Autóipar
 
<b>ÉRZELMEK MEGJELENÍTÉSE</b>

ÉRZELMEK MEGJELENÍTÉSE

Az OSRAM a
Kijevi Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos világítástechnikai partnere.

LED-es dekorfények

LEDambient lámpák egyedi autóbelső kialakításához

Autóbelső világítás retrofit LED-es világítással

Még több stílus LED-ekkel

A LED-es világítás az autókban üdítő, vonzó, kellemes és tetszetős modern benyomást kelt. Egyedileg Önhöz, mint autóvezetőhöz alakított világítás. A LED technológiának köszönhetően mindenki egyedi hangulatvilágítást alakíthat ki saját autójában – fiatalok és idősebbek, hölgyek és urak egyaránt. 

Érzelmek megjelenítése - az autójában

Be szeretné vinni az Eurovíziós Dalfesztivált az autójába? Merítsen ihletet a LEDambient CONNECT termékekből, és emelje ki autóbelsőjének részleteit markáns színekkel. Az ingyenes OSRAM LEDambient CONNECT alkalmazás segítségével a színeket és üzemmódokat a zene ritmusához igazíthatja.

Alkalmazásvezérelt LED-es díszítőfények

Stílusos autóbelső világítás az Ön autójához. Az autó egyedi megjelenítésének innovatív módja. Vadonatúj termékeket keres? Lássuk! Az OSRAM LED-es stílusfényekkel rengetegféleképpen kifejezheti személyes stílusát fénnyel. Mindez minőséggel és tartóssággal kombinálva.

LEDambient CONNECT TUNING LIGHTS

LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT

Tegye egyedivé járműve megjelenését az Ön autója belső terének kiszínezésére tervezett LED-es termék, a LEDambient CONNECT segítségével. Egyszerűen beépíthető és működtethető, a TUNING LIGHTS CONNECT termékek rugalmas, könnyen felhelyezhető öntapadós LED-es szalagok RGB díszítéssel. Bluetooth technológiát használva, amint összepárosították, az ingyenes OSRAM LEDambient CONNECT alkalmazás segítségével a színeket, üzemmódokat és egy sor kompatibilis terméket egy eszközzel vezérelhet.

Próbálja ki!
Vásároljon közvetlenül online partnerünktől, a LUMENET-től!

Ha Ön svédországi vevőnk:
Vásároljon közvetlenül az OSRAM ShopYourLight Sweden webáruházban.

LEDambient PULSE CONNECT

A LEDambient PULSE CONNECT egy univerzális LED-es termék, amelyet arra terveztek, hogy kiszínezze autóbelsőjét. Bluetooth technológiát használva, amint összepárosították, az ingyenes OSRAM LEDambient CONNECT alkalmazás segítségével a színeket, üzemmódokat és egy sor kompatibilis terméket egy eszközzel vezérelhet.

LEDambient PULSE CONNECT LIGHTS

Próbálja ki!
Vásároljon közvetlenül online partnerünktől, a LUMENET-től!

Ha Ön svédországi vevőnk:
Vásároljon közvetlenül az OSRAM ShopYourLight Sweden webáruházban.

LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT: Beépítési oktatás

LEDambient CONNECT alkalmazás

Csatlakozzon

Csatlakoztassa lámpáit az ingyenes LEDambient CONNECT alkalmazáshoz. Amint összepárosította, gyorsan és egyszerűen konfigurálhatja az autója hangulatfényeit a Bluetooth segítségével. Az alkalmazás segítségével gyorsan hozzáférhetőek a következő készülékek színbeállításai:

  • LEDambient PULSE CONNECT
  • LEDambient HYBRID CONNECT
  • LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT
Töltse le a LEDambient CONNECT alkalmazást itt!
LEDambient CONNECT külső világítás

Alkalmazásalapú külső világítás

LEDambient PULSE & HYBRID CONNECT

Szeretné az autója külsejét is egyedivé tenni? LEDambient PULSE CONNECT és HYBRID CONNECT termékeink a LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT segítségével együtt vezérelhetőek. Különböző termékek, egy alkalmazás – az Ön stílusában!

Alkalmazásvezérelt LED-es külső világítás

LED-es díszítő fények távvezérléssel

LEDambient TUNING LIGHTS

Integrálja a LEDambient világítást az ajtópanelbe, a középkonzolba, a lábaknába vagy a tető szegélyébe. A kreativitásnak semmi nem szab határt! A LED-ek homogén és egyedi, távirányítóval vezérelhető világítási opciókat biztosítanak az Ön autójához. Elkápráztató hatás: Alakítsa ki autója belső terét pontosan, ahogy szeretné, és fejezze ki egyedi stílusát!

Termékkatalógus: LEDambient TUNING LIGHTS

LEDambient TUNING LIGHTS: Oktatóvideó

Szerviz

Járműipari LED forróvonal (EN/DE)
H - P 09:00 - 18:00
(CET)