<b>ÉRZELMEK MEGJELENÍTÉSE</b>

ÉRZELMEK MEGJELENÍTÉSE

Az OSRAM a
Kijevi Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos világítástechnikai partnere.

Még több stílus LED-ekkel

A LED-es világítás az autókban üdítő, vonzó, kellemes és tetszetős modern benyomást kelt. Egyedileg Önhöz, mint autóvezetőhöz alakított világítás. A LED technológiának köszönhetően mindenki egyedi hangulatvilágítást alakíthat ki saját autójában – fiatalok és idősebbek, hölgyek és urak egyaránt. 

Érzelmek megjelenítése - az autójában

Be szeretné vinni az Eurovíziós Dalfesztivált az autójába? Merítsen ihletet a LEDambient CONNECT termékekből, és emelje ki autóbelsőjének részleteit markáns színekkel. Az ingyenes OSRAM LEDambient CONNECT alkalmazás segítségével a színeket és üzemmódokat a zene ritmusához igazíthatja.

Alkalmazásvezérelt LED-es díszítőfények

Stílusos autóbelső világítás az Ön autójához. Az autó egyedi megjelenítésének innovatív módja. Vadonatúj termékeket keres? Lássuk! Az OSRAM LED-es stílusfényekkel rengetegféleképpen kifejezheti személyes stílusát fénnyel. Mindez minőséggel és tartóssággal kombinálva.

LEDambient CONNECT TUNING LIGHTS

LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT

Tegye egyedivé járműve megjelenését az Ön autója belső terének kiszínezésére tervezett LED-es termék, a LEDambient CONNECT segítségével. Egyszerűen beépíthető és működtethető, a TUNING LIGHTS CONNECT termékek rugalmas, könnyen felhelyezhető öntapadós LED-es szalagok RGB díszítéssel. Bluetooth technológiát használva, amint összepárosították, az ingyenes OSRAM LEDambient CONNECT alkalmazás segítségével a színeket, üzemmódokat és egy sor kompatibilis terméket egy eszközzel vezérelhet.

Próbálja ki!
Vásároljon közvetlenül online partnerünktől, a LUMENET-től!

LEDambient PULSE CONNECT

A LEDambient PULSE CONNECT egy univerzális LED-es termék, amelyet arra terveztek, hogy kiszínezze autóbelsőjét. Bluetooth technológiát használva, amint összepárosították, az ingyenes OSRAM LEDambient CONNECT alkalmazás segítségével a színeket, üzemmódokat és egy sor kompatibilis terméket egy eszközzel vezérelhet.

LEDambient PULSE CONNECT LIGHTS

Próbálja ki!
Vásároljon közvetlenül online partnerünktől, a LUMENET-től!

LEDambient CONNECT TUNING LIGHTS

LEDambient INTERIOR STRIP KIT*

LEDambient INTERIOR STRIP KIT* termékkel erős és tartós fénnyel világítható meg minden jármű belső tere. Akár a lakóautó vagy a teherautó belső tere, 90 LED 12 W ragyogó fény 4500 K színhőmérséklet. LEDambient Interior Strips öntapadós, könnyen rögzíthető és méretre szabható. Nincs szükség csavarra, forrasztásra. Modern és praktikus megoldás a jármű belső terében. Soha többé nem kell sötétben keresni a csomagokat a teherautó rakterében vagy félhomályban lenni az utastérben, mert ez a készlet erős fényt és tökéletes látás biztosít.

A LEDambient Interior Strip Kit 2 x 1,5 méter hosszú távirányítóval vezérelhető LED szalagot tartalmaz és már kapható.

Tudjon meg többet

Próbálja ki!
Vásárolja közvetlenül onine partnerünktől.

LEDambient CONNECT alkalmazás

Csatlakozzon

Csatlakoztassa lámpáit az ingyenes LEDambient CONNECT alkalmazáshoz. Amint összepárosította, gyorsan és egyszerűen konfigurálhatja az autója hangulatfényeit a Bluetooth segítségével. Az alkalmazás segítségével gyorsan hozzáférhetőek a következő készülékek színbeállításai:

  • LEDambient PULSE CONNECT
  • LEDambient HYBRID CONNECT
  • LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT
Töltse le a LEDambient CONNECT alkalmazást itt!
LEDambient CONNECT külső világítás

Alkalmazásalapú külső világítás

LEDambient PULSE & HYBRID CONNECT

Szeretné az autója külsejét is egyedivé tenni? LEDambient PULSE CONNECT és HYBRID CONNECT termékeink a LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT segítségével együtt vezérelhetőek. Különböző termékek, egy alkalmazás – az Ön stílusában!

Alkalmazásvezérelt LED-es külső világítás

Szolgáltatások

Információk termékeinkről