkívül hatékony marketingstratégiáival, beérett értékesítési logisztikájával, mindezt megbízható szállítási szolgáltatással megtámogatva.

Támogatást biztosítunk a kereskedelmi szektor, ill. a szakműhelyek részére, tetszetős POS anyagainkkal, képzéseinkkel és reklámkampányainkkal. Képzéseink és a konzultációs megbeszélések jó alapját képezik a hatékonyabb értékesítésnek.

Vegye szemügyre járműlámpa ügyfeleknek fenntartott területünket, ahol ingyenesen letölthető izgalmas értékesítés-támogató eszközöket, tájékoztató marketinganyagokat és termékismertetőket, továbbá rendkívül hasznos együttműködési és partnerkapcsolati információkat találhat.

Értékesítési támogatás és POS

Tetszetős értékesítési megoldások, az Ön forgalmát támogatva.

Szakértői tanácsadás üzleti ügyfeleink részére

Járműlámpa szakértőink készséggel segítenek az OSRAM termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos kérdésekben.

Telefonos forróvonalunkon a LED-es járműipari világítástechnikával kapcsolatban bármilyen kérdést megválaszol e-mail: automotive-service@osram.com.

Miben segíthetünk még Önnek?

Vegye fel a kapcsolatot az OSRAM munkatársával vagy írjon az alábbi címre: automotive-lighting@osram.com.