Autóipar
 
Eredeti pótalkatrészek

Eredeti pótalkatrészek

A megbízhatóságra és a garanciára számíthat

OSRAM ORIGINAL LINE – megbízható EREDETI PÓTALKATRÉSZEK (ORIGINAL SPARE PARTS) személygépkocsikhoz

Az OSRAM ORIGINAL LINE termékei milliószor bizonyították alkalmasságukat standard használatban. Bízzon az OEM minőségű termékekben, kiváló ár-érték arány mellett.

Termékeink folyamatos fejlesztése, ill. megbízható, tanúsított minősége az OSRAM-ot az autóipar egyik vezető lámpabeszállítójává teszi. Használja ki eredetialkatrész-gyártóként szerzett tapasztalatunkat és használja ugyanazokat a minőségi lámpákat, melyeket az eredeti OSRAM portfólió tartalmaz.

Letöltés: Járműlámpa kínálat – Katalógus 2018/19 (PDF)

Fedezze fel az OSRAM eredeti termékválasztékát: a megbízható, xenon- és halogéntechnológiát alkalmazó járműlámpákat, a sokoldalúan használható irányjelző lámpákat, ill. a praktikus tartalék izzókészleteket.

XENARC ORIGINAL

A XENARC ORIGINAL termékek diktálják az iramot a modern xenon autóipari világítástechnikában. Legfeljebb 4 500 Kelvin színhőmérséklettel a fényük közelebb van a természetes nappali fényhez, mint a hagyományos halogénlámpák (amelyek tipikusan 3 200 K színhőmérsékletűek), így kíméletesebb az emberi szem számára. Emellett az OSRAM eredeti pótalkatrészei széles választékban kaphatók, mindegyikük OEM minőségben, milliószor bizonyított megbízhatósággal, jelentős autómárkák új autóiba építve. Még ezek a standard lámpák is tartalmaznak innovációt: Az OSRAM az egyetlen gyártó a világon, amely 100% higanymentes D8S izzót állít elő, mindössze 25 Wattos teljesítményfelvétellel!

Az Ön előnyei röviden összefoglalva:

 • Négy éves OSRAM garancia
 • Ideális cserelámpaként
 • OEM minőség
 • Hosszú élettartam
 • Nagy fényerősségű xenonlámpa

Biztonsági információ

A XENARC lámpák cseréjekor javasoljuk a feladatot szakképzett szereplőre bízni.

Termékkatalógus: XENARC ORIGINAL

OSRAM ORIGINAL LINE

A személyautók klasszikusa, az ORIGINAL LINE halogénlámpák milliószor bizonyították alkalmasságukat. Az OSRAM eredeti pótalkatrészek megbízható csúcsteljesítményt nyújtanak a standard világításhoz nagy nevű autómárkák új modelljeiben. A termékválasztékot az optimális ár-érték arány és a tanúsított megbízhatóság jellemzi. Cserélje ki a standard eredeti berendezéseket magas minőségű járműlámpákra.

Az Ön előnyei röviden összefoglalva:

 • Eredeti pótalkatrészek megbízható OEM minőségben
 • Optimális ár-érték arány
 • Széles termékválaszték
Termékkatalógus: ORIGINAL LINE

OSRAM tartalékizzó-dobozok

Egyes európai országokban törvény írja elő, hogy az autóban mindig legyen kéznél tartalék izzókészlet, azonban ettől függetlenül is mindig tanácsos eredeti pótalkatrészeket tartani az autóban, különösen, ha hosszabb útra indul. Az OSRAM tartalék járműlámpa doboz pont ezeket a szükségleteket teljesíti. Különböző változatokban kapható, mindegyik dobozban egy teljes csereizzó-szett található, bizonyított OEM minőségben. A kompakt kivitelű OSRAM tartalékizzó-dobozok könnyen eltárolhatóak és gyors segítséget nyújtanak, ha útközben történik valami.

Az Ön előnyei röviden összefoglalva:

 • OEM minőségű termékek
 • Könnyű azonosítás az egyértelmű címkézés révén, illusztrált használati utasítással.
 • A megfelelő tartaléklámpák mindig készen állnak, hogy biztonságban tartsák Önt az úton.
 • E termék megfelel az egyes európai országokban kötelezően az autóban tartandó izzókészletekre vonatkozó követelményeknek.
Termékkatalógus: ORIGINAL tartalékizzó-dobozok

Eredeti jelzőlámpák

Bizonyított minőség számos alkalmazáshoz

OSRAM ORIGINAL SPARE PARTS

Úttörő megoldások személyautó világításhoz

A magas minőségi és teljesítményi normák meghatározóak a megbízható személyautó-világításhoz. Az OSRAM valamennyi termékcsaládja megfelel ezeknek a követelményeknek. Az OSRAM sok éve szállít elismert gépjármű márkák gyártói részére innovatív világítási megoldásokat – közvetlenül gyártósorra is, valamint a világszerte egy évben gyártott személyautó-állomány mintegy feléhez.

Tudjon meg többet az OSRAM ORIGINAL SPARE PART QUALITY (OSRAM EREDETI PÓTALKATRÉSZ MINŐSÉG)-ről
Különféle autók különféle fényszórókkal

Mi illik Önhöz tökéletesen?

Még nagyobb fényerő az utcán, stílusos elegancia vagy hosszabb lámpaélettartam

Az OSRAM autólámpái számos követelménynek megfelelnek. Mire van Önnek szüksége egy járműlámpában? Keresse meg az Önnek és az autójának megfelelőt.

Nézzen utána

E-mail ügyfélszolgálat

Jótállási igények vagy a termékekkel kapcsolatos kérdések esetén forduljon hozzánk!