Autóipar
 

Retrofit LED-es lámpák

LEDriving PREMIUM cserelámpák a nagy teljesítményhez és a megjelenéshez

Egyre több retrofit LED-es lámpa jelenik meg a piacon. Az alapjellemző, amely az OSRAM LEDriving retrofit lámpákat megkülönbözteti más termékektől a különleges tervezésű, élvonalbeli hűtőbordája a hosszabb élettartamhoz. A retrofit LED-es termékeknél is fontos a termék kinézete és az esztétikája. Az OSRAM LEDriving termékek hűtőbordáit úgy tervezték, hogy illeszkedjenek a termék tetszetős és modern megjelenéséhez, kiviteléhez. Élvonalbeli kialakításuknak köszönhetően az OSRAM LEDriving termékek javítják minden autó stílustényezőjét, még kikapcsolt LEDriving termékekkel is.

A LED-ek egy fő előnye a halogénlámpákkal összehasonlítva, hogy különböző fényszíneket állíthat elő, a színes burák nélkül. Hogy futurisztikus és egyedi megjelenést kölcsönözzön, az OSRAM portfolió a legnépszerűbb színeket tartalmazza, a hidegtől a melegfehéren át a kékig és a vörösig. Használja az autóvilágítás vonzerejét, hogy autóját a legmesszebbmenőkig egyedivé tegye.

Az OSRAM retrofit termékeivel felkészül minden körülményre: eltekintve a különféle LED-es jelzőlámpáktól a választékba most a LED-es ködlámpák is beletartoznak.

LED-es irányjelző lámpák

LEDriving PREMIUM és STANDARD cserelámpák

VIDEÓ RETROFITOKHOZ

LED-es ködlámpák

LEDriving PREMIUM csere ködlámpák

Retrofit LED-es ködlámpák

LEDriving ködlámpák

A maximális láthatóságért

Az OSRAM ködlámpáinak egyedi fénykévealakja van. Széles és lapos kévéjének köszönhetően jelentősen növelik autója világításának teljesítményét. A LEDriving FOG LAMP SSL technológiával van fejlesztve, 6 000 K színhőmérséklettel, és tökéletesen illeszkedik a meglévő LED-es nappali menetfényekhez és a xenon tompított és országúti fényszórórendszerekhez. A LED-es ködlámpákat könnyű beépíteni és beszerelni a legtöbb H8/H11/H16 vagy H10 ködfényszóróba. Szerezze meg a minden körülményre felkészült LED-es retrofit lámpáit most!

LED-es ködlámpák

OSRAM LEDriving FOG LÁMPA: Beépítési oktatás

LEDambient CONNECT alkalmazás

Csatlakozzon

Csatlakoztassa lámpáit az ingyenes LEDambient CONNECT alkalmazáshoz. Amint összepárosította, gyorsan és egyszerűen konfigurálhatja az autója hangulatfényeit a Bluetooth segítségével. Az alkalmazás segítségével gyorsan hozzáférhetőek a következő készülékek színbeállításai:

  • LEDambient PULSE CONNECT
  • LEDambient HYBRID CONNECT
  • LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT
Töltse le a LEDambient CONNECT alkalmazást itt!
LEDambient CONNECT TUNING LIGHTS

Belső világítás

LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT

Szeretné az autója belsejét is egyedivé tenni? A LEDambient TUNING LIGHTS CONNECT termékünk együtt vezérelhető a LEDambient CONNECT termékekkel. Különböző termékek, egy alkalmazás – az Ön stílusában!

LED-es belső világítás

*OFF-ROAD csak külső alkalmazás esetén. Ezek a termékek nem rendelkeznek ECE engedéllyel. Ez azt jelenti, hogy nem szerelhetők külső lámpákba, ha a járművet közúti forgalomban kívánják használni. Ne használja az alkalmazást vezetés közben.

Szerviz

Járműipari LED forróvonal (EN/DE)
H - P 09:00 - 18:00
(CET)